reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria wózków

reklama
bernadetkka, faktycznie tanio jak skurczybyk..... ja swój kupiłam za 80 e, i jest w bardzo dobrym stanie :) to jest z takimi kołami jak mój tylko ze spacerowka jest z zielonym, mogłabyś go obejrzeć bo moze sie okazać ze jest bardzo zadbany a przy okazji cena jak za darmo :)

Bernadetkka spracerowka to chyba taka sama jak u mnie , tyle ze ja mam okienka w spacerowce, ale identyczny kolor, a gondola jest po prostu innego koloru moze osobno dokupiona, dlatego. Ja przyznam, ze swoj wyrwalam za 60 chytrusow i generalnie wychodze z zalozenia ze holendrom tu nie zalezy zeby np na wozku dorobic jak w Polsce wiec dlatego tak tutaj wszystko mozna latwo i tanio wyrwac.

The Hague, jesli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to juz nie moj problem. Zwracalam sie ogolnie do wszystkich. Wybacz, ale tutaj piszemy o NASZYCH wozkach, moze napiszesz o swoim ?
:sorry2:

Mam trzy do wybory, najpierw je wszystkie obejrzymy i bedziemy sie zastnawiac:)
Widzialam go juz wczesniej ale nie zwracalam uwagi zbytnio bo ta cena byla taka mala i myslalam ze moze cos z nim nie tego:)
ale teraz mam was i kazda doradzi:)
U mnie w okolicach to drogie te wozki 100-350 wiec moze to polacy chca sprzedac:):D hahah

bernadetkka ja tez szukałam wózka w cenie 150 e, i jak znalazłam moj za 80 e to najpierw go omijałam bo myślałam ze pewnie lipny jakiś ale potem stwierdziłam ze kolorystycznie i w ogóle najładniejszy i najbardziej mi sie podobał wiec stwierdziłam ze nie zaszkodzi, i udało sie:) poszłam i kupiłam go odrazu ....

tzn babka chciała 95e ale ja wylicytowalam za 80 e:) z tym ze bez fotelika :) ale fotelik juz miałam osobno wiec mi nie zalezało zeby byl w komplecie, jedyne co musze dokupić to folie przeciwdeszczową :)

także trzymam kciuki ;)

jeśli chodzi o wyzsze ceny, to zalezy tez ile wózek ma lat.... niektórzy sprzedaja np wózek ktora ma 1 czy 2 lata wiec wiadomo ze chca np 300 , wozek np kilku letni bedzie tanszy, co nie znaczy ze zniszczony i zepsuty ;)

Ja powiem tyle; Jestem strasznie podekscytowana:D niby to tylko wozek, ale wszystko co kupuje dla mojego Ksiecia jakos mnie tak strasznie wzrusza:)
Tez mam foltelik ale jakos niewiem czy mi sie podoba... ale ma byc malo uzywany wiec nie bede chyba kupowac drugiego:)

A tak wracajac jeszcze to ten drugi co wam wstawilam to ma moze fotelik? bo ja doczytac nie moge;/

bez fotelika :)

ja teraz zauważyłam ze nie ma zdjęć mojego wózka, poniewaz przypadkiem je usunełam z serwera :(:( wstawiam nowe bo tam juz nie moge dopisać spowrotem :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja miałam mutsy 4rider Taki z małymi kołami z funkcją składania i wciągania na schody
gondola jest nie wielka Moja dzieci rodziły się w zimę więc jak podrosły to akurat wyskoczyły z kombinezonów (a małe były jak się rodziły)
spacerowka też dla drobniejszych dzieci Taka wąska Kosz na zakupy wystarczał mi a robiłam duze zakupy :-)
denerwowało mnie to że butka nie przylega dobrze do wózka i sa przeciągi Moja dwójka w nim przejeździła ale nie kupiłabym drug raz
prowadzi się go super
jest bardzo cięzki
wóżke mam w piwnicy w pl muszę się go w końcu pozbyć

Do góry