reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

WERONICZKO :-D:-D

Spóźnione życzonka

Idzie
misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden Roczek więcej!

2a6560df02b6f7b5.jpg

reklama
Asiulka dzięki za życzenia. A co do synowej, to bierz obie albo wcale.:-p;-) Dzieciaki mamy w tym samym wieku i obaj Twoi Panowie są dokładnie po 4 miesiące młodsi od moich panien.:-D Masz tu drugą na zachętę...

I jeszcze jedno zdjęcie Weroniki:

dzagud-OJ faktycznie z twojej to juz pannica:-)i garniturek super:tak:
ASIULKA-no to ja tez zycze malej ilosci krostek:tak:
Paula-A Ty gdzie sie podziewasz?/:rofl2:

Cześć dziewczyny!!! Ja w sumie tylko na minutkę żeby zameldować, że już jestem skomputeryzowana i mam nadzieję, że uda mi się teraz częściej do was zaglądać :-) :-) Jeszcze raz witam wszystkie mamusie, które pojawiły się podczas mojej nieobecności :-) i gorąco ściskam "stare mamusie";-)

witam was słonecznie,bo piękna pogoda sie szykuje
zawsze was podczytuje tylko nie zawsze pisze
młodsza jeszcze po chorobie nie chodzi do przedszkola,ale po świetach juz leci
powoli na spacerki chodzimy,bo ja musze uważać
a tu tyle spraw na głowie,miłego dnia wam zyczę

witam i ja!!!szaleje od rana..piorę,pościel pozmieniałam:rofl2: i mam zamiar chałupkę ogarnąć...wiec pracowity dzionek się zapowiada!
wczoraj wieczorem mój zbuntowany:crazy: syneczek...dotąd grzeczny jak aniołek dal taki popis,ze ręce mi opadły:szok:!!tak sie wściekł:angry:,ze zawołałam go wieczorem do domu,a on sobie umyślił z kumplami z klatki grac w piłkę....ze mówię Wam szoku doznałam !!nerwy pokazał,darł sie i na wszystko było "NIE",poszedł spać z rykiem i obrazą,stwierdził,ze sie do babci wyprowadzi:szok:...a na to Kajka w ryk,ze to jej braciszek i ze ma sie nie wyprowadzać...ehhhh mówie Wam:baffled::baffled::baffled:!!
a poza tym to słonka życzę :-)

Oj asiulka nie zazdroszczę tej ospy!!!:szok: Teraz chyba jakaś epidemia panuje bo u nas też mnóstwo dzieci choruje! Na szczęście moich panów narazie ominęła!
Dzagud przyłączam się do opini, że twoje pannice niezłe laski są :-) A może jedna "skapnie" się, któremuś z moich facetów?:-)
atfk nic tylko podziwiać taką werwę od rana:tak: Mnie w tym roku ominą porządki świąteczne;-) Niezłe przejścia miałaś z synkiem wczoraj!!!:no:
Piwonia jak twoje samopoczucie? Coś się dzieje, że musisz uważać?
Dobra ja uciekam, bo muszę się zbierać na radę do szkoły. Znów będą smęcić godzinami:szok: Zajrzę do was później

reklama
Oj asiulka nie zazdroszczę tej ospy!!!:szok: Teraz chyba jakaś epidemia panuje bo u nas też mnóstwo dzieci choruje! Na szczęście moich panów narazie ominęła!
Dzagud przyłączam się do opini, że twoje pannice niezłe laski są :-) A może jedna "skapnie" się, któremuś z moich facetów?:-)
atfk nic tylko podziwiać taką werwę od rana:tak: Mnie w tym roku ominą porządki świąteczne;-) Niezłe przejścia miałaś z synkiem wczoraj!!!:no:
Piwonia jak twoje samopoczucie? Coś się dzieje, że musisz uważać?
Dobra ja uciekam, bo muszę się zbierać na radę do szkoły. Znów będą smęcić godzinami:szok: Zajrzę do was później
samopoczucie jest różne,a ja byłam juz w szpitalu bo miałam skurcze,a teraz dodatkowo wymioty od kilku dni,a nudności raczej w pierwszym trymestrze niz drugim,ale jak na razie wszystko w porzadku z dzidzią wiec jestem spokojniejsza i juz w niedziele bede wiedziała co tam sie schowało

Do góry