reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dziecięce proszki do prania

Ja używam kul piorących Eco Laundry Ball. Są antyalergiczne, dobrze dopierają i na długo wystarczają. Jestem bardzo zadowolona.
Od niedawna można je kupić w Polsce, za jakieś 130-140 zł. Starczają na wiele miesięcy.

reklama
piorę w jelpie- jestem bardzo zadowolona, starszakowi prałam w dzidziusiu- też było ok. lovela zbyt pachnąca jak dla niemowlaka moim zdaniem i nie ryzykuję- może jak dziecię będzie starsze...

ja do pół roku używałam dzidziusia, wg mnie nie gorszy od drogiego proszku jelp. Teraz używam persil sensitiv w żelu i też jest ok

Witam!
My na początku używaliśmy Dzidziusia i był ok.Teraz używam proszku Jelp,bo opłacało nam się go bardziej kupić niż Dzidziusia i też jestem zadowolona :-)
Pozdrawiam

reklama
Ja uzywalam Loveli, pralam ubranka synka w tym proszku do jego 1 urodzin i szerze - nie wspominam tego proszku dobrze. Plamy z mleka spieral ale o deserkach (zwlaszcza z marchewka) bylo ciezko. Od 1 urodzin uzywam "zwyklego proszku" Rex, synek nigdy nie mial zmian skornych i wreszcie ubranka zaczely wygladac normalnie po praniu.

Do góry