Joasia M
Fanka BB :)
U mnie też herbatki, woda, soczki. Najbardziej smakuje mu bananowy nektar. W sumie to w ciągu dnia tak ze 120 ml wypije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesto je twoj bobasek, ja to rozumiem bo wiaodmo ze dziekco ustala ale moja lekarka to by cie zbesztala
ale ja nic nie mogę zrobić. Jak mu nie dam to ryczy. A później cierpię na tym ja bo tylko na ręce chce. Ja bym bardzo chciała aby jadł rzadziej a więcej ale tak się nie da z Bartkiem. Maciek to 4 godz w jego wieku nie jadł i nie płakał. Dzieci są różne.
Ja już nie mam siły na Bartka. Kombinuje jak mogę. Wszystkiego próbowałam. Ale on ciągle głody. A jak go przytrzymam aby zamiast 2 posiłków miał jeden to on wypija max. 120ml (norma to 90) i więcej nie chce a muszę go nosić aby nie marudził i nie płakał.
Jeszcze jak z jednym siedzę to jest OK ale jak mam dwóch to nie mogę nosić małego bo starszy robi się wtedy strasznie zazdrosny. I jest jeszcze gorzej. Ręce mi opadają. Ponoć jak pierwsze dziecko jest spokojne to drugie daje popalić!! U mnie to się zgadza w 100%
Kasik ja ci niestety nie pomoge bo moja lekarka w niemczech nie slyszala o czyms takim jak wyliczanie glutenu w gramach, oni maja inne teorie na temat glutenu. Porostu kazala mi kupic sloiczki z glutenem i co jakis czas dawac i obserwowac czy dziecko nie ma biegunki i nie robi cuchnacych kup. Teraz ja juz daje na kolacje cala miseczke kaszy manny z glutenem, podaje tez ciasteczka od 7 m-ca. Ale to sa zalecenia mojej lekarki a kazdy lekarz mowi co innego.