reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam z kawką:tak:

oj sobota.......dzis zamiast grzebać się w ziemi powinnam się zabrać za sprzątanie domku:baffled: właśnie pranie wstawiłam i mam takowy zamiar:szok:

Doris te dwie pierwsze foty to magnolie:tak: rododendron jeszcze mi nie kwitnie;-)potem chyba kwiatek mojej moreli? nawet nie wiem i biały gruszy......nacykałam tych fotek ogrodowych ale nie będę Was tu nimi zarzucać:baffled:

reklama
Witam niedzielnie
Przepraszam ,że tylko tyle,ale gości zaraz mam.

Słuchajcie scenka z przed kilku minut

wychodzę z łazienki po kąpaniu a tu cała rodzinka w rządku stoi z kwiatami.
Pierwszy Kubuś trzyma bukiet w łapkach.
Darek do Niego noooo mów .
A Kubuś WESOŁYCH ŚWIĄT mamuś.:-D:-D:-D:-D:-D
Darek do Kuby:
Kubi co miałeś powiedzieć .
Chwila zastanowienia po czym pada:
SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I POLEWAJ :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
ryknęliśmy śmiechem normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A my dziś byliśmy w IŁZY,w ruinach zamku
Dzisiejszy wypad do Iłży,

DSC09425.jpg

Maciuś z dziadziusiem na wieży zamku.

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).
DSC09427.jpg

W drodze do domu trzeba było coś zjeść:biggrin2:

wol_error.gif
DSC09431.jpg

Czesc dziewczyny:-):-):-)
A my tez dzisiaj dzien spacerowo spedzilismy:-)5 godzin w parku bylismy:-)Ale jestem padnieta:tak:
A oto zdjecia ,jak chlopaki biegali za pilka i jak Kuba sobie plywal na rowerku:-)
925326.jpg
925323.jpg
AS-ale TEn twoj Kuba jest udany:-D:-D:-DPAULA-oj a ja chcialam zablysnac wiedza kwiatowa:-D:-D:-Da tu wyszlo na to ze sie nie znam:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:ale tak i tak piekne kwiatki:-)ASIK-a Ty co mialas sie w weekend odezwac:-(jak dzieci??ok?

A to jeszcze raz my

WCZORAJSZY DZIEŃ
RANO
Emilek tak nosa smarkał wczoraj że aż z chusteczek zostały strzępki.
I dydole to dwa muszą być

wol_error.gif
DSC09314.jpg

POŁUDNIE
Akrobacje :szok::szok:

DSC09327.jpg

Z popołudniowego spaceru do lasu :biggrin2::biggrin2:

Chłopaki rozgrywają mecz

DSC09417.jpg

wol_error.gif
DSC09399.jpg

DSC09402.jpg

Emila interesowały wszystkie kije i patyki :biggrin2: I właził w największe dziury.

DSC09410.jpg

DSC09408.jpg

Po meczu i sprzątaniu lasu ze zbędnych patyków odpoczynek się należy :-D:-D

wol_error.gif
DSC09422.jpg

A ja standardowo zdjęcia żadnego nie mam bo za fotografa zawsze robię :tak:

CZeść kobietki!!!
Miałam zajrzeć w weekend ale zostałam sama w domu z moją grypową gromadą i nie miałam czasu dotknąć komputera.:szok: Małżonek wyjechał na 5 dni i radz sobie babo sama!:wściekła/y: Na szczęście jest już ok i Kuba wrócił dziś do szkoły chociaż skubany próbował rano mnie wziąść na litość i kombinował, że go brzuszek boli ale zapomniał, że ma matkę nauczycielkę;-):-D
Przejrzałam pobieżnie co tam naskrobałyście i głównie rzuciło mi się w oko jedno;-)- nasze siedmiolatki robią się niegrzeczne:-( powiem wam, że ja czasami wychodzę z siebie jak mi czasami mój "słodki synuś" odszczeka- "no i co z tego, a co mi zrobisz, nic nie muszę itp":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Paula jaka piękna magnolia!!!!:szok: Sąsiedzi moich teściów mają w ogródku taką wielachną magnolię i teraz wygląda przepięknie!!! Ale niestety jak przekwita bałagan jest na całej ulicy:szok:

As jak tam bielizna?;-) Zdała egzamin???:-D

Asiulka, Doris widzę, że niedziela spędzona w baaardzo zdrowy, czynny sposób;-) Tak trzymać!!!:-)

