reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula, skąd Ty bierzesz takie kawki????:-) Ja się dosiadam....
As, no to fajne to weselicho.:tak:Super że się wybawiłaś. A Teść zakończył je prawidłowo....:-D:-D:-D Za to ta Twoja Klaudia to już dorosła dziewczyna!!! :szok: Tak na oko, to nóżka większa od Mamuni, co???? (znaczy stópka, ech ta dzisiejsza młodzież!!!:-D). Jak pomyślę że jeszcze chwila i moja Weronika tak bedzie wyglądać....:szok: A Kubulek to dokładnie wygląda na takiego co takie numery robi.:tak:

reklama
Asiulka, gratuluję prawka! Za pierwszym razem, fiu fiu!!! Ja na razie mam kurs zrobiony i jeszcze się nie odważyłam na egzamin.;-)Tłumaczę brakiem kasy na jazdy doszkalające...;-) A u nas zdanie egzaminu za pierwszymi przynajmniej 5cioma razami graniczy z cudem.:-D
QUOTE]

Kochana ja kurs prawa jazdy robiłam 10 lat temu.Wtedy zdawałam dwa razy i nie zdałam .trzy lata temu znowu spróbowałam i też nie udało się .I teraz zawzięłam się i powiedziałam że będę zdawała do skutku.Nie musiałam długo czekać bo zdałam od razu.Jutro ide opłacić prawko i za tydzień odbieram .
Egzamin nie był tragiczny miałam spoko egzaminatora.Nie czepiał się niczego.A na placu manewrowym to nawet nie patrzył jak ja jadę po łuku.HIHI.Normalny człowiek.Po powrocie z jazdy po miaście jak mi powiedział że egzamin zaliczyłam pozytywnie to nie mogłam uwierzyć.Musiał mi dwa razy powtórzyć aż się śmiał że niedowiarek jestem.:-):-):-)

bo nie oddychała nosem wcale, w nocy chrapała

jeśli możecie zaoszczędzić dzieciom chorób (jeśli często chorują), to nie wahajcie się i wycinajcie!:tak:

Tak że podzielam chęci przeniesienia się ze zdjęciami na dział zamknięty.
Takie same objawy ma moja Karolinka, dzięki za ten opis, bo jakoś teraz mi razniej;-)
A za zamknięciem wątku to i ja jestem:tak:

As76 no super weselicho było, teść pierwsza klasa:-D:-D

Witam i ja u nas dziś piękna pogoda byłyśmy już na długim spacerku i jak Lenka zasnęła tak śpi a ja mam gotować obiad:-Dale narazie jakoś mi nie śpieszno do kuchni:-D
Po południu po szkole pójdziemy znów na plac zabam to jak się Karolina wyszaleje to potem w domu grzeczna:tak:
Miłego.....

Małaulka to jak juz bedzie po remoncie to się pochwal domkiem;-)
oooooo fryzjerka fajny zawód:tak: ja teraz idę do fryzjerki 13 maja :szok: ale się boje bo mam zamysł fryzu a nie do końca jestem pewna czy będzie mi dobrze:dry: Tak na boba planuje.......wstawię potem fotkę swoja to moze mi doradzisz co:confused:?
No i jak atmosfera z męzem lepiej? czasem są trudne dni.....:-(

Dzagud nie faluj tylko idz na egzamin im dłuzej się czeka tym gorzej.......ja sie zbierałam zbierałam do egz. i minęło chyba z 10 lat zaczym poszłam:-p
Noz tym weselem to :szok: nie masz co załować.......jak tak ludzie sprawę stawiaja:no: Ja mam teraz kumpeli wesele........30 maja.......ale w Kielcach a dokładniej w Skarzysku Kamiennej.(ok 100 km od nas).......ale nie idziemy bo 17 maja komunia mojego chrześniaka.....potem urodzinki Tatianki:dry: no ale chce chociaz na ślub jechac:tak:
Z migdałami jak poczytałam to:szok: ale potwierdzam to samo było u mojego chrzesniaka.......u niego nawet wymowa się poprawiła a chodził do logopedy:tak:
Kurde ale mnie wystraszyłas z tą NK i fotosikiem.........tyle ze jak się fotki usunie to na galerii nie bedzie widac fotek :dry:
kawki , kwiatki i inne wariatki biorę ze stronki..........
Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts!
wpisujesz sobie konkretna nazwe po angielsku i Ci wyskakują obrazki wchodzisz w niego i masz potem kod ( ten drugi) który wstawiasz na forum

AS super ze weselicho udane :-):-):-):-)
To Wam Kuba psikusa zrobił:szok: Klaudia bardzo do mamusi podobna:tak:

Dobra ja mykam.......Tati śpi to pozmywam.......

