reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczyny:-):-)
ASIULKA-no to Powdzenia jutro:-)nie wiem czego sie wtedy zyczy:baffled:no ale mam nadzije ze Ci sie uda:-)
Wiesz ja tez jestem za watkiem zamknietym,ale to bardziej zalezy mi na zdjeciach:tak:bo ostatnio byla u mnie na forum,taka sytuacja,ze dziewczyna napisala posta apropo kosmetykow,jakie uzywamy,no to kazda ospisala jak ktos pyta.A za jakis czas jakas inna dziwczyna napisala do nas z pretensajami jak my mozemy tamtej dziewczynie odpisywac....,ze ona to oszustka jest bo ukradla zdjecie jej coreczki i czemu my takie slepe.....
I w sumie kiedys cos takiego moze nas spotkac,oczewiscie odpukac....ale wiecie.Wiec ja tez jeste za:-)

PAULA-jak tam twoj piekny ogrod??
MONIA-fajnie,ze masz mza przy sobie,ale bys cos do nas napisala:-(
ASIK-no niedlugo masz wakacje,wiec bedziesz miala czas:-)
AS-a Ty jak tam?Kuba chyba cos jest spokojny,ze n ic nie piszesz:-D
No i ostatnio zapomnialam napisac,apropo tej bielizny,bardzo ladna,taka delikatna:-)
DZAGUD-a co tam u Was?/

Dziewczyny meldowac sie prosze:-)

reklama
ASIULKA-widze ze jestes dostepna,wiec pisz jak tam poszlo:-):-):-)

Laski zdałam

Kuźwa ale jestem HAPPY,wcześniej byłam dostępna,ale jak usypiałam Emila to mi się usnęło z nim.:-D:-D
Teraz czekam dwa tygodnie i już mam dokumencik i mogę jeździć.Miałam spoko egzaminatora,nawet razu się nie doczepił że coś nie tak.
A wczoraj mój instruktor mówił ,że będzie ciężko bo ja nerwus jestem.

ASIULKA GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja prawko zdawałam 4 lata temu i chyba trafiłam na fajnego egzaminatora i zdałam za pierwszym razem!;-);-);-) Ale do dzisiaj smieję się z tego, że facet po 20 minutach jazdy po mieście zapytał mnie nieśmiało czy słyszałam o tym, że w samochodzie jest więcej niż 2 biegi, bo ja tak bardzo się przy]ejęłam żeby było dobrze, że zapomniałam zmieniać biegi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Doris ja też jestem jak najbardziej za wątkiem zamkniętym:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Może jestem dziwna a może z racji zawodu nie chciałabym aby moje uczennice czytały o moich intymnych sprawach i może też dlatego nie piszę tak często jakbym chciała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłam już taką fajną sytuację, że jak rodziłam Mateusza to na sali porodowej obok rodziła moja była uczennica- dziwne uczucie;-) No i mamy dzieci urodzone tego samego dnia:-D:-D:-D

