reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Doris to super mają ze dostają wszystko w szkole......:szok::tak:
No ale książki noszą ze sobą do szkoły czy mają komplet w szkole i komplet w domu.....? Ćwiczenia , zeszyty wiadomo a książki?:sorry:

U nas te plecaki tyle ważą ze szok........a potem się dziwią ze tyle dzieciaków ma pokrzywione kręgosłupy:wściekła/y:

a jak przeszła koleżanka ta grypę? :szok: skąd oni wiedzą ze to ta odmiana rózni się znacznie od normalnej????:baffled:( sorry za głupie pytanie moze........)

Asiulka 50 zł na książkach to sporo...... masz juz za to kilka innych przyborów........jejku ile tego wszystkiego trzeba kupic..........wyprawka pierwszoklasisty naprawdę sporo kosztuje :-:)sorry:

właśnie ciekawe co oni tam w tej "reformie zreformowali" hi hi:laugh2::angry:

reklama
Kubus w teczce przynosi książke do nauki czytania,no i jeszcze dwa zeszyty do nauki angielskiego i w piątki zeszyt od matematyki.A resztę ma w szkole.Troszkę dla mnie to takie dziwne ,bo w sumie nie wiem co oni konkretnie tam robią.Ale zawsze jak jest wywiadówka to nauczycielka pokazuje co oni tam w szkole mają:sorry:

A koleżanka diagnozę ŚWińskiej grypy usłyszała przez telefon:szok::szok:Zadzwoniła do przychodni ,że chciałaby się umówić na wizytę bo się żle czuje.A ona jeje się spytała co jej jest....więc ta koleżanka jej powiedziała,że gardło ją boli,ma wysoką tem.,na przemian jest jej zimno,ciepło,że ma dreszcze.I jej nie pozwolili do przychodni przyjśc,tylko zadzwonili do apteki ,żeby wypisali jej antybiotyk i jej mąż odebrał.Teraz już pisała ,ze czuje się lepiej:tak:

Asiulka 50 zł na książkach to sporo...... masz juz za to kilka innych przyborów........jejku ile tego wszystkiego trzeba kupic..........wyprawka pierwszoklasisty naprawdę sporo kosztuje :-:)sorry:

właśnie ciekawe co oni tam w tej "reformie zreformowali" hi hi:laugh2::angry:

Paula,u nas wyprawka nie jest taka obszerna jak w zerówce,po 2/3 bloki ,zeszyty,przybory do pisania,i mydło,ręczniki papierowe i chyba tyle.
Pani powiedziała że na bieżąco będziemy donosili jakby brakło.bo po co robić takie zamieszanie ze znoszeniem tego

Doris ja pierdziele ale numer z tą koleżanką:szok: no ale w Polsce tez coraz więcej przypadków:sorry:

Asiulka ja nawet nie wiem jaką panią będzie miała Wiki........:sorry:jest u nas w szkole 6 pierwszych klas i wywieszki były tylko z listami ( czyli jakie dziecko do której klasy) i teraz z książkami.......i tyle :baffled:

No ale miałam na myśli ze trzeba kupić książki, plecak, piórnik, buty na zmianę........jakieś nowe ciuchy tez by się przydały:sorry:
No ale fakt jest taki ze ja miesiąc w miesiąc w przedszkolu zostawiałam po 300 zł to jak teraz w jednym miesiącu wydam więcej to nie tragedia bo od września ta kasa mi juz w kieszeni zostanie:happy:

Ja mykam DOBRANOC

Hej kobietki.
U nas z Emilkiem już lepiej,nawet dziś rano zjadł nareszcie całą kaszkę,bo tak to było tylko po troszku.
Już go przestało boleć tak mocno gardełko,bo już nie pokazuje na nie i nie mówi mamo boii(boli).
A Maciuś już od wtorku siedzi u mojej siostry najmłodszej,bo stwierdził że w domu mu się strasznie nudzi,ale dziś już po niego pojadę,bo stęskniło mi się za tym gagatkiem kochanym.
Pogoda ładna,ale my jeszcze z Emilem siedzimy w domu niech się wykuruje do końca.
Jutro jedziemy do naszej pani doktor do kontroli.
Buziaki

Witam się czwartkowo.
Ja jak zwykle w biegu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja dama dziś dzwoniła z obozu.
Ale mają wycisk ,że ho ho :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
A dobrze jej tak,niech pozna ,co to ciężka praca.
Przyda się na przyszłość.
Plan dnia
Pobudkę mają o 8.30
9.00 śniadanie
10 karmienie koni (ok 30 szt.)
11 sprzątanie stajni rekreacyjnej (25 koni)
12-do 13 trening na ujeżdżalni lub na hali
13.30 obiad
14 obiad koni (podawanie siana)
15 sprzątanie stajni sportowej
16-17 trening 2 doszkalający
18.30 kolacja
19 kolacja koni (konie rekreacyjne)
20-21 -wykłady "Historia Jeździectwa i rząd koński"
Przygotowanie do brązowej odznaki
21.30 czas wolny
22.30 cisza nocna
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chciała dobry kurs jeździecki to go ma :-D:-D:-D
Słuchajcie ona mówi tak:
"Mamo padam na pysk ,ale jest zajebiście"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć :-)
Ej dzieczyny a Wy gdzie??:-:)-(
A u mnie nie pada dzisiaj wkoncu:szok::szok::szok:od dwóch tygodni wkońu słoneczny dzień:tak:I akurat przed naszym wyjazdem:-(

Ja juz parwie spakowana:-)ale się tego nazbierało:szok::szok:cały bagażnik pełen ,napchany i upchany starasznie:baffled:

Paula-masz juz wszystko kupione do szkoły??:-)

ASIK -JAk tam remoncik???kiedy przeprowadzka??

ASIULKA-zdjęcia fajne,udało Wam sie z pogodą:tak:

AS-no to przynajmniej sie córcia nie nudzi:-Da na ile pojechała???

A JA znalazłam fajne łóżko dla Kubusia ,ale cena troszkę mnie przeraża,ale kurczę właśnie takiego czegoś szukałam i nie wiem co zrobić:baffled:
*****KIDS ALL IN ONE BUNK BED***** on eBay (end time 31-Jul-09 14:31:41 BST)

Wpadnę potem sie z wami pożegnać:-)na razie mykam patrzec czy wszystko jest spakowane:tak:

Dziś o 9 zawiozłam siostrę do szpitala na położniczy,a o 10.15 zostałam ciocią małej Maji,mała zdrowa urodziła się z wagą 3400g,obie czują się dobrze.
Siostra urodziła expresem.
Jestem ciocią :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry