reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
na szybkiego ...:sorry:

Justa a Ty kiedy planujesz do pracy wrócic? tzn nie wiem czy wrócić czy szukac? ( wybiłam się z rytmu i nic nie pamiętam buuuu ) Amelka juz niedługo dwa latka skończy....za rok do przedszkola?

Powiedzcie dziewczyny jak tam plany NOWOROCZNE????? jakieś są?
ja na razie sobie zaplanowałam....nie jem słodyczy do końca stycznia.....dla mnie to męka niestety:baffled: uwielbiam słodkości.....nadwagi moze nie mam ( bo przy moim wzroście o nia cięzko hi hi) ale oponka jest:zawstydzona/y: i trzeba się ograniczyć i zacząć ćwiczyć.

5 lat błąkałam się na stażu, pracach interwencyjnych ... Pracowałam w szkole jako zastępca nuczyciela, bibliotekarka, sekretarianka :-p Wszystko, ale to nie stała praca. Gdyby nie ciąża dostałabym wychowawstwo 6- latków. Ale nie żałuję , że urodziłam Amelkę. Byłam 1,5 roku na zasiłku.
Na razie czekam, aż Amelka skończy 3 latka i będę szukała czegokolwiek. Starszaki będą na tylke duze ,by sobie poradzić z małym bąbelkiem m.in. przyprowadzaniem z przedszkola. Mam taką nadzieję.:sorry: Tęsknię za wyrwaniem się do ludzi. Praca sprzątaczki mi nie straszna.

A życzenie noworoczne w pewnym sensie spełniło sie przed Nowym Rokiem.:tak::-D Schudłam nieco.:tak::-D

gdzie mój post? aaaaaaaaa jest........to ciągle ja tylko czas na zmiany,....avatar i suwaczki inne:)
:-D:-D:-D

A co u was babeczki?
Też zmagacie się z niejadkami?

Ostatnia edycja:
Justa na temat niejadków to mi nic nie mów.
Mój wczoraj jadł 5.20 min miskę rosołu. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale to jego taka uroda i nic z tym nie zrobię.

U mnie jak zwykle coś się dzieje.
Co bym się zbytnio nie nudziło to wymyśliłam sobie robienie biżuterii.
Właśnie zrobiłam kolejne zamówienie w necie. :tak::-D:-D:-D:-D

As Kuba pobił swój rekord , ale Julka z pewnoscią potrafiłaby go dogonić , gdyby nie to,że szlag mnie trafia i czasem ją karmię. Wiem, wstyd. :zawstydzona/y:
Nawet pytam na co ma ochotę, zrobię jej ,ale widelec czy łyżka w ręce ciążą jej. Koszmar jakiś. Wstyd , bo Amelka szybciej zje ( pomagając sobie paluszkami).

Moja Wiki tez wybredna i mało je.....Tati przy niej to po prostu czasem żarłok.... ale ja nie karmię, bo sama taka byłam chudzina a teraz..... :-D

ile Julka waży? i ile ma wzrostu?

No praca jednak jest potrzebna....chociaż czasem ma jej człowiek dość hi hi

As daj stronkę,...chętnie lukniemy na Twoje dzieła? a jak dogoterapia? bo ja jakoś nie w temacie a tak mi się przypomniało....

Paula nie mam stronki.
Dopiero zaczynam się w to bawić ,ale cholernie mnie wciąga. :-D:-D:-D
Dogoteria spoko. Teraz mam przerwę w pracy ,bo projekty z PFRONem się pokończyły ,więc siedzę w domku.:tak::-):-).
W niedzielę ruszam na WOŚP .
Kwestujemy z Nilkiem jako nietypowym wolontariuszem. :-D:-D:-D:-D
http://www.marki.pl/portal/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=1465&popt=print

Jako pierwsza powstała taka oto bransoletka.

A jako następne do kompletu kolczyki. :biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
As z czego Ty to robisz?:-) super mi się podoba....ja kocham biżuterię....

Divertte właśnie zauważyłam, ze nowy watek założyłaś.....:tak:

Mi sie wydaje to jeszcze jakos tak odległe....moze przez ta zimę;-)
...Na razie Wiki żyje zaliczeniami z religii....

Divertte -witaj.
My się jeszcze nie znamy.

Paula to kryształki Swarovskiego .
Wczoraj złożyłam kolejne zamówienie na materiały i te to już będą takie bardziej konkretne . :tak::-):-)

W niedzielę WOŚP
My już gotowi do kwestowania.
Nil tak się zmęczył tą świadomością ,że aż się położył i odpoczywa.:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki mam gorącą prośbę .
Projekt dotyczy fundacji ,w której pracuję.;-):biggrin2::biggrin2:
Kochani, jest szansa na zdobycie 4 tys. zł na rehabilitację niepełnosprawnych dzieci z Marek. Chodzi o uczciwe wyklikanie projektu mareckiej fundacji „Pomocna Ręka” na stronie www.pb.pl/ (sonda po prawej stronie ekranu). Sprawa jest pilna. Głosowanie trwa tylko do niedzieli. Koniecznie roześlijcie informację do swoich znajomych - konkurencja jest silna. Wygrajmy razem pieniądze dla mareckich dzieciaków!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry