reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Siwasek, Izis - Filip ma lekko zgiete stópki do przodu. Chdzić by mu to nie przeszkadzało, ale stawiał by stopy do środka. Zatem by tego uniknąć musi mieć gipsowe buciki. Teraz na 2 tyg. i pewnie w przyszłosci jeszcze raz - jeżeli się nie uda za pierszym podejściem skorygować.

Melanie   - w sumie lepiej by Paris miała sie ku Filipkowi - byłabyś teściową mojego syna  ;)

A my od roku szukamy mieszkania do kupienie i  chodź zobaczyliśmy ich około stu to żadne man sie nie podobało (podobały nam się dwa ale przekraczały nasze możliwości finansowe - bo kosztowaly ponad 300 tys.) Teraz szukamy ziemi pod Wa-wą i jak ja kupimy zaczniemy stawiac dom. Moi rodzice są architektami - projekt już mam.  :)

a

jaki chleb taka skórka,
jaka matka taka córka ;) ;D

co do projektu, to super, że masz rodziców z takim zawodem
my z mężem sami ciagle zmieniamy pomysły, więc projekt musimy mieć niemalże w ostatniej chwili ;D
ale wiemy, że nie ma to być duzy dom, bo kto to będzie sprzątał :p ;D

ale chcemy mieć kawałek ziemi, żeby sąsiedzi do talerza nie zaglądali
trudno jest cos odpowiedniego znaleźć nie za daleko miasta ::)
i trudno jest uzbierać tyle ile by sie chciało

Ja tez Melani chce dom

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Anik gratuluję że nauczyłaś się wklejać fotki i n ie przepraszaj kobito bo nie masz za co. To była dla mnie przyjemność pomóc Tobie :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
My mamy swoje trzy pokoiki. I jesteśmy bardzo szczęśliwi. Na początku mieliśmy kawalerkę a od 2003 zasiedlamy trzy pokoje. Ale marzy mi się domek.... ;) Może kiedyś, kto to wie???
Nasza mała Natalka kończy dziś 2 miesiące....duża panna z niej!

Do góry