reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dziecięce proszki do prania

reklama
Ponieważ ja jestem alergikiem, więc rzeczy dziewczynek piorę razem z naszymi w proszku kupionym w Niemczech persil sensitive. Jest inny niż nasz polski. Rzeczy malutkiej z plamami szczególnie te po ulewaniu mleka schodziły nawet po praniu ręcznym. Ale zgadzam się że dzidziuś jest naprawdę dobry.

Nie wiem czy nie piszę po raz piąty.
Ja używam Loveli - mleczka i płynu do płukania. Jestem bardzo zadowolona :tak:

Ja na podczątku używałam Jelpa a jak sie skończył to kupiłam Lovelę.Jestem bardzo zadowolona.Chociaż zastanawiam sie czy jak sie nie skonczy to nie prać rzeczy Grzesia w tym samym proszku co nasze

Ja ciuszki małej piore w proszku jelp i płyn do płukania też jelp. Jestem bardzo zadowolona.

Przetestowałam Dzidziusia - ładnie pachnie, ciuszki ok, ale dość trudno go u mnie dostać. Jelp jakoś mi nie podpasował. Na chwilę obecną piorę wszystko w Loveli i jestem zadowolona ;-) z tego jak dopiera ubranka i jak pachną po upraniu i uprasowaniu.

Ja od początku używałam Loveli. Była Ok do póki synek pił tylko mleko. Bo teraz gdy je zupki, deserki i coś kapnie na ubranko to Lovela nie wystarcza. Wypróbowałam Vizir sensitive (na razie mieszam oba proszki razem) i do tej pory nie zauważyłam uczulenia. Oby tak dalej:-).
Do płukania początkowo nic nie używalam - tylko woda i woda. Potem płynu Jelpa (ale drogi) a teraz Lenora sensitive.

Mleczko Lovela,później proszek JELP i Lovela(próbki ze szpitala),potem Dzidziuś a teraz Persil Sensitive i super,bo dopiera ubranka.
Z płynów to od 4 lat Silan Sensitive:tak:.

reklama
Ponieważ ja jestem alergikiem, więc rzeczy dziewczynek piorę razem z naszymi w proszku kupionym w Niemczech persil sensitive. Jest inny niż nasz polski. Rzeczy malutkiej z plamami szczególnie te po ulewaniu mleka schodziły nawet po praniu ręcznym. Ale zgadzam się że dzidziuś jest naprawdę dobry.

Ja też piore w tym samym proszku tylko niewiem czy ty mówisz o żelu kupionym w niemczech . i jestem niezadowolona ciuszki są niedoprane maja plamki . choc piore w nim juz 1,5 roku . Niemam innego wyjścia bo Kubus jest alergikiem i jak narazie nieznalazłam proszku który by go nieuczulił . Zastanawiam się nad kupnem tego nowego proszku vizir sensitiv z aloesem . Może któraś z was go uzywa

Do góry