reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Wpadłam się pożegnać kochane.
Pobudka o 4 z minutami ,a ja jeszcze nie wykąpana i właśnie na spacer z psem wychodze.:-D:-D:-D:-D
Zajrzę do Was dopiero 15 sierpnia wieczorkiem
Ściskam Was mocno i pomodlę się za tę naszą szczęśliwą ferajnę bb,co by nam się lepiej żyło.;-):-):-D:-D

reklama
Doris ja pierdziele ale numer z tą koleżanką:szok: no ale w Polsce tez coraz więcej przypadków:sorry:

Asiulka ja nawet nie wiem jaką panią będzie miała Wiki........:sorry:jest u nas w szkole 6 pierwszych klas i wywieszki były tylko z listami ( czyli jakie dziecko do której klasy) i teraz z książkami.......i tyle :baffled:

No ale miałam na myśli ze trzeba kupić książki, plecak, piórnik, buty na zmianę........jakieś nowe ciuchy tez by się przydały:sorry:
No ale fakt jest taki ze ja miesiąc w miesiąc w przedszkolu zostawiałam po 300 zł to jak teraz w jednym miesiącu wydam więcej to nie tragedia bo od września ta kasa mi juz w kieszeni zostanie:happy:

Ja mykam DOBRANOC

A patrzyłaś za książkami na selkar.pl? Wychodzi znacznie taniej. Myśmy oszczędzili na tym prawie stówę... Co rok, masakra z tymi podręcznikami! Ciągle je zmieniają i zmieniają, a dzieciaki uczą się takich głupot... :/

Witam kobietki!:-):-)
Ale sie za wami stesknilam,ale musze przyznac racje Asik123 jakos tu pustooooo.
Dziewczyny pewnie wszystkie korzystacie z wakacji i pieknej pogody:-)
Ja po weselu wrocilam zadowolona pogoda dopisala bylo bardzo cieplo,wyszalalam sie no w sumie to niewiadomo czy jeszcze jakies wesele mnie czeka no chyba ze moich dziewczyn haha:-)
Wrocilam do szarej rzeczywistosci i paskudnej pogody,nie ma slonca ciagle deszcz:no:,ale to jest wlasnie urok irlandii niestety trzeba sie przyzwyczaic,a co za tym idzie to dzieci sie nudza niestety w domu.
Odezwijcie sie kochane buziaczki:)

Witam -J-
Zaglądaj do nas jak Ci tylko dzieciaczki pozwolą.
Mam na imię Aśka i mam dwóch synów. Maciusia z 2002,i Emilka 2007

asiulka dzięki wielkie jeszcze raz :tak::-) A czy Maciuś też do I klasy w tym roku idzie? No i kochana widzę , że całkiem
"niedaleko" siebie mieszkamy.:-)

asiulka dzięki wielkie jeszcze raz :tak::-) A czy Maciuś też do I klasy w tym roku idzie? No i kochana widzę , że całkiem
"niedaleko" siebie mieszkamy.:-)

Tak Maciuś teraz idzie do pierwszej klasy.Cała wyprawka już kupiona ,a Maciuś nie może sie już doczekać szkoły i kolegów.
No rzeczywiście niedaleko.Nawet parę lat temu zdawałam prawo jazdy u Was w Radomiu,ale wtedy się nie udało:-)

reklama
Podobno łatwiej w Wa-wce zdać niż u nas w Radomiu.:tak:

Moja pierwszoklasistka jeszcze nie myśli o szkole:dry:.U babci siedzi sobie 3 tydzień...Pewnie ściągnę ją za tydzień i wtedy pokupujemy wszystko.
Nie wyobrażam sobie tego roku szkolnego.. Jedno do II kl ( komunia), drugie do I kl, i maluszek towarzyszący mi w każdej czynności- zaprowadzaniu, przyprowadzaniu starszyzny, itp.:confused2:

Do góry