reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

No cześć kobietki. As, z Ciebie dobra żona, oj dobra! A Twój Darek to do mojego Gada podobny pod tym względem.:tak:Też by mnie tak chętnie przerobił, ale ja to się nie daję - i u mnie alkoholu niet w domu, bo wiem że zawsze by się jakaś "okazyjka" znalazła.;-)
A ja bezalkoholowa jestem - piwa nie znoszę, wino wypiję ale trochę i od czasu do czasu, wódkę owszem - na weselu jakimś i to smą nie w drinkach, oraz w niewielkiej ilości. Jedyny alkohol jaki lubię to tequila - i to zarówno z solą i cytrynką jak i jako margeritha (najlepiej truskawkowa, mniam!). Tylko też nie mogę przesadzić, bo ja niestety od razu mam kaca - jeszcze zanim zdążę być dobrze pijana, więc nie chcę sobie obrzydzić ostatniej "używki" jaką mój organizm lubi.;-)

Zaraz zaspokoję Waszą ciekawość co do mojego wyglądu, bo też ostatnio obcięłam włosy. I to Paula - mniej więcej tak jak chcesz. Patrz, nawet nie pomyślałam o takim przedłużonym przodzie, choć pewnie fakt że to trzeba układać by mnie zniechęcił, bo ja antytalent do tego jestem. No ale tak czy inaczej, tył mam krótszy niż przód. Ja włosów nie żałuję, bo mi bardzo szybko rosną - rok i są długie jak diabli. A ja już się źle czuję w długich, mam wrażenie że za stara jestem na długie fryzury, bo baby w tym wieku już w długich chodzić nie powinny:baffled:. Najlepiej czuję się w króciutkich, ale tu z kolei wkracza mój Gad, który z kolei nie znosi mnie w krótkich. Teraz było ustępstwo - wyobraźcie sobie, że polazł ze mną do fryca niby do "towarzystwa", a siedział i pilnował coby za krótko nie było.:-D No ale fryz znalazł aprobatę a i ja się już przyzwyczaiłam. A niedługo zamierzam jeszcze kolorek zmienić, bo blond mi się znudził - chcę sobie zrobić lekuchny brązik ze złotymi refleksami.
No a do tego zmieniłam ostatnio okularki. Pod spodem macie moją metamorfozę - przed obcięciem, po obcięciu i po zmianie okularków.;-)
Picasa Web Albums - Jagoda - Dzagudowe obl...#

reklama
No kochana racja metamorfoza prawdziwa:szok: duzo duzo lepiej Ci w krótkich:tak: nie no mój to chyba ze mna nie pojdzie......bo by się wyczekał, bo ja chce jeszcze kolor......tzn pasemka bo całościowo farbą nigdy nie robiłam......kolezanka ( własnie ta fryzjerka) namawia mnie na zmianę koloru.......ona to istana wariatka ciągle inny kolor, czarny, brąz , rudy, blond.........ale ona ma ładną buzię, karnację odpowiednia to jej we wszystkim ładnie:tak:
Mój truteń ( czytaj mąz:) jedne mają gadów inne trutni) juz się dopytuje kiedy pójdę.......chyba tez ma dosyć mojej fryzury

Witam sie po dlugiejjjjjj nieobecnosci!!!:-)
Nie pisalam,ale czytalam was na bierzaco,duzo sie u was dzieje,my mielismy mala awarie kompa a raczej duza wszystkie zdjecia jakie mialam poszly sie ..........moj M cos nagrzebal i wywalil caly system z kompa automatycznie wgral nowy ale nie bylo nic ani jednego zdjecia myslalam ze go zastrzele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Po takiej przerwie to nie wiadomo od czego zaczac:zawstydzona/y:
Paula. ogrod masz piekny:tak: w rejs sie nie wybralam z M plywa sobie sam haha.
Dziewczyny wybaczcie ze nie nawiaze do kazdego postu,ale pewnie troszke by mi zeszlo,wiec zaczne od tych ostatnich:zawstydzona/y:
Oj jak ja sie ciesze ze moj M nie ma bzika na punkcie meczy,pewnie by tylko mecze ogladal,ja tez nie przepadam chyba ze jest jakies wydarzenie to czasem zagladne w tv.
Widze ze nadszedl czas na jakies zmiany,Paula mi tez sie podobaja te dwie fryzurki ale pewnie teraz bym sie tak nie obciela bo mi szkoda wlosow,a zawsze mialam krotkie a nawet za krotkie,zawsze jakies poszarpane fryzury ale czas na stabilizacje hehe.
U nas przygotowania do komuni,mamy juz trzy pary butow i ciagle problem bo kinga ma tak szczupla noge ze wszystkie sa za szerokie:-(ja juz wysiadam.
Ostatnio moj M robil ozdoby na tort z marcepanu,ale mu sie fucha trafila:-),jak juz dojde co i jak to fotki wstawie.
Pogoda u nas paskudna ciagle leje i jes zimno,zazdroszcze wam w polsce:cool2:
troszke zaczelam,pozniej wpadne to nadrobie.
Caluski dziewczyny,juz teraz bede na bierzaco obecna;-)

Monia bardzo się cieszę , ze jestś brakowało tu Ciebie:tak::tak:
Oj Monia jaka stabilizacja? trzeba na żywioł iśc;-)

Kurcze ale jazde macie z tymi zdjęciami:-( kurcze ja się staram na płytki nagrywać.........ale kupie sobie ta pamięć przenośna i bedę w dwóch kompach trzymać........bo coraz częściej słyszę takie nieprzykjemne hiostorie.........a ja maniaczka fotek......to bym się zaryczała

Komunia teraz 10? eeee chyba masz 17 jak mój chrześniak tak?
On facet i tez problem z butami.....bo tez chudzizna i stopa szczupła......

a jak się te ozdoby robi???? cięzko ponoć? i drogo to wychodzi? bo wiesz ja mam za 2 tyg Tatianki urodzinki:)

małaulka dzięki:tak:;-) po A6W trochę schudłam......no i osoby które dawno nie widziałam każdy z tekstem Paula ale schudłaś..........jakbym wcześniej nie wiem jaka gruba była.....
ale ten tył to tak czy tak bo nie wiem czy zrozumiałam:blink:

As dobry męzulek.........a Ty dobra żonka:-D
ja tam ani meczy ani wódki.........( no chyba ze na weselu a tak preferuje piwko)

Zdecydowanie nr 2:tak:
MALAULKA-ale tez wasz doemk to zaje.....sty naprawde,chyba sie przeprowadze do Irlandii jak tam takie daja domy:-D:-D
A ile placicie rentu??jesli mozna spytac:tak:
I wklielabys swoje zdjecie,bo Ciebie jeszcze nie widzilam:-):-)
600 euro miesięcznie teraz a w socjalnym to nie mam pojęcia ile będzie, a ten dom to jest blizniak i nasze są dwa okna na górze i jedno + drzwi na dole reszta to już sąsiadów:tak:
A zdjęcia wkleję napewno i więcej odpiszę pózniej bo teraz muszę jechać do hurtowni po kurczaki a malutka mi w aucie śpi więc lecę do miłego.........

Paula jadę srednio raz na miesiąc, dwa i kupuję więcej a sporo taniej niż w sklepie:tak:
Wróciłam właśnie ale mała się drze i znów muszę iśc ,

Tylko też nie mogę przesadzić, bo ja niestety od razu mam kaca - jeszcze zanim zdążę być dobrze pijana, więc nie chcę sobie obrzydzić ostatniej "używki" jaką mój organizm lubi.;-)

