reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Doris u nas też wieje:no:rzeczywiście nocny marek ze mnie poszłam spać ok 1.00 a już o 2.00 była pierwsza pobudka na jedzonko a jeszcze o 5.00 druga:baffled: coś się tej mojej lasce zupełnie poprzestawiało:baffled:
Paula ja już nie piję takiej kawy od ciąży, jakoś mi nagle przestała smakować, teraz piję tylko nescafe 3in1 pycha:-)
As ale miałaś przeprawę z samego ranka:-D

Dzieńdoberek ja na chwilkę bo kawkę spijam, ale czeka na mnie zrobienie obiadku, zupkę małej też dziś muszę ugotować:tak: muszę dom ogarnąć bo brudek straszy po kątach a jakoś mi się nie chce:zawstydzona/y:
ODwiozłam Karolinę do szkoły potem wstąpiłam na zakupy noi na herbatkę do koleżank, po powrocie dałam małej jeść i usnęła więc ja mam czas na robotę:tak:
No to do pózniej..........

reklama
As dobra jestes......:szok:na ja czasem tez tak potrafię;-) no ale miałaś rację nie powinni kasowników blokować zaraz jak autobus ruszy.......powinni chwilkę poczekać nie każdy ma wyciągnięty bilet.......do skasowania:sorry2:
właśnie tez chciałam o tą integracje zapytać jak Doris.....

Doris ja mam to samo......pije tylko rozpuszczalną.......zresztą w dużych ilościach i słabiznę z mleczkiem......a zapach parzonej tez lubię:tak:

Małaulka ja pmiętam jak ja w ciązy ( z Wiki)nie mogłam na herbatę patrzeć.....:no:no i jakoś do tej pory nie przepadam tak mi obrzydła.....
No ale zapłaciłaś za 2 kg czy 3800 piersi?:laugh2:

Monia dzięki za stronke .......szukam w necie bo mam plna zrobic z Barbi tort.......cos takiego
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,75341376,75341376,0,2.html?v=2

Ostatnia edycja:
Cześć kochane!!!
Wpadłam się tylko przywitać i postaram się poczytać was później ale z tego co zauważyłam wraca "stara gwardia":-D:-D:-D monia, małaulka- nareszcie!!!:-):-);-):tak:

Witajcie babeczki
Wreszcie do domu dotarłam.
Kubuś mój jest po mega przejściach.
Można o nas poczytać tu
http://moje-aniolki.bloog.pl
zapraszam do lekturki
Torcik będzie bardzo fajny.
Ja takich zdolności nie mam,zresztą nie wiem ,bo z masy nie robiłam jeszcze.
Ja potrafię zrobić takie zwykłe torciki.
Robię od ostatnich 3 imprez :szok::szok::-D:-D:-D:-D

tak torciki wyglądają w przekroju

Nic specjalnego,ale jak któraś chce to mogę podać przepis.

Coś jeszcze miałam napisać....:baffled::baffled::baffled:
Aha fajnie Was zobaczyć na fotkach :-D:-D:-D
więcej nie pamiętam co chciałam napisać :baffled::baffled::baffled::sorry2:

HEJ LASKI
Witam wieczorkiem.
Muszę się trochę pożalić,czuję się okropnie,boli mnie gardło,głowa i wszystkie kości.Normalnie pora sie zabierać chyba.
Jeszcze Emil wstał z katarem,a w poniedziałek miałam jechać z nim na szczepienie bo mamy zaległe to z 16-18 miesiąca,przez tą cholerną ospę której w końcu nie miał.
Dziś byłam w starostwie opłaciłam sobie prawo jazdy i już w środę będę miała.:-D:-D
A tak poza tym to wszystko ok.
Acha i pochwalę się mój Emil dziś mówił do mnie tak słodko Mamuś Asia,aż się ciepło na serduchu zrobiło,i na Maciusia zaczyna wołać Aciuś,już nie Aka.
Na nasz samochód mówi taty ato(auto)
Jak go nie słucham to mówi :mamo sisiś(słyszysz),
a jak chce mi coś pokazać to :Mamo idziś(widzisz),
normalnie moje dziecko robi się komunikatywne i coraz więcej gada po ludzku:-D:-D

A teraz zmykam do łóżeczka pod kocyk.Mój m.dziś wziął obowiązki z chłopcami na siebie tzn.kolacją ,kąpanko i uśpienie.ciekawe jak im pójdzie .Na razie to są na dole u teściów.

Dobrej nocki życzę.

Hejka

Byliśmy w kauflandzie........rachunek 14o zł.........ja do torby karty nie mam
icon_eek.gif
kurde myślałam ze padnę......zadzwoniłam po koleżankę z kasy głównej i zapłaciła za mnie kartą ( a gdyby nie.... trzeba cofnąć rachunek i potem nabić wszystko od nowa).......mówię do A. podjedz do domu.......ja zostałam a koleżanka po co go wysłałaś jutro mi oddasz..........to ja za tel. a mi się karta skończyła.....drugiego nie wzięłam.........to dzwonie do ciotki ( mam do niej darmowe) a tam cały czas zajęte...........Arek pędem przyjechał.........ale przez to wszystko zapomniałam mu dac kluczy od domu.....( zawsze zostawiam w aucie tym razem do torby schowałam) i musiał od sąsiadki pożyczyć
icon_evil.gif
i gdzie ja mam głowę??????
icon_sad.gif

Asiki jak tam maturki??????;-) No i Twoje chłopaki?

As to ja poproszę przepisik:)zaraz luknę na bloga......

Asiulka to zdrówka i super ze Emilek tak ładnie mówi;-)
ja mam czasem juz dosyć jak mówi Tati jej się buzia nie zamyka......:szok:
U Wiki się doczekać nie mogłam kiedy zacznie......a ta całymi zdaniami juz sama mówi od dawna......

Juto sprzątam.....dalsze zakupy......no i wreszcie się z mamą zobaczę......a w niedzielę mam gosci........to zbytnio czasu nie będe miała na forum..........udanego weekendu laski:tak:

reklama
Do góry