reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam się i ja.
As co ty spać nie możesz.
Paula przykro mi.

A z moim Maćkiem już ok.on ma czasem taki napad gorączki,rozłoży go na amen a na drugi góra trzeci dzień wstaje jakby nigdy nic.
Porobiliśmy po ostatnim wyskoku wszystkie badania,i nic nie wykazały Maciek zdrowy jak ryba,a Pani doktor nie wie od czego to mu sie robi.

Dobrze że mu przeszło,to chociaż wyjdziemy na dworek bo jest cudnie.
a wczoraj to z Emilem wyszłam dopiero jak mój Rafałek z pracy wrócił koło 17.
Taki padnięty przyszedł że szok.No ale tak to jest jak sie leniło całą zimę a teraz do cięższej roboty się poszło.
I wyobraźcie sobie że już od 21 miałam ich wszystkich trzech z głowy spali jak aniołki.

Buziolki

reklama
hej kobietki:rofl2::rofl2::rofl2:!!witam w słoneczny piątkowy ranek!!
As...co Ty robisz o 4 nad ranem przy kompie????:-D
witajcie
A tak sobie w nocy wyszywałam obraz :-D:-D:-D

Witam się i ja.
As co ty spać nie możesz.
Paula przykro mi.

A z moim Maćkiem już ok.on ma czasem taki napad gorączki,rozłoży go na amen a na drugi góra trzeci dzień wstaje jakby nigdy nic.
Porobiliśmy po ostatnim wyskoku wszystkie badania,i nic nie wykazały Maciek zdrowy jak ryba,a Pani doktor nie wie od czego to mu sie robi.

Dobrze że mu przeszło,to chociaż wyjdziemy na dworek bo jest cudnie.
a wczoraj to z Emilem wyszłam dopiero jak mój Rafałek z pracy wrócił koło 17.
Taki padnięty przyszedł że szok.No ale tak to jest jak sie leniło całą zimę a teraz do cięższej roboty się poszło.
I wyobraźcie sobie że już od 21 miałam ich wszystkich trzech z głowy spali jak aniołki.

Buziolki

Asia ja mam to samo z moim Kubą.
Dostaje mega gorączki i nic więcej.
Potem ją ściągam a następnego dnia jest zdrowy jak ryba.
Robiłam też wszystkie badania i nic.
Lekarze uznali,ze on tak reaguje na atak bakcyli ,które sam zwalcza.:-)
No i niech się chłopak broni :-D:-D:-D

AS zgadza się ,nam też to powiedziała nasza pani doktor.
Pamiętam jak pierwszy raz go capnęła taka gorączka,wystraszyłam się na maxa,bo on prawie nigdy nie ma temp.,poleciałam do lekarza ,wykupiłam wszystkie leki na ponad 100,a temu gadowi na wieczór przeszło.
W zeszłym roku zmieniłam chłopcom pediatrę bo ta co chodziłam z Maciusiem od początku tak mnie już wk....ała ,że szok.non stop się o coś czepiała,no to jej powiedziałam parę słów prawdy i wypisałam dzieci z przychodni.I wcale nie żałuje ,mamy cudowną panią doktor.chłopcy ją lubią a tamtej to nie trawili po prostu na sam jej widok płakali.

HEJ LASKI>

My dziś cały dzień na dworku spędziliśmy,oto fotki z placu zabaw.

Maciuś,poważny:)

DSC08761.jpg

DSC08755.jpg

I
Emilu rozrabiaka:)

DSC08758.jpg

DSC08754.jpg

Hej dziewczyny:-) jestem juz,nie mialam internetu bo mi sie modem popsul,potem musialm kupic drugi i czekalam az mi przesla,ale juz jestem i nadrabiam...
PAULA-my wtedy tez robilismy grilla:-Dtzn siostra robila a my bylismy u nich,Kupila taka fajna trampoline dla swojego Marcela no i przy okzajii moi troche sie wyskakali i mama tez:-D:-D
Bardzo mi przykro z powodu wujka,ale wlasnie moze teraz bedzie okzaja nadrobic ten czas stracony z kuzynka:tak:

;-). Do tego Weronika ma szkarlatynę (na ukończeniu) .
Oj ostatnio panuje w Polsce szkarlatyna,duzo dzieci choruje:-(w Gdansku tez panowala:-(
Wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA WERONIKI:-):-)
15.gif

No i wlasnie co wkoncu jej kupilas?:-)

ASIULKA -zdrowka dla dzieci:-)
AS- o 3 nad ranem posta pisac:szok::szok::szok::-D:-D:-Doj nastepna uzakezniona:-D:-D:-D
A powiem Ci ze ten test :szok::szok:wow niezly poziom:szok:
MONIA-oj chyba musicie teraz kupic drugi komputer:-D:-D:-D

Dobra ja lece,potem chyba zmykamy nad jeziorko,pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac:tak:

Czesc Kobitki!!
W koncu bede czesciej zagladala i pisala:-),bo moj M znalazl sobie sam zajecie,i raczej nie bedzie przesiadywal na kompie:-),kupil sobie wczoraj łódke:szok::szok:,zapalony wedkarz(haha).
U nas pieknie sloneczko swieci,ale wiatr dosc mocno wieje,wzielam sie za porzadki i nawet dosc sprawnie mi poszlo.
Asiulka... fajny macie placyk dla dzieci przynajmniej maja gdzie sie wyszalec a ze zdjec widac ze i pogoda dopisala:-).
Przyjemnego weekendu zycze!!;-);-);-);-);-)

Słuchajcie miałam dziś jechać na craft.
Wściekłam się na mojego D,bo nie mógł mnie zawieźć.
I całe szczęście,że nie pojechałam.Ze 2 godziny temu Kubusia ugryzł pies.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tej pory skakałam koło małego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już sytuacja opanowana.Będzie dobrze,ale strasznie bidulek się przestraszył.:no::baffled:
Dodatkowo się wkurzyłam ,bo na otwartą ranę polali wodę utlenioną.
A to przecież nie dość ,że go bolało od ugryzienia to jeszcze i piekło od wody utlenionej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kobietki kochane melduję się, że żyję!!!:tak: Strasznie długo się nie odzywałam ale padł nam całkowicie komputer i dziś korzystając z wizyty u mojej psiapsiuły skrobnę do was troszkę żeby dać znać, że żyję:-) Mam nadzieję, że od poniedziałku będę już na nowo skomputeryzowana i częściej do was będę zaglądać:tak::tak::tak: Stęskniłam się już troszkę za wami:sorry::zawstydzona/y:
Postaram się was poczytać w najbliższym czasie, bo jestem ciekawa co tam u was wszystki się wydarzyło w ciągu ostatniego miesiąca:tak: A zauważyłam, że kilka nowych mamuś przybyło:tak: Serdecznie pozdrawiam:tak::tak::tak:
Paula słoneczko kochane dziękuję za maila i za troskę :tak::tak::tak: Oprócz awarii komputera nic strasznego na szczęście w moim życiu się nie wydarzyło choć kilka zmian zaszło. Ściskam cię serdecznie!!!! Buziaczki!
Dobra uciekam plotkować dalej i obiecuję, że już niedługo wrócę na dobre :-)

reklama
:rofl2: WITAM I JA!!!MIŁEJ NIEDZIELKI ŻYCZĘ ja wczoraj urodzinki mężusiowi wyprawiałam wiec wybaczcie nieobecności,ale przygotowania i reszta...a teraz trzeba wszystko do porządku doprowadzić:szok:!!ale imprezka sie udała wiec luzik!
pozdrawiam i odezwę się na pewno jutro:-)

Do góry