Ostatnia edycja:
No właśnie, As, zapomniałam o tym podobieństwie napisać.:tak:Szczerze mówiąc ja myślałam że na obu fotkach jest Twoja córka i się dziwiłam że dwie kreacje miała.:-D Dopiero potem się przyjrzałam że Wy takie same dziewczyny jesteście!:szok:
Paula, ja to naprawdę się przestraszyłam, jak poczytałam o tym NK.:szok: A na fotosiku sama sprawdziłam i nawet napisałam do nich, bo konto mi się skasowało, a fotki cały czas były i mogłam sobie z nimi robić co chciałam. Kazałam im kategorycznie usunąć moje fotki z ich portalu i się udało. Wolę nie mieć fotek niż dzieci narażać.:baffled: Ja mam swoje zdjęcia na picassie, porobiłam różne zabezpieczenia i zobaczymy.

Czesc dziewczyny:-):-)Oj widze ze sie wkoncu cos ruszylo:tak::tak:Fajnie:tak:
AS-no to super ze wesele sie udalo,no i ze troche chociaz wypilas sobie:-D:-D:-D
Ale faktycznie Klaudia i Ty to jak siostry wygladacie:tak:Super:-)
No i ten Wasz Kubus niezly gagatek:-D:-D:-Doj nie nudzi wam sie z nim:tak::-D
Dzagud-Mojej kuzynki synkowi tak samowycieli migdala,bo strasznie chorowal ,no i jak wycieli tak przestal chorowac:-):-)
Kurcze i troche mnie przestraszylas z tym Fotosikiem,my z dziewczynami jak mamy spotkania,to wklejamy potem zdjecia na ta strone,znaczy sie dopiero zaczelysmy ,ale sa:baffled::dry::sorry2:
MALAULKA-u nas tez tak daja domy,bez podlog:baffled:i bez kuchenki,:confused:
A u nas za to pada i jest brrrrrrrrrr zimno:-(
PAULA-kupilismy Wolsvagena golfa:-)na poczatku nie zabardzo za tym bylam,ale facet z auto handlu dal nam dobra cene za naszego:-)wiec soe zamienilismy:-)
No i super zdjecia macie :-)oj i grill za grilem u Ciebie jest:-D:-D:-D
A parki tutaj sa ogromniaste to fakt,ale my zawsze bierzemy kocyk,pilke i czas leci:-)
A w tym muzeum wkoncu nie bylismy bo padalo,a tam jest wszystko na zewnatrz ,pojechalismy tylko do Parku tropikalnego ,a w poniedzilaek tutaj bylo swieto swieto to pojechalam z dziecmi do kulkolandu zeby sie wyszaleli:-)

Potem wstawie zdjecia z parku tropikalnego:-)

Doris czekam na fotki:)
U nas i w niedzielę grill jak pogoda dopiszę.....kolezanka z Irlandii przyjedzie z rodzinka.....poznałyśmy się na innym forum a teraz wreszcie się zobaczymy........bardzo się cieszę:)

MONIA A TY GDZIE??????? z męzem na jachcie pływasz....:-(

u mnie dziś......

Moja laski kartony na dywanie kredki i rysują........
Wiki wstaje podaje mi karton i mówi "mamus przypilnuj idę siku"( co by jej siostrunia nie pomazała)
Wraca rysuje dalej......
za kilka minut Tati podchodzi z kartonem i tekst "mama pilnuj ide siku" i idzie do łazienki...... i za sekundkę wraca........pytam juz ona" tak tak" ( a ona w papmkach chodzi.....i nawet czasem na nocnik nie chce siadać)
icon_eek.gif
no i tak jeszcze dwa razy było
icon_biggrin.gif

mykam........

