Paula 13
mama Wiki i Tati
gdzie mój post? aaaaaaaaa jest........to ciągle ja tylko czas na zmiany,....avatar i suwaczki inne
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justa a Ty kiedy planujesz do pracy wrócic? tzn nie wiem czy wrócić czy szukac? ( wybiłam się z rytmu i nic nie pamiętam buuuu ) Amelka juz niedługo dwa latka skończy....za rok do przedszkola?
Powiedzcie dziewczyny jak tam plany NOWOROCZNE????? jakieś są?
ja na razie sobie zaplanowałam....nie jem słodyczy do końca stycznia.....dla mnie to męka niestety uwielbiam słodkości.....nadwagi moze nie mam ( bo przy moim wzroście o nia cięzko hi hi) ale oponka jest i trzeba się ograniczyć i zacząć ćwiczyć.
gdzie mój post? aaaaaaaaa jest........to ciągle ja tylko czas na zmiany,....avatar i suwaczki inne