Doris ja nie mogę!!!!! Ten twój Kuba to jest całkiem niezły model!!!!:szok::szok::-D:-D Jak on wpadł na pomysł żeby lwa na masce narysować???!!!:szok::szok::-D:-D Oj to musi wam się z synusiem nienudzić!!!:-D:-D:-D No i gratuluję udanej sprzedaży!:tak::tak::tak:

Ja mam dziś luzniejszy dzień- maturzyści sobie poszli więc zmienił nam się plan, ubyło trochę godzin no i oby do 19 czerwca!!!!;-);-);-):tak::tak::tak:

witam
Dziewczyny podziwiam te Wasze ogródki,kwiatuszki.Oj chciało by się mieć takie.
Ja niby mam podwórko,ale teściowa na nim urzęduje i ja jej w paradę nie wchodzę.
Te iglaki ,które chciałam to mam,a resztę ona sobie wsadza,przesadza,sieje.
Przuyjdzie kiedyś czas na mnie jeszcze to też się wykarzę.:-D:-D
Fotki Wasze prześliczne.
Widzę ,że weekendzik też udany.
Ja wczoraj miałam urodzinowych gości .W sumie to ok.20 osób przez dom się przewinęło.
Dziś sprzątanie poimprezowe zostało.:baffled:
Co do bielizny.
Zdała egzamin,ale nie miałam jej dłuzej na sobie niż 10 minut.:-D:-D:-D:-D
A dziś ciążki dzień.
Kuba ma mega katar,mega kaszel,temperaturę,wymioty od kaszlu i kataru.
Do tego nie chce nie chce jeść ,więc słabnie w oczach.
Co zje to zrzuci.Wymiotuje głównie flegmą ,więc tyle dobrego,że na oskrzela nie pójdzie.Po każdym posiłku lub już w tarkacia zwraca ,bo mu flegma w przewodzie pokarmowym zalega.
Czekam wtedy z 15 minut i znów karmię,wtedy trochę przejdzie ,ale już dużo tak mu się wcisnąć nie da.
Jakoś damy radę.

Idę do małego ,bo znów woła.

Czesc babeczki:-)
AS-u mnie tez Kuba chory,znaczy sie ma straszny kaszel,jejku jak kaszle to caly dom sie trzesie:-(
Robie mu syrop z cebuli,daje ventilon i mam nadzieje ze pomoze:-)
Zdrowka dla Twojego Kuby:-)
ASIK-wiesz Kuba ostatnio jakas mial manie rysowania kamieniem,oprostu mogl to caly dzien robic,a my mielismy peugota a on ma znaczek lwa i Kuba chcial mi wiekszego lwa poprostu narysowac i zeby mama miala najladniejszy samochod:-)kochane dziecko,no ale nie bylo juz kochane jak to zrobil:-D
Ale zdal sobie przynajmniej sprawe ze nie moze tak robic,bo jak ostatnio bylam u rodzicow i bawil sie tam z takimi dziecmi ,no i biegali kolo auta to slyszalam jak im tlumaczyl zeby gdzie indziej biegali:tak:
Wiec sie przynajmniej czegos nauczyl:tak:
A u nas tak ladnie wczoraj bylo a dzisiaj deszcz leje i leje i leje.....

reklama
DOBRY WIECZÓR KOBIETKI
U nas ok.Chłopcy zdrowi.
Emilek jednak nie złapał jak na razie ospy od Maciusia.
Dziś na placu tak szalał że zaliczył wywrotkę porządną aż zdarł troszkę czoło.Ale wstał pomasował się po główce i poszedł dalej wariować.
Ja ostatnio nie udzielałam się za często ale czytałam co u Was.Jeździłam do Kielc prawie codziennie na dodatkowe godziny jazdy.
Proszę o kciuki jutro od 9.50,zdaje egzamin,ale coś mi się wydaje że będą plecy.Dziś zdawała koleżanka i niestety oblała.Wczoraj na moich oczach gościu oblał,bo wjechał matoł na pasy na czerwonym świetle Ja zdaję po przerwie dwuletniej .Ciekawe jak mi pójdzie ,mój instruktor mówił że nie jest źle ale to się okaże jutro na egzaminie.

Laski a może pomyślałybyśmy o zamknięciu naszego wątku.Po co go mają obcy czytać.A tu na głównej stronie zostanie taki temat plotkowy.Co wy na to?
Buziaki dla Was laseczki
:biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
Do góry