Ostatnia edycja:
Zdjecia wkleilam wkoncu:-)oj ten moj interent mnie wkurza strasznie mi zanika:wściekła/y::wściekła/y:
PAULA-widze mala papuzke masz w domu:-D:-Du mnie tez Dawid zaczyan wszystko papugowac po Kubie:tak:
Fajnie masz ze kolezanka do Ciebie przyjezdza:-)Moja siostra tez pisze sobie na innym forum i miala teraz spotkanie z dziewczynami i mowila ze super bylo,na poczatku kazdy troche byl zestresowany ale pptem jak sie rozkrecily to gadaly i gadaly.....:-D:-D:-D:-D

A ja jutro musze buty Kubusiowi kupic,bo mu sie dziury zrobily w podeszwie:wściekła/y:ja nie wiem jak on to robi ,ze tak niszczy:no:juz zaczelam mu kupowac te drozsze zeby mial na dluzej i nic.
Nie ma to jak firma Bartek ,ja Kuba byl z J w polsce 2 lata temu,wtedy J mu kupil takie buty jezsien w Bartku i normalnie buty niezniszczalne,cala jesien i cala zime w nich chodzil i nawet nie maja kreski te buty:szok:Wiem ze sa one drogie,ale chociaz wiedzialalam za co place ,bo te tutaj co kupila ostatnio to porazka:wściekła/y:

No dobar mykam spac dobranoc:-)

Witam środowo:tak:

Doris masz rację zawsze troszkę stresik jest bo niby się ludzie tyle znają, prawie codziennie gadają na forum gg........widza swoje fotki.......ale spotkanie w oko w oko to co innego:szok: no ale zapasik browarków na grilla się zrobi i będzie oki;-)Poznałam kiedys laskę na forum co w Anglii mieszka.......a się okazało potem ze z mojego miasta jest:szok: no ale się nie znałysmy.......:-pno ale jak w Polsce byli to mnie odwiedziła:happy2: Fajnie ze jest internet.......:tak:

Co do butów......to u mnie jest tak ze mojej Tati wystarczyłoby kupić szpilk i byłoby z głowy:-D
Bartek dobra firma tu się zgodzę, ale ceny tez powalające:sorry2:
Ja to mam troszkę fisiu fisiu na punkcie butów i młoda ma ich naprawdę sporo:zawstydzona/y: No Wiki ma tylko 2 pary..........no właśnie czas sandałki kupic..............mąż mi tu mówi ze w weekend 30 stopni ma być:szok:
w zeszłym tyg. dzieci kolezanki ze Szczecina juz się w basenie kąpały:-)

laski u mnie juz 23 maja urodziny 2 Tati........jak macie jakieś fajne przepisy na sałatki.....to wstawcie proszę na gotowaniu, bo mi juz pomysłów brakuje..........

Dobra mykam na śniadanko......

reklama
Cześć dziewczynki.
Ja bardzo polecam forumowe spotkania w realu.:tak:Od prawie 3 lat jestem na bb, ale oczywiście najdłużej na czerwcu 2007 i powiem Wam że z kilkoma dziewczynami już się widziałam - zwłaszcza tymi co mieszkają w Warszawie. Ale... rok temu 2 koleżanki zdecydowały się wyjechać na wakacje razem ze mną i spędziłyśmy sobie razem super tydzień. Właściciel naszej kwatery powiedział mi potem, że zastanawiał się skąd my się znamy, bo każda z innej strony Polski przyjechała a witamy się jak siostry!:-D Może na początku był lekuchny "respekcik", ale za chwilę okazało się że tematów nam nie brakuje, znamy się jak łyse konie i praktycznie kontynuujemy gadki z forum, a Mężowie nasi tylko gały wywalali ze zdziwienia.:-D
Za to teraz - za 2 tygodnie robimy "majówkę czerwcówek" i w 8 rodzin wyjeżdzamy na 3 dni do takiego ośrodka w okolicach Radomia. Dwie dziewczyny to nawet z Anglii przylatują.:tak:Już się nie mogę doczekać!!!:-D

Doris, co do butów, to ja Weronice też Bartka kiedyś kupowałam - teraz już nie, bo uważam że obuwie profilaktyczne nie jest już Jej tak bardzo potrzebne. Ale mogę Ci polecić jeszcze dwie firmy, robiące obuwie takie jak Bartek, a tańsze, bo mniej rozreklamowane. Jedna to Antylopa a druga Vi-GGa-mi.
Tu masz stronki:
Producent obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie skórzane dla dzieci.
Antylopa - Buty dla Twojego dziecka
Ja teraz kupuję te buciki Magdzie i jestem bardzo zadowolona.:tak:

Paula, a jakie chcesz te sałatki - jakieś dla dzieci czy dla dorosłych? Bo mam trochę przepisów, ale raczej dla starszych nieco;-) to mogę wstawić, tylko powiedz jakiego rodzaju Cię interesują (znaczy z czym?).

Do góry