reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Dają niekiedy ostro popalić. :tak: :dry:Najbardziej nie lubię jak jest wolne od szkoły ( tak jak teraz). Z nudów takie głupoty wymyślają, a i wiecznie wojna.:wściekła/y: A Twoje dziewczynki zdrowe?

asiulka koope miechów.:-D Witaj .:-)

wampi jak mnie się marzy wyjście gdziekolwiek tylko we dwójkę.:sorry:

Justa ja też nie lubiłam tych wolnych dni,ale od kąt poszłam do pracy,to cieszę się z każdej wolnej chwili spędzonej z moimi młodymi gniewnymi.
Teraz mam wolne od 223 grudnia,idę dopiero do pracy 23 stycznia.
Także mogę się nimi nacieszyć.
Całe szczęście są zdrowi,Emil ostatnio przychorował nie chodził do przedszkola 2 tygodnie,ale jest już ok.
A Maciuś ,jak to Maciuś,już mu siwe znudziła mamuśka w domu,i wyeksmitował dziś do moich rodziców,i brata,ma zamiar wrócić przy dobrych wiatrach w sobotę,zobaczymy.

My w sylwka też w domciu siedzimy.

As witaj .:-D
asiulka o tyle dobrze, że chłopcy zdrowi .:tak::-) Miesiąc wolnego, super!:-) Jak Ci się pracuje?
Jak się siedzi w domku ,tęskni się bardzo za pracą , wyjściem do ludzi . A , gdy już pracujemy pragniemy jak najwięcej wolnego, tęsknimy za siedzeniem w domu. :-pWiem coś o tym. :tak:;-):-)

Kurde do 3 stycznia.
literówka mi się wkradła.
lecę na rozwalonej klawiaturze,w święta Emil sokiem zalał,i nie mam kiedy kupić nowej ,ale jutro na bank jadę kupować bo twej mam dość.

TEŻ MELDUJE SIE ŻE ŻYJĘ...duzo by pisać!!
odezwę sie kobietki w przyszłym tygodniu!!!
pozdrawiam i zycze udanego Sylwestra!!!

Życzę , aby wszystkie plany,
nawet te wydające się abstrakcyjne, udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze plany są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.

Asia z rodziną

Zdrówka, szczęścia i dużo miłości w Nowym Roku 2011 :)

Rodzinna domówka się udała, synuś zdrzemnął się między 20 a 21:30, później poimprezował z nami do 0:15 i padł zmęczony po pierwszym sylwestrze. Córa poszła spać o 1, a my posiedzieliśmy w gronie dorosłych jeszcze do 3.

Postanowiłam, że na następnego sylwestra musimy się wreszcie gdzieś wybrać, bo w tym roku siedzieliśmy w domu, w tamtym roku też bo byłam w ciąży, rok wcześniej pilnowaliśmy mieszkania i psów wujkowi bo miał wykupionego sylwka w restauracji a i tak nigdzie nie szliśmy ze względu na to, ze nie mieliśmy z kim zostawić córci, więc ostatni raz byliśmy gdzieś na sylwestrze 2007/2008. Za rok synuś będzie miał po nad 1,5 roku, więc spokojnie go zostawię razem z córcią u moich rodziców.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski

Witam w Nowym Roku po raz pierwszy.......

Justa moje laski na szczęście zdrowe....:tak:Tatianka prawie wcale nie opuszcza przedszkola ;-) i tu się cieszę, słysząc co w koło się dzieje..dzis z 27 osobowej grupy było moze 7 dzieciaków:sorry2:

Z tych dni wolnych to u mnie tak jak u Was....niby się człowiek cieszy, bo trochę z dzieciakami pobędzie...a po godzinie ma się już dosc:szok:

Asiulka a w jakim systemie pracujesz? i co dokładnie robisz? pisałaś pamiętam , ale nie pamiętam dokładnie gdzie ...:sorry2:Powiem Ci ze pensja naprawdę super....u mnie full roboty a kasa do dupy przy takiej odpowiedzialności....Bardzo chciałam iśc do pracy, bo miałam juz dośc siedzenia w domu z laskami a teraz każdy dzien wolny to dla mnie rarytas, tym bardziej , że rzadko mam wolny weekend....

Justa a Ty kiedy planujesz do pracy wrócic? tzn nie wiem czy wrócić czy szukac? ( wybiłam się z rytmu i nic nie pamiętam buuuu ) Amelka juz niedługo dwa latka skończy....za rok do przedszkola?

Atfk a Ty co miałaś się odezwać!!!!!!!!!!!Jak jest dużo do pisania ....to na co czekasz? zapraszamy!!!!! wreszcie będzie co czytac:happy2:

Wampi fajnie ze się Sylwester udał....u nas tez nawet miło było...no ale wszystko co dobre szybko sie kończy....

Powiedzcie dziewczyny jak tam plany NOWOROCZNE????? jakieś są?
ja na razie sobie zaplanowałam....nie jem słodyczy do końca stycznia.....dla mnie to męka niestety:baffled: uwielbiam słodkości.....nadwagi moze nie mam ( bo przy moim wzroście o nia cięzko hi hi) ale oponka jest:zawstydzona/y: i trzeba się ograniczyć i zacząć ćwiczyć.

Do góry