reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Siwasek, Izis - Filip ma lekko zgiete stópki do przodu. Chdzić by mu to nie przeszkadzało, ale stawiał by stopy do środka. Zatem by tego uniknąć musi mieć gipsowe buciki. Teraz na 2 tyg. i pewnie w przyszłosci jeszcze raz - jeżeli się nie uda za pierszym podejściem skorygować.

Melanie   - w sumie lepiej by Paris miała sie ku Filipkowi - byłabyś teściową mojego syna  ;)

A my od roku szukamy mieszkania do kupienie i  chodź zobaczyliśmy ich około stu to żadne man sie nie podobało (podobały nam się dwa ale przekraczały nasze możliwości finansowe - bo kosztowaly ponad 300 tys.) Teraz szukamy ziemi pod Wa-wą i jak ja kupimy zaczniemy stawiac dom. Moi rodzice są architektami - projekt już mam.  :)

a

jaki chleb taka skórka,
jaka matka taka córka ;) ;D

co do projektu, to super, że masz rodziców z takim zawodem
my z mężem sami ciagle zmieniamy pomysły, więc projekt musimy mieć niemalże w ostatniej chwili ;D
ale wiemy, że nie ma to być duzy dom, bo kto to będzie sprzątał :p ;D

ale chcemy mieć kawałek ziemi, żeby sąsiedzi do talerza nie zaglądali
trudno jest cos odpowiedniego znaleźć nie za daleko miasta ::)
i trudno jest uzbierać tyle ile by sie chciało

Ja tez Melani chce dom

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Anik gratuluję że nauczyłaś się wklejać fotki i n ie przepraszaj kobito bo nie masz za co. To była dla mnie przyjemność pomóc Tobie :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
My mamy swoje trzy pokoiki. I jesteśmy bardzo szczęśliwi. Na początku mieliśmy kawalerkę a od 2003 zasiedlamy trzy pokoje. Ale marzy mi się domek.... ;) Może kiedyś, kto to wie???
Nasza mała Natalka kończy dziś 2 miesiące....duża panna z niej!

Do góry