reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Anik mowi sie u nas, ze jak chlopiec jest podobny do mamy albo dziewczynka dp taty to beda mieli szczescie w milosci ;D

Dzieciaczki sliczne
bez wyjatku

Izis, ale macie fajnie z tym basenem, u nas przyjmuja najszybciej od 6 m-ca
a jakie pieluszki macie do plywania?

reklama
wyjątkowo sobie w ustawieniach namieszałam...

Dzieciaczki wrześniowe są wspaniałe :) :) :) i rosną jak na drożdżach :)

a basenu BAAARDZO zazdroszczę
może znajdę taki w okolicy :-[

i też chciałam zapytać gdzie kupuje sie pieluszki na basen?

no Izis z tym basenem to rewelacja. a czy któraś mamusia orientuje się czy we wrocławiu jest basen z ozonowaną wodą?

cześć dziewczyny!
Oj dawno mnie tu nie było widać... stąd przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE dla wszystkich wrześniowych mam i ich pociech! Po trudach ciąży i porodu teraz wreszcie cieszymy się naszymi słoneczkami ... tak, tak ,,, ja też się doczekałam choć jak wiecie było różnie i niebezpiecznie. Teraz jestem podobnie jak wy nad wyraz szczęśliwa:)
Mój Pawełek urodził się 15 września o godzinie 5.15 siłami natury, ważył 3210g i miał 53cm długości. W chwili obecnej ma już 4900 i 62cm więc rośnie jak na drożdżach:) Oboje czujemy się świetnie i nie możemy sobą nacieszyć:)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i pozwólcie że i ja przedstawię wam fotkę mojego szkraba (na innej stronie).
Całuję

Melanie pisze:
Izis ale zazdroszę Wam tego basenu  ::) ::) ::) baaaaardzo
a można na takie zajęcia przyjść jednorazowo?? którą szkołę wybrałaś?

Anik Filipek to super gość - szybko się rozwija
nam Paris narazie się na boczek przekręca na przewijaku  :D

Melanie wybrałam to centrum Mama Tata i Ja :)
na zajęcia pierwszy raz przychodzi się na próbę i uiszcza się jednorazową opłatę ale póżniej trzeba zdecydować sie na tak lub nie i chodzić regularnie zapłacić za trzy miesiące z góry :)

reklama
Ineczka pisze:
Anik mowi sie u nas, ze jak chlopiec jest podobny do mamy albo dziewczynka dp taty to beda mieli szczescie w milosci ;D

Dzieciaczki sliczne
bez wyjatku

Izis, ale macie fajnie z tym basenem, u nas przyjmuja najszybciej od 6 m-ca
a jakie pieluszki macie do plywania?

dziewczyny to są tzw. kąpieluszki firmy Huggies[czy jak to tam sie pisze] i można je kupić w prawie każdym supermarkecie przynajmniej w Wawie ;)

Do góry