reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Ania_86 ty robisz sama kisiel czy to jakiś konkretny kupny dajesz maleństwu?
misiuunia, Nadka śpi w dzień łącznie ok 2 - 2,5h. Jakieś 2h po pobudce śpi ok 40 minut, a później po południu około 1 - 1,5h
misiuunia, Nadka śpi w dzień łącznie ok 2 - 2,5h. Jakieś 2h po pobudce śpi ok 40 minut, a później po południu około 1 - 1,5h
moja pije herbatki hippa (jeśli pije) znacie jakieś lepsze?
a powiedzcie ile wasze maluszki śpią w dzien?
Moja ma 2 drzemki od 10 do 12 i od 15 do 16. Czasami ta pierwsza jest dłuższa - to zależy, o której mała się obudzi rano.
Ania_86
Fanka BB :)
Nasz dzień zaczyna się ok 9-10, jak już mała na dobre wygrzebie się z łożeczka i od tej pory robi sobie 3 drzemki w tym jedną taką ok.1,5 h.
Kinia, kisielek robię sama z przepisu paulki.pół soczku bobofrut + łyżeczkę mąki ziemniaczanej. Lence smakuje bardziej niż deserek owocowy:-)
Kinia, kisielek robię sama z przepisu paulki.pół soczku bobofrut + łyżeczkę mąki ziemniaczanej. Lence smakuje bardziej niż deserek owocowy:-)
Kinia1
Wrześniowa mama '10
A moja Nadula jadła wczoraj danonka i odpukac nic jej nie jest, a skazę białkową ma...
przyszla_mama81
Mama81
co dzisaj serwujecie maluszkom na obiad??
ja am pare sloiczko to chyba dzisaj sloiczek....chodz ppowiem wam ze niechcetnie je wcina ,a robilam pierogi ruskie i dawalam mu farsz troszeczke na sprobowanie to az mus ie uszy tzresly tak mu smakowal
tez nie mam pomysłu, chyba tez jakis słoiczek bedzie
reklama