reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Najlepsze życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku,
aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość,
pokój, nadzieję i miłość
Życzy Asia z rodziną

reklama
Co prawda święta powoli dobiegają końca, ale pragnę złożyć wam mamą super dzieciaczków z rocznika 2002 życzenia zdrowia, szczęścia, pogody ducha i miłości oraz tego, żeby nadchodzący 2011 rok był pełen sukcesów.

Zobacz załącznik 311980

Divertte o to tak jak moja córcia :)

My sylwester spędzamy w domu, nie chcę jeszcze zostawiać synka na całą noc samego, imprezujemy z córcią i moimi rodzicami, zakupiłam zimne ognie, baloniki, itp. szampana dla dorosłych i dla dzieci, więc poszalejemy ;)

Hej.
Mimo, iż zaniedbałam ostatnio wątek , to i ja pamiętam o was koleżanki. Z podkulonym ogonkiem powracam.

Moja córa jest z 2002 roku z października. Pozdrawiam mamuski dzieciaków 2002 ;-)

Divertte o to tak jak moja córcia :)

i moja :tak::-D

Cześć dziewczyny i jak po Świętach?.......u mnie tak samo jak przed....

Jakie macie plany na Sylwestra?

U mnie podobnie.:tak:;-):-D
A Sylwester w domku, bo Ł. od 1 .01 na zmiany przechodzi i akurat ma dzień.:dry:

Hej....

Divertte a moja ze stycznia....:-) oj cwaniara....święta prezenty....teraz juz 13 kolejne:-D Widze ( po suwaczkach) ze masz dwójkę...opowiedz coś o dzieciaczkach.

Wampi ja tez na domówce, ale chciałabym mamie "wcisnąć" młodą i trochę odetchnąć od dzieciaków....bo juz nie pamiętam kiedy się bawiłam w gronie samych dorosłych.
Mam jechac do koleżanki omówić menu
c020.gif

Justa wracaj wracaj...tak jak i ja marnotrawna....a jak tam Twoja szalona 3?

reklama
Justa wracaj wracaj...tak jak i ja marnotrawna....a jak tam Twoja szalona 3?
Dają niekiedy ostro popalić. :tak: :dry:Najbardziej nie lubię jak jest wolne od szkoły ( tak jak teraz). Z nudów takie głupoty wymyślają, a i wiecznie wojna.:wściekła/y: A Twoje dziewczynki zdrowe?

asiulka koope miechów.:-D Witaj .:-)

wampi jak mnie się marzy wyjście gdziekolwiek tylko we dwójkę.:sorry:

Do góry