reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziecięce proszki do prania

reklama
Przez długi czas używałam yelpa zarówno do prania rzeczy niemowlęcych, jak i naszych - dorosłych. Byłam zadowolona, bo maluch nie miał po tym proszku żadnych uczuleń , czy problemów skórnych.

ja uzywalam bialego jelenia, bo jest naturalny i nie uczula, ale teraz juz powoli przechodzimy na normalny proszek i pierzemy ubranka z naszymi, tylko w wariancie sensitive

Mieszkam teraz w Szwajcarii. Tu kupilam proszek, ktory o dziwo miał tez polski opis. Nazwa sie to Prestige Sensitive w opakowaniach 1 lub pol kilogramowych. Do tego płyn do plukania tej samej firmy. Jest o wiele lepszy niz te przereklamowane. Ubranka nie traca koloru, sa doprane a niektorych wogole nie trzeba prasowac. Widzialam te proszki na ebayu i na allegro.

nie ufam tym nowym specyfikom i używam tylko białego jelenia, jak będziemy przechodzić do normalnej chemii to będę testować specyfiki o których piszecie :)

bl9ctv73fdoz4143.png

chyba cięższe od wychowania dziecka jest kupno nowe mieszkania Łódź pozdrawiam przede wszystkim

Ostatnia edycja:
Moje dziecko ma bardzo wrażliwą i delikatną skórkę podatną na uczelnia, więc niestety, ale przetestowałam baaardzo wiele różnych proszków, żeli i płynów do prania zanim znalazłam coś, co było by idealne. Takim produktem jest żel do prania Jelp Fresh. Kupuje go na Link do: Jelp Fresh żel do prania białych Hipoalergiczne 28p 2L - Chemia-Forma Zawsze dobra cena i najlepsza jakość.
CZY WY NIE MACIE SUMIENIA !!!! To jest portal dla konsumentów a nie dla firm. Jelp zszedł ostatnio mocno z jakości. Ubrania po praniu drapią i szczypią , nie pomagają nawet najlepszy płyny do płukania

reklama
Dzięki powyższym wypowiedziom, podjęcie niektórych decyzji będzie dużo łatwiejsze. Oczywiście zdania są różne, ale to chyba raczej wskazane.

reklama
Do góry