reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Anik mowi sie u nas, ze jak chlopiec jest podobny do mamy albo dziewczynka dp taty to beda mieli szczescie w milosci ;D

Dzieciaczki sliczne
bez wyjatku

Izis, ale macie fajnie z tym basenem, u nas przyjmuja najszybciej od 6 m-ca
a jakie pieluszki macie do plywania?

reklama
wyjątkowo sobie w ustawieniach namieszałam...

Dzieciaczki wrześniowe są wspaniałe :) :) :) i rosną jak na drożdżach :)

a basenu BAAARDZO zazdroszczę
może znajdę taki w okolicy :-[

i też chciałam zapytać gdzie kupuje sie pieluszki na basen?

no Izis z tym basenem to rewelacja. a czy któraś mamusia orientuje się czy we wrocławiu jest basen z ozonowaną wodą?

cześć dziewczyny!
Oj dawno mnie tu nie było widać... stąd przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE dla wszystkich wrześniowych mam i ich pociech! Po trudach ciąży i porodu teraz wreszcie cieszymy się naszymi słoneczkami ... tak, tak ,,, ja też się doczekałam choć jak wiecie było różnie i niebezpiecznie. Teraz jestem podobnie jak wy nad wyraz szczęśliwa:)
Mój Pawełek urodził się 15 września o godzinie 5.15 siłami natury, ważył 3210g i miał 53cm długości. W chwili obecnej ma już 4900 i 62cm więc rośnie jak na drożdżach:) Oboje czujemy się świetnie i nie możemy sobą nacieszyć:)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i pozwólcie że i ja przedstawię wam fotkę mojego szkraba (na innej stronie).
Całuję

Melanie pisze:
Izis ale zazdroszę Wam tego basenu  ::) ::) ::) baaaaardzo
a można na takie zajęcia przyjść jednorazowo?? którą szkołę wybrałaś?

Anik Filipek to super gość - szybko się rozwija
nam Paris narazie się na boczek przekręca na przewijaku  :D

Melanie wybrałam to centrum Mama Tata i Ja :)
na zajęcia pierwszy raz przychodzi się na próbę i uiszcza się jednorazową opłatę ale póżniej trzeba zdecydować sie na tak lub nie i chodzić regularnie zapłacić za trzy miesiące z góry :)

reklama
Ineczka pisze:
Anik mowi sie u nas, ze jak chlopiec jest podobny do mamy albo dziewczynka dp taty to beda mieli szczescie w milosci ;D

Dzieciaczki sliczne
bez wyjatku

Izis, ale macie fajnie z tym basenem, u nas przyjmuja najszybciej od 6 m-ca
a jakie pieluszki macie do plywania?

dziewczyny to są tzw. kąpieluszki firmy Huggies[czy jak to tam sie pisze] i można je kupić w prawie każdym supermarkecie przynajmniej w Wawie ;)

Do góry