reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula...ja tak sobie ciagle powtarzalam ze musze zgrac na plyty,ale niestety juz nie zdazylam:-( Komunia nie teraz dopiero 30 na sam koniec,ale juz mysle co i jak.
Paula jesli chodzi o te ozdoby to jest swietna zabawa,my robilismy z marcepanu i masy cukrowej tutaj takie masy sa tanie wiec mozna szalec,bo w polsce pamietam jak chcialam w tamtym roku kupic to oszaleli z takimi cenami,trudne do robienia nie sa mozna wszystko zrobic to jest jak plastelina a jak ktos ma choc troszke talentu to zdziala cuda,ja bede pokrywac tort taka masa cukrowa,a dla dzieci jakie sa piekne torty,nie mam juz nawet linkow do stron a wszystko sobie zapisalam na tym nieszczesnym kompie musze szukac na nowo,Paula ale jak zerkniesz na necie to ci pokaze cuda z tych mas. Ostatnie buty ktore kupilam do komuni sa materialowe,a ja obszylam je bialymi koralikami,ladnie wygladaja ale noga dalej szczupla:no:
Asiulka..jestem,jestem i raczej juz zostane:-):-):-)
Malaulka..domek fajny,juz tam mieszkacie czy dopiero planujecie?

Załączniki

• P1010631.jpg
    P1010631.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 20
  • P1010632.jpg
    P1010632.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Czyli kupuje masę rozwałkowuje i wycinam sobie wzorki tak????
poszukam na necie dzieki......

Ten Wasz tort będzie cudny.......ale mąż zdolny:szok::tak:

napiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki :szok::szok::szok::szok::szok:

1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.

Kurcze to są normalne zadania z treścią :szok::szok::szok::szok:
A to mnie powaliło na kolana :szok::szok::szok::szok:

2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej. :szok::szok::szok:
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.

Czesc dziewczyny wieczorkiem:-)Oj wy pewnie w lozkach sobie smacznie spicie:-DA ja nadrabiam:tak:cos ostatnio wieczorem nie mam czasu,z kuba siedze i sie ucze.Ale on ostatnio jakis taki rozkojarzony jest i sie skupic nie moze i nic mu nie wchodzi:wściekła/y::wściekła/y:
MONIA-no nareszcie jestes:tak::tak:Ale te wzorki super:-)
No i mnie przestraszylas z tymi zdjeciami:-(ja tez tak caly czas mowie ze zgram na plyte i tak juz robie z dwa lata:szok:a mam zdjecia od urodznin Dawidka i jak by mi wciely to chyba bym sie zabila:-(
Oj jutro ide kupic plyty:tak:
MALAULKA-oj fajna z Ciebie dziewczyna i zgadzam sie z Paula ze pasuje tobie ta fryzurka:-)
Ja tez tutaj jezdze do takiej masarni po mieso,jest o wiele tansze niz w sklepie,szczegolnie piersi a u mnie tego najwiecej idzie:-)
AS-moj Kuba tez juz ma takie zadania tutaj:dry::sorry2:tez uwazam ze sa troche za trudne dla 7 latka:baffled:
DZAGUD-no faktycznie roznica powalajaca z fryzurka,no i oczewiscie ta druga lepiej tobie pasuje:tak:
N
No to juz wszystkie kobitki z tego forum widzilam,fajnie:tak::tak::tak::tak:

doris,tylko,że mój Kuba 7 lat to będzie miał dopiero w grudniu a do tego jest dzieckiem objętym integracją:wściekła/y:
Z takimi dziećmi troszkę inaczej się pracuje:zawstydzona/y::-(

Małaulka Ty masz super fryzurkę i pasuje do Twojej buzi bardzo:tak:Jaka Ty stara jestes ? kobieto wez mnie nie wnerwiaj:wściekła/y::-p
a z tym kolorem......oj cos bym się bała chyba:sorry2: ale to trzeba całoś na tą kawkę z mlekiem a potem pasemka czy odwrotnie? bo ja w sumie nie chciałabym całościowo włosów farbować.......:no:ja leń jestem i na pasemka chodzę co pół roku:dry:
Dziękuję;-)
A co do kolru ja wyobrażam sobie położyć pasemka jasnego blondu z kilkoma dosłownie ciemnymi pasmami a potem na całość kolor:tak:
mozna wszystko zrobic to jest jak plastelina a jak ktos ma choc troszke talentu to zdziala cuda,ja bede pokrywac tort taka masa cukrowa,a dla dzieci jakie sa piekne torty

Malaulka..domek fajny,juz tam mieszkacie czy dopiero planujecie?
A ja będę potrzebować tort już za rok:szok: będziecie jeszcze w IRL????:-D
A przeprowadzka za około 1.5 miesiąca!!
Ten Wasz tort będzie cudny.......ale mąż zdolny:szok::tak:
Popieram!!
napiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki :szok::szok::szok::szok::szok:

1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.

