reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Dzien doberek!
U nas dzis piekna pogoda,ale niestety jestem uwieziona w domku moj M pojechala sobie w rejs na rybki zabral nam samochod i zostalysmy bez srodka transportu i same:-(,pewnie przespacerujemy sie nad jeziorko do sklepu na lodzika i tyle, na 15 mamy do kosciola potwierdzenie ze dziecko przystapi do komunii,
Asiulka...jak tam twoje gardlo lepiej cos?,jaka to radosc dla mamusi jak dziecko sie potrafi tak fajnie komunikowac i jakie to slodkie.:-):-)
Wiecie co moje dzieci sa niemozliwe,bylam z moim M u sasiadki a moje pociechy wymyslily sobie zabawe zjezdzaly z dachu samochodu na maske i ktoras do tej pory nie wiem ktora kopnela pszednia szybe noga,no a co z tym idzie od razu od strony kierowcy pojawila sie na szybie pajeczyna,myslalam ze oszaleje nakrzyczalam na nie a one mi powiedzialy ze uzbieraja ze skarbonki zebym mogla kupic szybe:baffled:. W sumie rzeczy to ten samochod i tak stoi z tylu za domem,nie jezdzimy nim bo jest na polskich blachach, z nudow to dzieci nie wiedza w co maja sie bawic:szok:
Wpadne wieczorkiem,ide zrobic obiadek i sie troche ponudzic:-):-):-):-):-)

reklama
Hej laseczki.
Moje gardło już zdrowe.
U nas pogoda ok.słonecznie ale jest wiaterek.
Przed chwilą dzwoniła moja siostra,-Paulka jest w szpitalu,:-:)-(
miała problemy z oddychaniem.Masakra,szkoda mi ich obu,bo mała bardzo przezywa,a Anka padnięta bo w drugiej ciąży,i w dodatku też jest przeziębiona..Pani doktor jak zobaczyła że Ania jest w ciązy to dała im osobną salę,łóżko Pauli,i jej ,toaletę też ma osobną.Żeby nie była narażona na jakieś szpitalne infekcje.I Anią tez zajeli się lekarze ze względu na przeziębienie w ciąży również jest objęta opieką lekarską.(chociaż tyle)

My jak Emil wstanie wyruszamy na małą wycieczkę.
Zmiana planów co do miejsca wyjazdu,zamiast do skansenu jedziemy do Muzeum Orła białego w skarżysku,samoloty,czołgi itd.
Po powrocie się odezwę.:-)

HELLO ale cisza
My odwiedziliśmy muzeum Orła Białego w Skarżysku kościelnym.
Chłopaki zadowoleni,a Emil jak zobaczył te ogromne czołgi samoloty,,i statki to stanął jak wryty i nie mógł się ruszyć z miejsca :-D wiecie jak to śmiesznie wyglądało.A potem jak dostał powera to nie mógł nadążyć nóżkami przebierać ,bo chciał wszystko zobaczyć i dotknąć.
Najbardziej spodobały mu się pociski do czołgu w muzeum,i na zewnątrz na placu wszystkie te pojazdy przy których można było coś przekręcić,podkręcić itp.:-D

Maciuś też zadowolony,zadawał mnóstwo pytań,mężusiowi .chodzili sobie obaj i opowiadali.
My byliśmy już tam 3 lata temu,ale on był jeszcze mały i nie rozumiał tego.A dziś zachwycał się mundurami i pytał Rafała który do jakiej armii należał i itd.,
Jak już mieliśmy wychodzić to zaczął kropić deszczyk,więć zwineliśmy się szybciutko do auta.
W drodze powrotne ,podjęliśmy decyzję i pojechaliśmy jeszcze na pyszne lody w Świętej Katarzynie.
Taże niedzielne popołudnie mieliśmy udane.Szkoda tylko że lody musieliśmy zjeść w aucie ,bo na górami świętokrzyskimi taka ulewa była że nic nie było widać.Nawet grad padał.
Ale nadrukowałam posta :szok:
Miłej nocki laseczki.
pa do jutra.

