reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecięce proszki do prania

Ja na poczatku używałąm "dzidziusia" a teraz piore w Vizirze, Antos nie ma uczulenia ani objawów podraznień więc przestałam kupowac różne proszki i piore w jednym wszystkie ubrania.

reklama
wlasnie po raz pierwszy piore ubranaka dla malenstwa i na poczatku mialam mala paczke dzidziusia, ktory pachnial pieknie i ubranka byly mieciutkie. a teraz piore w loveli color i szczerze mowiac jak dla mnie ona wcale nie pachnie!!:eek:
pewnie to dobrze dla malenstwa, ale ubranka sa rowniez szorstkie. to pewnie kwestia twardosci wody (u nas srednio twarda) i chyba w takim przypadku "dzidziusiowy" dodatek platkow mydlanych jak najbardzoej wskazany:tak:

witajcie,

Według mnie najlepszy do prania jest jelp do kompletu używam jeszcze płynu do płukania jelp-rewelacja.:tak: :tak: :tak:

pozdrawiam:-)

Ja kupuje Jelpa po wcześniejszym wypróbowaniu Loweli i Dzidziusia. Te dwa ostatnie niestety uczulały mojego obecnie 5 miesięcznego synka. Pojawiły się na ciele (szczególnie na rączkach i brzuszku) małe krostki, myslałam że to wrodzona alergia. Ale gdy zmieniłam proszek - jak ręką odjął. A jeżeli chodzi o cenę, to faktycznie cena na półce jest najwyższa, ale zauwazyłam że jest bardziej wydajny niż poprzednio przeze mnie używane. Więc w rzeczywistości cena przekłada się na większą ilość prań a chłopiec nie ma krostek. Dlatego już teraz nie eksperymentuje z innymi proszkami, bo aż mam gęsią skórkę ma myśl o krostkach na ciele mojego bobaska. Pozdrawiam!

Czy spotkałyście się z uczuleniem maluszków na Vizir sensitive rumiankowy? Ja wyprałam wszystkie ciuszki dla córeczki w tym właśnie proszku i mam nadzieję, że nie będzie problemów z uczuleniami.

Ja wypróbowałam Jelpa i Lovellę, ale ostatecznie zostałyśmy przy Dzidziusiu-uwielbiam jego zapach. Moja córka nie ma problemów ze skórą,właściwie rodzaj proszku nie robił jej żadnej różnicy, ale Dzidziuś jest tani, wydajny i pieknie pachnie.:tak: :-)

Wiecie co? Ja od samego początku używam Vizira Sensitive i moja maleńka nie ma żadnego uczulenia :) Po Jelpie i Lovelli ubranka byly takie jakby zszarzale i niedoprane - wiem bo użyłam próbek. Co do płynu do płukania - nie dodaje bo Vizir świetnie mi ubranka zmiękcza (szczególnie jak ustawiam dodatkowe płukanie :-p) AAAAA i kiedyś mąż kupił mi przez przypadek Persil Sensitive - także się sprawdził :)

Ja też uzywam juz dorosłych proszków a własciwie płynów do prania bo wg mnie lepiej sie wypłukuja sa wydajniejsze i maj lepszy zapach. Piore w Persilu a płucze w Lenorze sensitiv:-)

reklama
uwielbiam zapach DZIDZIUSIA! Niestety cięzko go dostać! :-( ale jak tylko na niego trafię od arzu znów kupię!

Do góry