Zaraz zaspokoję Waszą ciekawość co do mojego wyglądu, bo też ostatnio obcięłam włosy. I to Paula - mniej więcej tak jak chcesz. Patrz, nawet nie pomyślałam o takim przedłużonym przodzie, choć pewnie fakt że to trzeba układać by mnie zniechęcił, bo ja antytalent do tego jestem. No ale tak czy inaczej, tył mam krótszy niż przód. Ja włosów nie żałuję, bo mi bardzo szybko rosną - rok i są długie jak diabli. A ja już się źle czuję w długich, mam wrażenie że za stara jestem na długie fryzury, bo baby w tym wieku już w długich chodzić nie powinny:baffled:. Najlepiej czuję się w króciutkich, ale tu z kolei wkracza mój Gad, który z kolei nie znosi mnie w krótkich. Teraz było ustępstwo - wyobraźcie sobie, że polazł ze mną do fryca niby do "towarzystwa", a siedział i pilnował coby za krótko nie było.:-D No ale fryz znalazł aprobatę a i ja się już przyzwyczaiłam. A niedługo zamierzam jeszcze kolorek zmienić, bo blond mi się znudził - chcę sobie zrobić lekuchny brązik ze złotymi refleksami.
No a do tego zmieniłam ostatnio okularki. Pod spodem macie moją metamorfozę - przed obcięciem, po obcięciu i po zmianie okularków.;-)
Picasa Web Albums - Jagoda - Dzagudowe obl...#
Ja tez wogóle nie pije bo potem zaraz wymiotuje i umieram wiecwole wcale nie pic:tak:
Podoba mi sie Twoja zmiana i te okularki super:tak:
Moj M z kolei lubi jak mam krotkie wlosy, zreszta teraz juz stara jestem i dobrze sie czuje w krotkich:tak:
.kolezanka ( własnie ta fryzjerka) namawia mnie na zmianę koloru.......ona to istana wariatka ciągle inny kolor, czarny, brąz , rudy, blond.........ale ona ma ładną buzię, karnację odpowiednia to jej we wszystkim ładnie:tak:
Mój truteń ( czytaj mąz:) jedne mają gadów inne trutni) juz się dopytuje kiedy pójdę.......chyba tez ma dosyć mojej fryzury
Paula jesli moge sie wtracic to ja tez widze Cie w ciemnych wlosach np. ładna mleczna czekolada z pasemkami jasny blond;-)
Witam sie po dlugiejjjjjj nieobecnosci!!!:-)
Nie pisalam,ale czytalam was na bierzaco,duzo sie u was dzieje,my mielismy mala awarie kompa a raczej duza wszystkie zdjecia jakie mialam poszly sie ..........moj M cos nagrzebal i wywalil caly system z kompa automatycznie wgral nowy ale nie bylo nic ani jednego zdjecia myslalam ze go zastrzele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

U nas przygotowania do komuni,mamy juz trzy pary butow i ciagle problem bo kinga ma tak szczupla noge ze wszystkie sa za szerokie:-(ja juz wysiadam.

Pogoda u nas paskudna ciagle leje i jes zimno,zazdroszcze wam w polsce:cool2:
Szkoda ze zdjecia przepadły, ja tez mam wszystkie na kompie....
Moja Karolinka ma z kolei szeroka nozke i wysokie podbicie i tez problem z butami:tak:
Zapraszam do mnie u nas nie leje jeszcze ;-)

No to wklejam moje zdjecie tak jak obiecałam:tak:

Załączniki

• Obraz 937.jpg
    Obraz 937.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Małaulka Ty masz super fryzurkę i pasuje do Twojej buzi bardzo:tak:Jaka Ty stara jestes ? kobieto wez mnie nie wnerwiaj:wściekła/y::-p
a z tym kolorem......oj cos bym się bała chyba:sorry2: ale to trzeba całoś na tą kawkę z mlekiem a potem pasemka czy odwrotnie? bo ja w sumie nie chciałabym całościowo włosów farbować.......:no:ja leń jestem i na pasemka chodzę co pół roku:dry:

Do góry