Witam........
Ja dziś od rana uskuteczniałam biegi po urzędach
na całe szczęście załatwiłam
co miałam załatwić trafiłam na miłych ludzi;-)
No a dokładniej jestem 200 zł do przodu ( w skali roku
) naliczyli mi tyle podatku za garaż który był rozebrany a ja nie zgłosiłam w tamtym urzędzie ze mam pozwolenie na rozbiórkę i żeby mi w podatku od nieruchomości to uwzględnili
oj widzę ze nie tylko ja miałam przeżycia z lekami
dobrze ze tylko na strachu się skończyło u każdej
Doris temacik juz jest zapraszam:-) no ja tez mam dwa fora ale u mnie tak ze się nie wyrabiam
niestety nadrabianie wszystkiego dużo czasu zajmuje........
Monia uuuuu to trzeba drugi kupic jak M. okupuje kompa
no ale ważne ze juz w domu co
taragedia w tym przedszkolu.......
nawet sobie nie próbuje wyobrazić co Ci ludzie czują
As no słyszałam o tych rzeczach do monitorowania bezdechów......no ale realia są takie ze kazdy myśli ze "mnie to nie dotyczy" albo go na te rzeczy nie stac:-(
Atfk moja Tatiana to lekomanka.......ciućkała tabletka która w smaku jest ponoć tragiczna ( jak to Wiki sprawdziła dotykając językiem
)
Czasem właśnie dzieje sie coś tam gdzie dzieci sa nadmiernie pilnowane.......a ile jest dziaciaków z patologii, gdzie nikt się dziecmi nie przejmuje.......i one rzadko choruja i zdane są na siebie a mimo to rzadko są jakies nieszczęścia.
Dziś mykam na jakąś lekcje pokazową do przedszkola.........ciekawe co to będzie
aaaaaaaaa i tak z poprzednich dni.......nie nadrobione......
Doris pytałaś o prezent........to chciała kosmetyki......kupiłam balsam na cellulit
, balsam do ciała, żel pod prysznic, maseczki jakieś , peeling ;-) czyli to co każdej kobiecie potrzebne do upiększania
no i kwiaty.......bo tulipany bardzo lubi ( no ale na 30 mnie stać juz nie było
)
jaja wyszły w ogóle bo Emi mąz zamówił tort a gośc w cukierni zapomniał zrobić
aby rekompensować dał im jakies ciasta........a tort mam jej gdzieś jeszcze kupiła na szczescie
Doris a Kubusiowi na ta alergię to nie proponowano odczulania? ja tez mam na kurz........a jakie ma objawy......?
Asiulka dzis sroda masz gogle?
Monia jak sen? eeeeeeeeee jak mąz wrócił to chyba minęły problemy co?
pytałaś o bluzkę co sobie kupiłam aaaaaaa to potem fotkę wstwię
Atfk co do buntu 7 latka to tez jest tak u nas........jak cos chce to mysli ze musi dostać za kazdym razem.......jak nie to wyje albo się obraża.........
czasem to juz mam dość.........
dobra spadam obiad robic..........