reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Dzikujemy za życzenia :)
Izis - mamy taką samą grzechotkę....a jaki długi jest już Kubuś.
Melani - mamy taką samą matę....hihih (Natalka uwielbia ośmiorniczkę) śliczne zdjęcia a mama extra już wygląda.
Koreczek - malutka śliczna a w tej sukience extra lala...
Anik - Filipek ma Twoje oczy - czy tylko na zdjęciu podobne?

Ucałuję mała jutro...bo dziś już pięknie śpi od 21.
Od kiedy sypia na brzuszku to w dzień nie lubi już na nim leżeć. Wścieka się no chyba, że leży na brzuszku mamy kub taty. My nadal walczymy z pleśniawkami....ale już widać postępy....jest ich coraz mniej.

Właśnie przed chwilą udało mi się uspać ta małą marude, myslałam że juz dziś się to nie uda. Nie wiem co jej było, była spokojna i potem nagle napad szału. :(
Czasem jest ciężko, naprawde :( ale pocieszam się tym że co na to aniabania ma powiedzieć jak ma 2 kruszynki a nie tylko jedną. ;)

Izis zdjęcia z basenu są super przyznam się szczerze ze wam zazdroszczę bo u nas w Stargardzie nawet porządnego basenu niema

Witam -

Melanie, Koreczek - wózek Bebe Confort - dla mnie bomba
Winia - Filip ma moje oczy - w sumie cały do mnie podobny (na zdjeciach z dziecinstwa wyglądam tak samo) - do ojca - od pasa w dół ;)

Dzieczyny - dzis przed kapielą filip przekręcił sie z brzucha na plecy (juz od kilku dni to trenował) - a ja pytałam ortopedy czy mu ten gips nie zahamuje rozwoju motorycznego... ;D Filip wydaje się nic nie robic z tego gipsu, tylko mi ciężko go wyciągac z łóżeczka.

pozdr
a

reklama
Izis ale zazdroszę Wam tego basenu ::) ::) ::) baaaaardzo
a można na takie zajęcia przyjść jednorazowo?? którą szkołę wybrałaś?

Anik Filipek to super gość - szybko się rozwija
nam Paris narazie się na boczek przekręca na przewijaku :D

Do góry