reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzisiejsza nasza scenka z życia codziennego :-D:-D:-D:-D
mój Darek mnie dziś ubawił.
Siedzi jakiś czas temu i je obiad ,bo właśnie wrócił z pracy.
Je ,je i pyta:
Będziesz siedziała na kompie teraz ?
A ja no nie wiem i się śmieję ,bo ja już wiem o co chodzi,ale ściemniam.
No bo,bo,bo....
a ja no mów
on:
bo jest mecz w telewizji i chciałem z dziadkiem obejrzeć na dole
ja:
wiem i co z tego?
on:
mogę iść na ten mecz?
No jakby miał conajmniej do Warszawy jechać tak się pytał :-D:-D:-D:-D
No puściłam gada niech idzie jak lubi.
Nie utrwało dłużej jak 5 minut i znów przylazł i stoi za mną i wzdycha.
Ja :
no co?
on:
butelka weselnej jeszcze w lodówce Twoja stoi.....
no dałam gadowi ,bo ja to bym ją za 3 lata nie wypiła:-D:-D:-D
poleciał na dół w podskokach prawie jak nasz Kuba.
Nie utrwało dłużej niż kolejne 5 minut i znów jest
słyszę Niuńka i cmok po uchu :biggrin2:
ja :Co znowu?
on: wiesz przydałoby się coś na zakąskę,a widziałem,że cebulkę z podgrdlem dusisz
może tak troszkę.....
ja:
zaraz ja Ciebie uduszę :-D:-D:-D:-D
ale dałam gadowi -- cebuli będę żałowac?:-D:-D:-D
i tak oto w ten sposób:
-puściłam gada na mecz
-dałam wódkę i zakąskę :-D:-D:-D:-D:-D
Oj umie mnie ta moja gadzina przerobić na szaro

reklama
Paula ależ lasencja z Ciebie i po co Ci była ta A6W????????:-)

Co do fryzury to jak najbardziej tak ale ja bym nie robiła zbyt dużej różnicy między tyłem a przodem, wiesz niektóre boby są bardzo wycięte z tyłu a z przodu dużo dłuższe a ja bym Ci trochę dłuższy przód zrobiła a dół fajnie wycieniowała ,żeby się układały a długość z przodu to tak do początku golfika na szyi może troszkę krócej a z tyłu kark odsłonięty:tak::tak:;-);-) ech będzie co ciąć:-D

As 76 to ja bym dołączyła do Twojego M bo ja bardzo lubię mecze oglądać:tak: ale za wódę to dziękuję:no:
A podchody to super mężuś robił:-D:-D

Ja też lubię mecze ,ale wolę jechać niż w Tv oglądać.
Kiedyś nawet na Legię jeździłam.:-D:-D:-D

małaulka dzięki:tak:;-) po A6W trochę schudłam......no i osoby które dawno nie widziałam każdy z tekstem Paula ale schudłaś..........jakbym wcześniej nie wiem jaka gruba była.....
ale ten tył to tak czy tak bo nie wiem czy zrozumiałam:blink:

As dobry męzulek.........a Ty dobra żonka:-D
ja tam ani meczy ani wódki.........( no chyba ze na weselu a tak preferuje piwko)

Jejku ja wkoncu wolna uffff.....................
PAULA-no wkoncu Cie zobaczylam,sie caly czas zastanawialm jak Ty wygladasz ,a teraz wiem:-):-):-)Ja prawie taka sama fryzurke nosze co Ty,tylko z prosta grzywka:-)
A te fryzury fajne sa,ale ja mysle ze sa ciezkie do ukladania,znaczy sie tak na co dzien mi sie nie chce tak wlosow ukladac.Za leniwa jestem:-D:-D

Kurcze a ja tak mysle kiedy ja pilam ostatni raz jakas wodke,ale to tak dawno temu bylo ze nie pamietam:-D:-D:-D:-Dtez bardziej preferuje piwo,albo winko
AS-no ale z Ciebie to zlota zona normalnie:tak::-)
MALAULKA-ale tez wasz doemk to zaje.....sty naprawde,chyba sie przeprowadze do Irlandii jak tam takie daja domy:-D:-D
A ile placicie rentu??jesli mozna spytac:tak:
I wklielabys swoje zdjecie,bo Ciebie jeszcze nie widzilam:-):-)
Dzagud-I CIEBIE tez nie widzialam:no:

Ale macie fajnie z tymi spotakniami,moja siostra tez wlasnie z Anglii przyjechala zeby z tymi swoimi kolezankami sie zobaczyc w realu.
Ale powiem wam ze jednak ten internet i takie fora lacza ludzi.Ja tutaj u siebie pisze z dziewczynami tez na forum i sie spotykamy przynajmniej raz w tygodniu,sobie od czasu do czasu wieczorkiem gdzies wychodzimy bez dzieci i co jakis czas sobie robimy spotkania z mezami na jakims obiedzie:-)no i dotego jeszcze codziennie piszemy ze soba a na spotkanich mamy dalej o czym gadac i niby znamy sie krotko ale intesywnie:-D:-D:-D

Doris ja tam kochana Dzagud widziałam......wklejała zdjęcia.....no Małejulki to tez nie :tak:

No moze i cięzka ale teraz tez bym musiała codziennie włosy układać:dry:
no ale o tyle dobrze ze kitkę się zrobi:-p
No ale ja zmiany potrzebuję:-D bo juz się duszę........choc przyznam ze się boję:szok:

Nie no spotkanaka forumowe są super!!!!!!!:tak:

a co się dzieje z nasza MONIĄ??????:blink:

A no juz dojrzalam Nasza Dzagud:-):-):-)
A co do fryzurki to ja tez lubie zmiany,ale jakos nie moge sie odwazyc zeby tak zupelnie krotko sciac:-)

Dobra lece spac,bo mi Dawid pewnie pobudke zrobi o 6 rano:szok::baffled::wściekła/y:Dobranoc

Czesc dziewczyny:-)
Ja sie tylko tak szybko witam,bo zaraz do szkoly wychodzimy a potem jade do mamci ,bo ma dzisiaj wolne:-)
Odezwe sie wieczorkiem,pa pa

reklama
Witam oj jesteś to mam chociaz z kim kawkę wypić z rana.......:dry:

Ja odwagi nie mam........:dry:ale co tam raz się żyje........miałam na tak pół krótko jak znajdę fotkę to wstawię:-p

Do góry