reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
witam się i ja czwartkowo.
Klaudia właśnie wróciła z testu szóstoklasisty.
Mówi,że test był bardzo trudny i to nie są jej słowa.
Tak powiedziały panie nauczycielki.
Zobaczymy jak będzie z wynikami.:tak::eek:

Witajcie.:-) Niech się któraś siedząca w domu ze mną zamieni....:-(Ja nie mam czasu na sprzątanie, obiad po łebkach... Sprzątanie świąteczne jawi mi się w koszmarach sennych, bo nie wiem kiedy je wykonam - nie w sobotę, bo Weronika ma urodziny, więc jak?
Matko jak ja bym sobie posiedziała w domu zamiast chodzić do roboty.:-D

Dzagud a czym sie zawodowo zajmujesz? bo tam myślę czy się zamienić:-D
dużą imprezkę urodzinowa planujecie?

As trzymam kciuki.......kiedy wyniki?

Atfk a co tam na obiadek zrobiłaś? Mi właśnie młoda usnęła.....A. poszedł pucować auto......a ja się muszę za obiad zabrać:baffled:

hej lasencje.
Maciek ma gorączkę ,Emil śpi,M. poszedł już od dziś do roboty,a ja zdycham bo z nosa mi się leje.
Cholera w chałupie misumy siedzieć a na dworze taka piękna pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A pracuję w firmie sprzedającej regały do magazynów i jestem tzw. logistykiem.;-)Nie jest źle, ale dużo bym dała aby móc siedzieć z dziećmi w domu.

Imprezki dużej nie planujemy, bo niestety ani miejsca nie ma ani Rodzinki za dużej - poza tym powiedzmy że Rodzina i Męża nie są ze sobą zbyt blisko;-). Do tego Weronika ma szkarlatynę (na ukończeniu) i chyba właśnie Magdę zaraziła - zaraz Mąż jedzie do lekarza, więc nie bardzo będzie można wyjść.:-(Pewnie więc skończy się póki co tortem i prezentem w domu, a potem Weronika pojedzie do mojej Babci gdzie będzie cała moja Rodzina. Planuję po świętach zaprosić Weroniki przyjaciółkę i zorganizować małe urodzinki w jakimś Hula-Kula czy innej Bajlandii. Tam sobie dziewczyny poszaleją.

Asiulka, współczuję choróbska. I faktycznie fatalna pogoda na chorowanie. Ale pocieszę Cię że nie tylko Ty tak masz - od poniedziałku Weronika w domu siedzi, a dziś pewnie się okaże że i Magda też. Szlag mnie już trafia normalnie.

Asiulka uuuuuuu jakies wirusisko dopadło.......zdrówka życzę;-)

Dzagud no to jestesmy po "jednych pieniądzach" hi hi bo ja skończyłam specjalność zarządzanie logistyczne;-) a do tego pracę mgr pisałam na temat gospodarki magazynowej:-D czyli spoko po małym instruktarzu z Twojej strony moge sie zamienić........choc to bardziej w zimę mi się chciało do pracy.......teraz jak się robi ciepło zaczyna sie praca w koło domu.......i wtedy by mi zal było ze nie mam na to czasu co tak bardzo lubię........:baffled: Do tego żyć się chce jak taka pogoda i byczyć sie z dzieciakami na podwórku.......

no i co z prezentem???/ czytałaś nasze propozycje?

uuuuu fajnie ze imprezka się szykuje gorzej z choróbskiem..........a jakie są objawy szkarlatyny bo ja nawet nie wiem........wyspka i ten biały języK?

reklama
szkarlatyna to inaczej płonica.To nic innego jak cholernie mocna i bolesna angina.
Dzieciaki na szczęscie to dzielnie znoszą i nie odczuwają tak mocno.
Charakterystyczną oznaką szkarlatyny jest trójkąt wpisany między nos a policzki.
Pojawia się właśnie taki przy wysypce i robi się malinowy język.
Edytuję ,bo zapomniałam dopisać.
Po szkarlatynie Kubusiowi schodziła skóra z paluszków z rączek i z nóżek.
Więcej masz tu
Płonica - Wikipedia, wolna encyklopedia

Ostatnia edycja:
Do góry