Witajcie kobietki, pamiętacie mnie jeszcze???????????Długo mnie tu nie było bo najpierw miałam problemy z moimi plecami, potem M wyjechał do Polski i zostałam na chwilę sama z dziewczynkami,potem się wszyscy po kolei pochorowaliśmy na wstrętną i bolesną anginę, potem znów były święta no teraz to już głupio mi było znów wracać po tak długiej przerwie bo nie wiem co się z Wami działo przez ten czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Karolinka jest już po 7 urodzinach więc uważa się już za dorosłą wyrosła z ubrań barbie teraz na topie hannah montana i bratz:-D
Lenka ma już prawie 7 miesięcy i niedługo pojawią się chyba pierwsze ząbki bo wszystko pcha do buzi i do tego zaczęła się budzić 2 razy w nocy na cyca:baffled:, bo dalej ją karmię, a do pół roku przesyiała całe noce bez pobudek...
Niedługo też myślę że za około 1,5- 2 miesiące przeprowadzamy się do innego miasteczka bo dostaliśmy dom z urzędu tzn tutejszy urząd gminy przydziela domy tzw socjalne do wynajmu ale płaci się dużo mniej bo tak około połowę a resztę dopłaca właśnie urząd, tak że my właśnie taki dom dostaliśmy ale niestety w innym mieście, wiedzieliśmy jednak o tym wscześniej, i musimyKarolinie zmienić szkołę ale o tyle będzie jej łatwiej,że znajomi z córką która razem z naszą chodziła do klasy też dostali i razem je przeniesiemy, jednak zawsze to jest duży stres dla dziecka, mam jednak nadzieję że będzie dobrze.
Noi od września planuję oddać Lenkę do żłobka/przedszkola a ja będę szukać pracy.
Noi jeszcze w wakacje M i Karolinka lecą do PL na 3 tyg, i w tym czasie mała będzie mieć wycinany trzeci migdał, trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze tym bardziej, że ja z Lenką zostajemy tu i nie będę mogła przy niej być:-(
To chyba tyle u nas, teraz postaram się być już z Wami na bieżąco w miarę moich możliwości bo M całymi dniami w pracy a ja wszystko na głowie.........
Buzka dla wszystkich......:tak::tak::tak:
Dostałam wczoraj wiadomość od jednej z Was i baardzo mi miło że pamięacie i to mnie zmotywowało do napisania.
DZIĘKI!!!!!!!!!!!

Oj chyba wszystkie mamy są na majówkach, bo cisza tu okrutna:-D:-D:-D:-D:-D w sumie nic dziwnego, bo pogoda, przynajmniej u nas, przepiękna:tak::tak::tak:

małaulka no nareszcie się odezwałaś!!!!!:tak::tak::tak: Witaj po przerwie;-)
Troszkę bidulko przeszłaś przez ten czas:szok: A i gratuluję przeprowadzki. Trzymam kciuki żeby Karolinka szybko się zaaklimatyzowała:tak:
Kurcze i niezazdroszczę tych migdałków:-( Mój Kuba też musiałby mieć usuwane ale ja panicznie się tego boję, może dlatego, że Kuba ma malutką wadę serca i chociaż lekarze mówią, że to nie ma na nic wpływu i nie ma żadnego zagrożenia to ja jednak "i tak wiem swoje";-)

A u nas dzisiaj wielkie wiosenne porządki od rana ;-):-Da teraz wybieramy się w końcu na jakiś spacer, ba naprawdę aż grzech siedzieć dzisiaj w domu!!! Buziaki

Czesc laski:-):-):-)
ASIK-oj widze ze taraz nadrabiasz z postami:-D:-D:-D
A z tym pisaniem faktycznie musisz uwazac,bo a noz widelec:tak:
MALAULKA-super ze sie odezwalas,im wiecej nas tym lepiej,wiec pisz jak najczesciej:-)
Gratuluje lokum:tak:my tez mamy takie socjalne mieszkanie.A wy dostaliscie domek czy mieszkanie?/

A u nas tez sie wkoncu ladnie zrobilo,jutro planujemy wypad nad rzeke a w poniedzilek do muzeum samolotowego wiec mam nadzieje ze sie utrzyma pogoda:-)

reklama
doris piszę póki mogę, bo w maju nie wiem czy choć raz do was zajrzę:-(;-) maj to matury więc od 15 trzy weekendy muszę zarezerwować na poprawianie matur po 12 godzin dziennie:szok: a poza tym jestem w kilku komisjach na ustnym więc chyba zajrzę do was w okolicach 10 czerwca- tak po wystawieniu ocen:-D:-D:-D

Jakos nie mogę spać- objadam się do granic wytrzymałości, bo przecież zaczął się okres grilowy;-);-);-) i chyba przez obżarstwo zaczęłam cierpieć na bezsenność:-D:-D:-D ale jutro jedziemy na rajd rowerowy więc mam nadzieję, że spalę te grilowe kalorie:-):-);-)

Do góry