reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dziecięce proszki do prania

Dziewczyny pomocy!!!!Ja prawie nie mam wyboru co do proszku. W Belgii maja dla dzieci tylko Le Chat, ale nie dosc, ze kosztuje 2 razy tyle co normalny to jest z dodatkiem mydla Marshala, ktorego ja nie trawie. Chwalono na forum Vizir z rumiankiem do bialego, wiec kolezanka podrzucila mi go z Polski, ale co z kolorami moge uzyc Ariel Sensitive - bo takowy sie tu wlasnie pojawil?

reklama
ja zakupilam persil sensitiv; byla promocja ze do duzego persila gratis maly to wzielam dla fasolki; upralam poprasowalam z czy sie sprawdzi dam znac juz niebawem; powiem wam ze mam kilku znajomych ktorzy piorą ciuszki w zwyklym persilu czy vizirze a dziecku nic nie jest; najwazniejsze to prasowanie a i dobrze wyplukac !!!

Mam pytanko o proszek DZIDZIUŚ, w jakich sklepach można go dostać? patrzyłam już w kilku ale nie znalazłam, była bym wdzięczna za odpowiedz!!!

Miśka T a skąd jesteś?
W Poznaniu Dzidziusia można kupić na pewno w sklepach Piotra i Pawła, Albercie, Hypernovej, hurtowni dla dzieci Akpol.

Ja od urodzenia synka używam Vizir -Sensitive i Lenor też Sensitive, maluszkowi nic się nie działo i nie dzieje .Jestem zadowolona :)

LEYNA ja jestem z Bydgoszczy :), mam na osiedlu Piotra i Pawła, zobaczę jutro czy jest, dzięki wielkie

Ja polecam BOBASA. Pospierał nawet marchewkowe plamy. JELP za to pozapuszczał mi wszystkie ubranka. No i cena bobasa jest nieco niższa niż innych proszków...

reklama
Chciałam tylko powiadomić, zwłaszcza te dziewczyny które sa np. z Bydgoszczy, byłam w "Piotrze i Pawle' dostałam tam DZidziusia :) huurrraaa, był tez Bobas, a tyle się naszukałam we wszystkich prawie sklepach(tych większych) :)

DZIĘKI LEYNA ZA PODPOWIEDZ!!!! :)

Do góry