Czesc:-):-)
Wow a co tutaj taka cisza??:szok::szok::szok:Ja sie wczoraj nie odzywalam,bo mnie glowa jakos bolala:crazy:ja nie wiem czemu mnie zawsze po basenie,glowa boli i w sumie dlatego nie lubie tam chodzic.No ale dla dziecka trzeba sie poswiecic:tak:
AS-jejku ty tez zdolna jestes:-)bardzo ladne te torty:-)
PAULA-ale mialas dzien:-D:-Doj ja bym nerwa tez niezlego zlapala:tak::-D:-D
ASIULKA-gratulacje dla Emilka ,moj Dawid te zaczyna gadac,ale to fajnie brzmi:-D:-D:-D

No a cisza sie napawam ,dzieci spia ,maz w parcy i jest bloga cisza,ach jak ja to lubie:-)

Witam

Ja miałam gości.......więc dlatego nawet nie miałam kiedy kompa włączyć........no ale spotkanko się udało :-) choc goście w niedziele dopiero na 19 zajechali:dry: i moja młoda juz spała.........i tego dnia koleżanki nie poznała .......ale o 1 w nocy dziewczyny się przebudziły i była zabawa do 2:30 prawie.......:szok::tak:

Idę obiad robić.........co Was tu bede zanudzac opowiesciami

Czesc dziewczyny:-)widze ze tutaj znowu cisza nastala:-(
A wiecie co moj Dawid cos ostatnio rezygnuje z popoludniowej drzemki:dry::sorry2::shocked2:nie powiem ,lubilam jak sobie pospal,chwilka relaksu zawsze byla ,a tak trzeba dziecko zabawiac:cool2::cool2:
PAULA-no to opowidaj jak tam spotaknie sie udalo.....:-):-):-):-)

witam informuję,że żyję.
Czasami Was podczytuję,ale o pisaniu na razie mogę pomarzyć.
Brak czasu mnie dobija.
Niech ktoś wydłuży dobę:tak::-D:-D:-D .Plizzzz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

WITAM!!
Paula..super ze sie spotkanko udalo,to dzieciaczki poszalaly w nocy:-):-)
Doris...zgadza sie zawsze to jak maluszek pospi w dzien to mozna pomyslec o sobie,a teraz bidulko bedziesz musiala wymyslac ciekawe zajecia dla dawidka.
asiulka...wycieczke mieliscie wspaniala,wyobrazam sobie minke Emilka jak zobaczyl ogromne maszyny,po takim wypadzie mozna i lody w samochodzie zjesc:-):-):-).
Ja kawusie wypije dziewczyny do szkoly zawioze i ja na angielski pomykam,a mam dzis plan polazic po sklepach moze cos mi wpadnie w rece ciekawego,musze cos sobie kupic na komunie bo nic odpowiedniego nie mam:szok:,ale pochwale sie wam pozniej jakie kiecki kupilam karoli i patrycji,ale zdjecia wrzuce dopiero jak wroce.
Buziaki i milego dnia zycze.
Doris ma racje znowu cisza...........??????

reklama
Cześć kobietki:-)
As rzeczywiście masz rację przydałoby się dobę wydłużyć bo za krótka:tak:
Monia i jak zakupy na komunię udane?? A komunia to już teraz w sobotę czy za tydzień???
Aiulka dobrze że już wyzdrowiałaś i fajną wycieczkę mieliście:tak:
Paula a Ty już po gościach i po wczorajszym fryzjerze i co zrobiłaś??? pochwal się!!!

Ja zabiegana jakoś dziś spałam u Lenki małpka jedna 2 razy znów jadła w nocy:baffled:, wczoraj robilam koleżance włosy z czarnego do ciemnego blondu i cięcie i 6 godzin to trwało:szok: jej mąż bawił Lenkę ale udało się super tak jak chciałam :tak: potem wieczorem jeszcze się obraziłam na M noi tak się zakończył 13 maj :no:
Dziś mamy spotkanie w sprawie nowego domu i chyba już dziś będziemy umowe podpisywać, i dowiemy się kiedy dostaniemy klucze:tak:
Lecę się umyć i do Lenki a potem Karolcię do szkoły zawiezć............
Miłego dnia wszystkim noi piszcie coś:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry