reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam nowa mamusię Atfk:tak::tak::tak:
wcześniej mieszkaliście w Łodzi? Mój mąż jest z Łodzi.....no ale mieszkamy w Piotrkowie:baffled:
ŚLiczne masz dzieciaczki na :tak:a młodsza ile ma?

Ja tez siedzę z młodą w domu......nie pracuję:baffled: w( w sensie zawodowo) bo wiadomo ze w domu pracy ful:tak:
OOO chcesz pracować jako ratownik medyczny?uczysz się zaocznie......? Podziwiam mój mąż teraz chory i robienie mu zastrzyków to dla mnie masakra:-p

Asiulka pokaż się w okularach :tak: jak tak Cię to przeraża to moze o soczewkach pomyśl?

Monia ooooo maż juz na stałe? czyli będzie na miejscu?:-)super, pewnie kobitki zadowolone:-D
Daj znać jak niespodzianka;-)bo ciekawa jestem.....

Ja jutro baluje..........30 mojej psiapsiółki.....moja mama przyjeżdża do nas zostać z dziećmi a my mamy wychodne do popołudnia w niedzielę:-):cool2:
No jeszcze muszę z bratem załatwić czy po nas przyjedzie.....bo to 50 km w jedną stronę:dry:Co prawda mój nie będzie pił bo antybiotyki bierze.......no ale ręka w gipsie :baffled::crazy:
Poszalałam i bluzke sobie kupiłam z tej okazji........no i za prezentem dzis latałam:szok:

dobra mykam do dzieciaków.......:tak:

reklama
Czesc dziewczyny:-)U nas tez tak jak u Moni,piekna pogoda i bysmy mogli byc caly dzien na dworzu:-)
A dawałaś Citropepsin czy Citrosept?
.:rofl2:
Oj wiesz pomieszlay mi sie nazwy:baffled:ja dawalm mu na apetyt Citripepsin,a wy pisalyscie o Citrosepcie:baffled:no ale jak bede w olsce to kupie,zawsze sie przyda:-)

Do tego A. wrócił od ortopedy......... :wsciekly: :dobani: :szok:
Podobno łokieć znowu jak bańka.......czyścili mu to .......ropska ponoć ful :shock: sonczyk ( czy jak tam się to mówi) mu założyli...........dostał antybiotyk.........zastrzyki w rękę :-? które niby mam mu robić......i jeszcze jakieś tam leki które muszę jechać wykupić :-?
Czyli gips ma nadal......ale ma zdejmować 2 razy dziennie na czyszczenie rany......no i do 9 kwietnia ma zwolnienie :-? :growl::realmad::wściekła/y:
Zdrowka dla meza:-)

Milej zabawy wam zycze jutro:-)
No i pochwal sie co za prezent kupilas:-)

dzieki:-):-):-)!!na pewno bee zaglądała,zazwyczaj z ranka!!
mój Filipek w szkole!!
a co robicie na co dzień??
ATFK witaj:-):-)ja tez na co dzien bardzo ciezko pracuje w domu:-):-):-):-)i przy kompie:-D:-Dnie zartuje oczewiscie z tym kompem:-D:-D
MONIA-no to cala szczesliwa jestes,zaraz rodzinka w komplecie bedzie:-)oJ TO jutro macie swieto:tak:
ASIULKA-zestaw bardzo ladny:-):-)
No i faktycznie okulary drogie:szok:

Wlasnie wrocilysmy z dziewczynami z przedstawienia,Niespodzianka:-):-):-):-):-)
Dzien matki,tu w irlandii,myslalam ze bedzie byle jak,ale bylo swietnie
Paula...no taka okazja jak 30 to swieto,trzeba uczcic jak nalezy,zycze milej zabawy,tylko nie przeskakoj przez ogrodzenia;-);-),pochwal sie bluzka i napisz co na prezent;-)
Niestety swietowac powrot M bede dopiero w niedziele,bo wroci jutro w nocy,ale tak szczesliwa jestem wkoncu,ile mozna siedziec samemu:crazy:.
asiulka...to jest ciekawe jak to jest taka irlandia daje okulary za free a w polsce trzeba bulic i to nie mala kasa,a dziwie sie tym bardziej ze tutaj wielu polakow korzysta z tego przywileju nie bylo by latwiej w polsce ludzia zyc jak by sie troche te dupki postaraly,a nie ciagle o stolki sie kucili.:-p
Ide zrobic dzieczyna kolacje,buziaki dla was

raz jeszcze dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie!!
Paula 13 ja pochodzę z Bełchatowa :-) wiec bardzo bliziutko Ciebie:-D:-D:-D,świat jest malutki!!heheh!w łodzi mieszkaliśmy po ślubie,tam mój maż przyjął się do pracy-a potem przenieśliśmy sie tu na zachód;-)-poniekąd służbowo!!ale już się zadomowiliśmy na dobre...bo to z 6 latek mineło!
mój zawód wymarzony...ucze sie go i chcciałabym w nim sie realizować...ale nie jest za łatwo!!ucze sie na 2 semestrze w collegium medycznym!tak jakby dziennie-tyle,ze troszke to pomieszane bo zajecia mam w czwartek i piątek po południu i sob,niedz od rana:-D co tydzień!ale jest ciekawie!!
moja Kajeczka ma 3l i 3 m-ce:-D!!!jest rozbrykaną dziewczynką !a niedawno okazało sie,ze ma wadę serduszka:-(!i tak mam główę pełna myśli!!

słuchajcie,a czy Wasze szkraby-te rocznikowo 2002:-D:-D też są nieraz tak zbuntowane,ze na wszystko mówią NIE albo NIE WIEM!!
upsssssss mój własnie ostatnio jakos sie zmienił i mam problemy z dogadaniem sie:no: !!ale za chwilę jest już pogodny jak zwykle...nei wiem czy to buynt siedmiolatka???hehe
pozdrawiam

Czesc laski!!!
MONIA-a ja dzisiaj bylam na dniu Matki w polskiej szkole,tam gdzie Kubus chodzi i bylo przedstawienie ,tance i poczestunek:-)
Ale smiac mi sie chcialo,bo kawy zabraklo:baffled::baffled:zrobili 3 dzbanki herbaty a jeden kawy:-D:-D:-Dno ale ciasta za to byly dobre:tak::tak::tak:
PAULA-oj dlugo kaca leczysz po imprezie,nic sie nie odzywasz:-D:-D:-D
AFTK-oj przykro mi z powodu mlodszej corci:-(a to jest jakas powazna wada??/bedzie miala jakos to leczone??
A moj siedmiolatek tez jest starsznie zbuntowany i wszystko jest na nie:no:a zaraz jest juz kochanym synkiem:-D:-Dwiec nie martw sie ,nie jestes sama:no:
Dzisiaj np byla awantura o ubranie,chcialam zeby ubral taki sweterek z kapturem,a on oczewiscie nie:wściekła/y:nie ubierze go bo ma guziki:wściekła/y:pojechalismy na obiad do takiej knajpy ,a ten maly wariat siedzial w kurtce .bo sie wstydzil sciagnac bo wszyscy beda jego guziki widziec:-D:-D:-D:-Dnormalnie krejzol z tego mojego syna:-D:-D:-D
Chyba musze z nim juz chodzic na zakupy:dry::sorry2:

Jestem..........Doris się śmieję, że kaca mam to stwierdziłam , ze chociaż cześć powiem:-D;-)

Nie kaca nie mam czuje się dobrze........wreszcie pospałam......pierwszy raz do 11:szok: od dłuuuuugggggiegggggooooo czasu:-D
No ale tez posiedziałam do 4 prawie.....:tak:pomagałam jeszcze Emi po imprezie sprzątać :tak:

Do domu dopiero na 14 ściągnęliśmy:happy: także dziś błogie lenistwo.....nawet nadrabiać mi się nie chce........za co przepraszam ale jutro Was poczytam i nadrobie..........jak zawsze:tak:

Jutro będę dopiero z wieczorka bo z Łodzi kupela przyjeżdża, więc pewnie posiedzimy i poplotkujemy trochę........bo tak raz do roku się w sumie widzimy albo dwa:nerd:

:-D witam w poniedziałek!!!

u mnie kurka choróbsko sie znowu kręci...Fifi kaszle,kicha i w nocy płakał,ze go gardło boli:-( więc znowu do doktorka trzeba sie udać!
a poza tym to pada.............i jest niemiło bo ciemno!

Atfk byłaś u pediatry z Filipem??/ tantum verde mu moze zapodaj do gardełka........moja juz od wczoraj do przedszkola chodzi......no ale to gardło nie do końca ma wyleczone chyba........bo migdały nadal spore:dry:
jejku ale czas chorowiktów nastał .........

U nas pogoda do dupy......:baffled:pada śnieg z deszczem........wieje wiatr..........brrrrrrr wychodzić się nie chce........no ale cóż musze mojego kalekę zawieść do poradni ortopedycznej:dry::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!
byłam wczoraj z Kajką na kontroli bo też jest na antybiotyku i wzięłam Filonka żeby doktorek go obejrzał bo kaszle w sumie juz 2 tydzień!osłuchowo czysty ,ale gardełko zaczerwienione i węzły na szyjce powiekszone wiec też dostał antybiotyk:rofl2: i siedzimy w domku!!
a za oknem też zadyma deszczowo śnieżna....:angry::angry::angry:

Do góry