reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczyny:-)
MALAULKA-no to powodzenia dzisiaj z domkiem,my ja bylismy ogladac nasz i zdecydowalismy sie na niego,to pojechalismy tylko do biura podpisac umowe i odrazu klucze dostalismy:-D:-D
A Ty jestes fryzjerka???tak zawodowo?
MONIA-i jak kreacja kupiona??no i gdzie te fotki:angry::angry::angry:

A ja dzisiaj jakiego specha mam od rana:wściekła/y::wściekła/y:najpierw wylalm jogurt pitny,wyslizgnal mi sie z reki.Potem odkladalam na polke toster i kablem zwalilam Dawidka kubek z woda,a w sklepie otworzyla mi sie butelka szamponu i mi sie rozlala na zakupy w koszyku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj az sie boje co bedzie do wieczora:baffled::baffled::baffled:

Ale u nas zimno......brrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A ja znów na chwilunię.
O 14 mam z małym do neurologa.
Trzymajcie kciuki,oby dostał to orzeczenie do klasy integracyjnej.
A jeszcze się pochwalę.
To oceny mojej córy .
Wczoraj była wywiadówka.

Ależ jestem z niej dumna.:-D:-D:-):sorry2::sorry2:

Doris tak:tak:taki jest mój zawód:tak:a z tym Twoim pechem to przecież wczoraj był 13:-) może idz się połóż i leż już do wieczora:-D
As no no no:tak: GRATULACJE CÓRY:tak::tak: noi kciuki zaciśnięte:tak:

A ja się nudzę straszliwie.......zrobiłam już obiad, sprzątać nie będę bo mi się nie chce a poza tym mała śpi nie chcę jej obudzić noi czekam na M z pracy, bo za godzinę musimy już jechać na to zebranie a ja jeszcze Lenkę do koleżanki oddaję :tak: kurcze chyba się trochę denerwuję tym spotkaniem:baffled:

Właśnie wróciliśmy od neurologa.
Diagnoza:
Zespół Aspargera
zalecenia:
Konieczne nauczanie w klasie integracyjnej.
Niby mam to chciałam ,ale świadomość dziecka z autyzmem mnie przeraża.:no::-(

Właśnie wróciliśmy od neurologa.
Diagnoza:
Zespół Aspargera
zalecenia:
Konieczne nauczanie w klasie integracyjnej.
Niby mam to chciałam ,ale świadomość dziecka z autyzmem mnie przeraża.:no::-(
As kochana przykro mi,ale przeczytałam co nie co o tej chorobie i jest to mniejsze zło ,jeśli chodzi o autyzm.
Moja sąsiadka ma synka z autyzmem,masakra normalnie.I ma to chyba najcięższą odbianę tej choroby.Ona się go już boi on ma 14 lat,kawał chłopa z niego i jak coś mu się nie spodoba to potrafił ją złapać za szyję i dusić,dobrze że mąż był w domu.

A dzieciaki z zespołem Aspargera trochę inaczej funkcjonują,łatwiej się dostosowują.Jeśli źle coś zrozumiałam czytając artykuł to mnie popraw.

U nas ok.
Dziś odebrałam już prawko ,ale jestem happy,śmiałam się do m.żeby mi dawał kluczyki i dowód rejestracyjny od jego kochanej "córeczki",to się śmiał

Chłopaki zdrowi,szaleją.Emil nadal bawi się w kaskadera i ostatnio w piromana.Jak zobaczy zapalniczkę to piszczy.
I coraz więcej gadać zaczyna.

A jeśli chodzi o oceny Klaudii to poprostu geniusza matematycznego macie w domu.
Gratuluję tak zdolnej córy

Buziaki lasencje

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:-):-):-)
Co tam slychac???
KASIA883-Witaj na forum:-):-)a Ty z skad jestes??jesli mozna spytac:tak:bo to miasto co masz w opisie nie wyglada na Polskie:-):-)
No i sliczne masz coreczki:-)
AS-gratulacje dla corki:-)oj mozesz byc dumna:tak:mam nadzieje ze za jakis czas tez tak bede mogla sie pochwalic moim dzieckiem:tak:
No i przykro mi z powodu Kuby,nie wiem co napisac,nie mam pojecia o tej chorobie:-(
ASIULKA-a Ty co pewnie smigasz autem??:-D:-D:-D
MALAULKA-oj polozylam bym sie chetnie:-)ale z wiadomych przyczyn jest to nierealne:-(ale czasem tesknie za takim blogim lenistwem,na kanapie z pilotem w reku i tak bez celu pstrykac kanalami:-D:-Dchociaz pewnie by mi sie znudzilo po 2 godzinach.By mnie nosilo juz po calym domu:-D:-D:-D:-D
No i dostaliscie juz klucze???
ASIk-A tY JESzcze matury sprawdzasz??czy juz masz luz blues???

Halo dziewczyny odzywac sie co u Was??

reklama
Witam się i ja:-) zostałam już sama M już płynie promem do Francji a potemczeka go maraton do PL, strasznie się martwię bo sam jedzie:no:
Lenka wczoraj wieczorem dostała strasznego kataru i prawie co chwilę się w nocy budziła, masakra spałam z nią ale i tak się nie wyspałam:no::no: dziś też leci jej z nochala, spać nie chce ufff, ciężko..........

Doris no więc na spotkaniu pogadali i potem podpisywaliśmy umowę i odebraliśm klucze:tak: noi M już od piątku tam pracował po pracy.........

Kasia883 witaj:tak::tak:

Do góry