reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Halo halo witam się i ja:-)

Widzę, że przybyła nowa mamusia;-) Witamy, witamy:tak::tak::tak:

Ja mam nadal urwanie głowy w związku z przeprowadzką:szok: Jest tle rzeczy jeszcze do zrobienia:szok: i jakoś nie mogę się poszukać i poukładać po przeprowadzce z bloków do było nie było dużego domu a do tego mateusz ciągle chce żeby się nim zajmować:baffled: Na szczęście Kuba narazie u babci więc przynajmniej on nie marudzi;-)

Widzę, że poruszyłyście temat prawka:-) ja też mam prawko od 4 lat i na początku dużo jeździłam, potem sprzedaliśmy samochód i od tego czasu jakoś się nie mogę przekonać:-( ale niestety będę musiała się przemóc bo z naszego nowego miejsca zamieszkania jest wszędzie daleko i nie dam rady rano piechotą odprowadzić dzieci i zdążyć do pracy:zawstydzona/y:

monia super, że impreza się udała:tak: aco rodzinka powiedziała na twój nowy image?;-) Wrażenie było co?:-)

A gdzie reszta?????:confused:

asiulka widzę, że cały czas aktywnie spędzacie czas:-) no a Maciuś przeżył faktycznie niezłą przygodę:szok:

Uciekam sprzątać dalej:zawstydzona/y:

reklama
Asik,witaj kochana.
pomalutku dojdziesz ze wszystkim ładu i składu.
Nam się marzy domek,nie jakiś wielki,taki parterowy z poddaszem,ogród i plac dookoła niego.Mojemu mężusiowi i Maciusiowi marzy się piesek labrador,a ja nigdy w życiu nie zgodzę się żeby taki duży piesek męczył się w bloku.Także na razie marzenia o psie schodzą na dalszy plan.
Tak kochana,my praktycznie co weekend wyruszamy gdzieś na jakąś wycieczkę.Maciuś z Emilkiem bardzo lubią jeździć i poznawać nowe miejsca.Tydzień temu byliśmy w skansenie w Tokarni,za Kielcami i na zamku w Chęcinach.
Na następny weekend lub na tygodniu planujemy wybrać się do Chorzowa do ZOO i wesołego miasteczka.Ciekawe czy nam się uda.

No powiem Wam laski że Maciuś się przestraszył bardzo_On wysiadł z samochodu i jeszcze trzymając się drzwi auta,zsunął się do tego rowu,i wisiał na drzwiach ,bo nie chciał pomoczyć sandałów,ale nie mógł utrzymać się i zsunął się w dół.Nie był on głęboki bo to takie rowy kanalizacyjne co są.
Wiecie jak to komicznie wyglądało,on był blady,a ja bałam się żeby czegoś sobie nie zrobił.Ale na szczęście skończyło się tylko na mokrych butach skarpetkach,i spodenki trochę mokre były.Do domu jechał w gatkach i boso,a przed blokiem założył inne spodnie które były w aucie,i przeleciał z parkingu boso bo mówił że mu buty śmierdzą.:-D
:-D

O kurde ale się rozpisałam:-);-)

Halo halo!!!

As witamy i czekamy na relacje

asiulka my planowalismy też kupić domek parterowy i niezbyt duży a wyszedł piętrowy i ogromny:-D:-D:-D
Mój m twierdzi, że jestem nienormalna bo się uparłam, że w domu muszą być schody:-p:-D i teraz kaze mi latać po wszystko na górę;-)
po mału się odnajdujemy w nowym miejscu ale jeszcze wiele pracy przed nami
bardzo wam zazdroszczę takich wyjazdów. Moje chłopaki niebardzo to lubią:zawstydzona/y: Kuba się szybko nudzi jak musi chodzić bo szkoda mu czasu na odrywanie się od tv i komputera:wściekła/y: Już czasem ręce opadają:baffled:
A dziś zmobilizowałyście mnie tymi opowieściami o prawie jazdy:tak::-D i w końcu się zmobilizowałam i siadłam za kółkiem:tak: oczywiście z mężem przy boku:zawstydzona/y: Kurcze mówię wam, że czułam się jak na pierwszej jeździe, pot spływał mi po kierownicy;-) i w ogóle byłam w niesamowitym stresie:szok: ale pod koniec już było lepiej więc może wkrótce się przemogę i pojadę sama:confused:

asik,ja to pierwszy raz sama pojechałam do moich rodziców,.którzy mieszkają 10 minut spacerkiem od nas,4 dni po odebraniu prawka.Ale m.mi powiedział jedź autem bocznymi uliczkami i pomału się wprawisz,wsiadłam i pojechałam i to w dodatku z chłopakami moimi.A teraz to jeżdże sama już praktycznie wszędzie.

Witam i ja ;-)

Mam trochę zaległości i stwierdziłam ze napiszę dopiero jak nadrobię..........ale obawiam się ze jak takim tokiem myślenia pójdę to na forum pojawię się za 2 tyg :-D

Widzę ze mamy nową mamuśkę na forum:) jaki jest Twój nic kochana????;-)

reklama
Tak tak Justynko o Ciebie:-D:tak:
Jakieś takie małe literki na tym forum ustawione i teraz dopiero skumałam ze tam masz -J- w nicku :-D

U nas w niedziele było Rado Zet....Była Ewelina Flinta oraz Kombi.....
.wstawię Wam kilka foteczek z koncertu;-)
No i w takich momentach żałuje ze nie mam super lustrzanki cyfrowej......:-( marzy mi się taki sprzęt......a tak? noc i juz ledwo co widać .....takie lampy błyskowe są do niczego :crazy:

Do góry