reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Izis świetne zdjęcia z basenu. Mały wcale się nie bał. Odważny chłopiec...pewnie po tacie ma odwagę ;)
Moja mała teraz usypia po 20 a wstaje na karmienie dopiero około 5. Sama sobie wykreśliła karmienie o 2. A ja wcale z tego powodu nie rozpaczam ;D
Tylko nieststy w ciągu dnia śpi coraz krócej, około godzinki rano, potem długi spacer i około godzinki popołudniu. :mad:

reklama
Melanie - kupiłam w końcu tę mate edukacyjną. Tiny Love - Plac Zabaw. Chyba dobrze wydane pieniądze bo mały potrafi ponad godzine leżeć i się bawić.
A dzis spał jak zabity całe popołdnie. ;D

Pozdr.
a

Izis dziękuję za odpowiedź :)

madga
wklej nam fotki swojego skarba do GALERII... GRATULUJĘ SYNKA !!!
Twój synio miał podobne wymiary przy urodzeniu do mojej córki i teraz też
i data urodzenia zbliżona (my 17 września) :)
Pozrawiam i wpadaj częściej :)

Anik
no to się cieszę :D, że Filipek się świetnie bawi
Paris jeszcze nie leżała na niej godzinę za jednym zamachem ::) :p :D

Anik :D widzę piekne chomiczkowe pultasie i druga bródka też niczego sobie :D
nigdy nie myślałam, że będe sie zachwycała fałdkami tłuszczyku a teraz to dla mnie jest przesłodkie :D

Ano - Filip strasznie papuśny - ale taki był od urodzenia. :)
Dziś byliśmy u lekarza - chłop zdrowy , pomimo że kaszle (ach to wciąż to przebyte zapalenie płuc) no więc jutro szzepienie. Boje sie trochę...
Pytałam czy kupis małemu ten żel przeciwbólowy, ale powiedział że to bez sensu... well...

Pozdr
a

A... zapomniałam wam napisać - a może juz pisałam.... od tygodnia Filip próbuje robic cos co wyglada jak "brzuszki" - nogi do góry i głowa też. Bałam sie że go brzuch boli, albo co.... No więc dzis naiwinie pytam lekarza czy mu cos nie dolega, a on sie uśmiechnął i powiedział że Filip chce juz do pionu :) Pewnie jak mu zdejma gips to nóżki powędruja do buzi. :)
Napiszie co robią wasze maluchy!
a

Izis widac ze super sie bawiliscie na basenie :) :) :)kubus taki zadowolony ;D ;D ;Daz nabrałam ochoty tez sie wybrac, poszukam czegos we wrocławiu, tylko troche sie obawiam bo teraz tak zimno, zeby mała przez basen nie nabawiła sie czegos ::) ::) ::)
Anik nam tez odradzali w przychodni ten żel bo mówla kobitka od szczepien"ze tak samo płacza dzieci które maja to znieczulenie i które sa szczepione bez" ;D ;D ;D i ze mamy czesto żle założą to znieczulenie i trzeba kłuc w innym miejscu, a poza tym dziecko po tym znieczuleniu nie czuje ukłucia ale czuje rozchodzenie sie tej szczepioni w miesniu, ja wziełam w razie czego recepte ale jeszcze zobacze czy użyje tej maśći

reklama
My byliśmy u szczepienia bez znieczulenia. Chwila płaczu i po bólu. Nie było tak źle ;)

Mój Łukasz podnosi główkę tak wysoko, że wygląda za łóżeczko. Utrzymuje się juz na samych dłoniach i potrafi podpierać się tylko jesną rączką. No i gada jak nakręcony. A najwięcej ma do powiedzenia wieczorem jak ma iść spać. I puszcza buźką bąbelki. ( mam nadzieję że to nie na zęby ::) ::) ::) :p)

Izis zdjęcia z basenu świetne

Anik Filip to mój ulubieniec. Fajny chłopaczek. Szkoda, że nie mam córki ;) :laugh:

Do góry