Kurcze to są normalne zadania z treścią :szok::szok::szok::szok:
A to mnie powaliło na kolana :szok::szok::szok::szok:

2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej. :szok::szok::szok:
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.
Ojej rzeczywiście trudne :no:
Oj wy pewnie w lozkach sobie smacznie spicie:-D

No i mnie przestraszylas z tymi zdjeciami:-(ja tez tak caly czas mowie ze zgram na plyte i tak juz robie z dwa lata:szok:a mam zdjecia od urodznin Dawidka i jak by mi wciely to chyba bym sie zabila:-(
Oj jutro ide kupic plyty:tak:
MALAULKA-oj fajna z Ciebie dziewczyna i zgadzam sie z Paula ze pasuje tobie ta fryzurka:-)
Ja tez tutaj jezdze do takiej masarni po mieso,jest o wiele tansze niz w sklepie,szczegolnie piersi a u mnie tego najwiecej idzie:-)
No my na wyspach nie śpimy po nocach:-D:-D
Ja też mam Lenki zdjęcia na komputerze, jejku może też by trzeba było coś z tym zrobić!!!!!
Dziękuję za komplementa, bardzo mi miło:-):-)
A ja dziś pojechałam do tej hurtowni i znów dostałam za dużo:-D np. zamówiłam 2 kg piersi a dostałam 3.80kg- super no nie??

Ja już idę na górę bo mi się oczy jakoś zamykają a niedługo 3.00 i pobudka będzie :no::no:
Dobranoc......

Dzien dobry kobietki!:-)
Paula...tą mase mozesz nawet kolorowac roznymi barwnikami,a jak juz uformujesz sobie wzorki to ona zastyga i pozniej dzieciaki moga ja zjesc:tak:z torta. Jest taka strona na necie ze mozesz sobie zamowic jakies duperele do tortow ciast wrzucam ci linka tortownia.pl :: słodkie dekoracje na Twój tort, ciasto i nie tylko...
Doris...no ja juz teraz napewno bede zgrywac na plyty zdjecia,ja jestem tutaj rok tyle zdjec napstrykalismy i nie mam ani jednego:wściekła/y:
Malaulka...Ja napewno chce tu zostac ale czy plany sie nie zmienia,kto to wie;-),no to macie troszke czasu na przeprowadzke i urzadzenie sobie mieszkanka jak wam sie podoba,fajna sprawa,ja tutaj mieszkam w wolno stojacym domku,sasiadow mam za plotem i za zadne skarby nie przenioslabym sie stad:-)
Paula...ale kawusia swiezutka:-p
Zagladne pozniej jade dziewczyny do szkoly zawiesc,a leje dzis znowu paskudnie:szok:

napiszę Wam co mi się wczoraj przytrafiło.:szok::szok::-D:-D:-D
Weszłam na tym samym przystanku co kanar to autobusu.Mały się potknął,upadł i musiałam mu pomóc się podnieśc.Trwało to kilka sekund.
A ten dziad kontroler wchodząc już zablokował kasownik.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Odwracam się i chcę skasować bilet a kasownik zablokowany,a ten baran już bilety sprawdza.:szok::szok::szok:
No i mnie ruszyło.:angry::angry::angry:
Z miejsca wyjechałam do niego z zębami i mega paszczą ,ale kulturalnie i bez żadnych wyzwisk.:-D:-D:-D:-D
Facet w moim wieku,sporo wyższy ode mnie z ze 100 kg albo więcej,a się w jednej sekundzie maleńki zrobił.:szok::-D:-D.
A swoją drogą to mi go szkoda było ,bo aż zaniemówił z wrażenia.:-D:-D:-D
Ja się wywściekałam a on do mnie bilet prosze.
No i mnie wzieło.
Znów na niego nawrzeszczałam i kazałam odblokować kasownik.
A ten twardo.Czego się pani drze .Kasownik pani nie usłyszy.A drze się pani do tego kasownika i co to daje?
Odblokował się?
I już nie wytrzymałam powiedziałam dziadowi,że jedziemy na policję.
Tak go zakrzyczałam ,że odblokował ten kasownik i dał mi skasować bilet.
:-D:-D:-D:-D
Potem już nawet do mnie nie podszedł.
:szok::szok::-D:-D:-D:-D

nie chcę wiedzieć co sobie ludzie pomyśleli na mój temat.
Bo ja do niego od razu z paszczą wyjechałam,ale mam to w dupie.
150 zł w kieszeni zostało i pewnie jeszcze kilku osobom przy okazji też :-D:-D:-D

To tyle o de mnie.Uciekam ,bo na autobus idę.:-D:-D:-D
Przedszkole przy przystanku ,to sobie 2 przystanki podjadę .Ania z konikami już w drodze.
Może znów go spotkam w autobusie:-D:-D:-D:-D
A z innego punktu widzenia.... niezłe ciacho z niego ....zdecydowanie zły początek jakiejkolwiek znajomości :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czesc laski:-):-)
PAULA-kawa smakowita:-)ja uwielbiam zapach parzonej kawy,ale pije tylko rozpuszczalna:baffled:
AS-to Ty bojowa dziewczyna jestes:-D:-Dno ale faktycznie nie powinien wylaczac kasownika tak szybko:tak:
Moj Kuba tez jest z grudnia:-)z 3 grudnia ,a twoj ???
A dlaczego twoj Kuba jest objety integracja??jesli mozna spytac:-)
monia-a u nas za to strasznie wieje:wściekła/y::wściekła/y:
MALAULKA-oj to z Ciebie nocny marek:-D:-D
No i Ci sie udalo z tymi piersiami:-D

Ide przewinac mojego szkraba,bo zrobil grubsza sprawe w majtki:angry::wściekła/y:

Do góry