reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula...sliczny lokator,on czy ona??? Chyba jak dobrze widze ma krotki wlos,oj bedzie po paluszkach ciupal:-):-):-).Karola zachwycona,mieli jakies zabawy i magik byl:szok: a zadowolona bo ani razu nie wymiotowala haha(mama zakleila pepek plastrem hi):-),kiedy sie te wiatry skoncza:szok:,pantofelki do sukieneczek??? Moze akurat na swieta bedzie piekna pogoda:tak:

reklama
Asiulka no i tu jest właśnie buuuu ale może odsetki się uda jakimś pisemkiem "obalić":sorry2: jestem strasznie zła ale moja mama dzwoni.........zeby się nie przejmować bo jest tyle dramatów.......ludzie są chorzy , umierają............a z kasą jakoś damy radę:sorry2:

Kolaga z ojcem się nie widział bardzo długo, nie mieli kontaktu.........ojciec umarł on nie wniósł sprawy do sądu o odrzucenie spadku a jak nie wniósł to wedle nich po upływie jakiegoś terminu..........jest tak jakby nie wnosił sprzeciwu czyli przyjął:dry: chore na maksa i teraz on po prawnikach lata bo kupa długów miał ojciec:szok:

Monia nie znam się na płci chomików:szok::zawstydzona/y:
czemu ma nam palce obgryzać?:szok:ja miałam podobne........ ni i nie gryzły........no moze czasem:-D

Właśnie słyszałam o tym zaklejaniu pępka:szok: ale nigdy nie próbowałam.......a moja tez ma na dłuższe trasy problemy i zawsze jakies tabletki jej daje......pamietam jak raz z wakacji wracalismy. Czuła się dobrze.......a tu nagle ją zebrało i w pierwsa torebkę jaką miała pod ręką........:angry: bleeeeee traf chciał........ze potem głodni bylismy bo cały prowiant do wywalenia był:-D

No do sukieneczek tak tak......tyle ze płaszczyków nie ma:sorry2:oj ciągle cos:nerd:
oj ta pogoda......" w marcu jak w garncu......":cool2:

ASIK MASZ WOLNE ZAGLĄDAJ TY CZASEM DO NAS KOBIETKO!!!!!!!!:-(

ja po prosze kawkę:-D:-D:-D na rozbudzenie!!bo za oknem ciemno...brrr;-)

jeśli chodzi o moja szkołę to jestem na 2 semestrze z 4!szkoła fajna,tzn ciekawa!!dzieciaczki zastają z tatusiem,albo z którąś z babć :-)-zależy kto ma możliwość mi pomóc!!Mój mężuś stara się tak układać sobie służby w weekendy żeby nie trzeba było za bardzo kombinować-wiec dajemy radę!
a jeśli chodzi o autko to jazda była odlotowa..niezłego kopa ma jak dla mnie:-D!!my co prawda zmieniliśmy na troszkę mniejszy-bo mieliśmy scenica a kupiliśmy golfa4 w kombi;-)ale komfort jazdy jest !!wiec kwestia przyzwyczajenia!
kupiłam a raczej zamówiłam mojemu mężusiowi taki śliczny breloczek do kluczy od nowej furki;-)-z grawerem z tyłu...ale miał radochę!jak on lubi takie gadżety!

kurcze jakbym wiedział jak sie wstawia takie dodatkowe foto jak Paula chomika wstawiła to bym Wam pokazała moją kicię śliczną;-)

asiulka271 super łaszki!!takie szkraby przecież wcale nie niszczą ubranek więc życzę powodzenia w szybkim sprzedaniu!!na pewno sie uda!!!
a cena w sam raz-przecież za darmo nie oddasz;-);-);-)!!
ale pusto jakiś z rana!!!pora za obiadek się wziąć!!pozdrawiam-na pewno zajrzę jeszcze potem!!

Witam..

Ja się Asiukla zbytnio nie znam......ale ciuszki bardzo ładne......:tak: a jaką cenę ustawiłaś? 200?
Ja ostatnio głównie na ciuchach rzeczy dla lasek kupuje.....zawsze taniej niz w sklepie i dużo lepsze gatunkowo......taki jest jeden naprawdę fajny sklep u nas to jak widzę jakimi furami i jakie paniusie tam się wręcz biją o ciuchy ( jak jest dostawa) to normalnie śmiać się chce:-D

a tesciowa jak to tesciowa......:-D

Atfk super ze Ci się szkoła podoba.........a jest perespektywa ze po niej pracę w zawodzie znajdziesz?
eeeeeee fajny gadzet bryloczek z grawerem:tak:
założyłam temacik pomoc masz link tam znajdziesz instrukcje jak wstawić fotkę na forum
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...moc-jak-wstawic-fotki-suwaczki-avantar-21953/
ja czekam az wstawisz fotki:)
a jak wiecej fot to jest temat galeria i tam wrzucaj do woli!!!!!!!!

laski Wy tez macie taką małą czcionkę na forum??????az mi sie oczy normalnie meczą i nie wiem czy to ja cos pochrzaniłam czy tak ogólnie jest...........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry