Witam.........
Ja dzis u dentysty sadysty balowałam........no moja dentystka taka drobna mała babeczka i na sadystkę nie wygląda
no ale jednak........jeden ząb zrobiony
jeszcze dwa do naprawy........
kurde tak sobie myślę, nie mogło być u ludzi tak jak u wiewiórek????? im całe życie zęby rosną
Monia a masz rację laseczka.......pisałaś i miałam ten temacik zrobić, ale pomyślałam ze moze zrobi inna bo ja tez za duzo do powiedzenia na ten temat nie mam
ale temacik bedzie.......tylko nazwe jakąs podrzućcie.......zdrowie.....czy jak?
Asiulka fajne okulary i jak przyzwyczaiłas się do noszenia?
ja mam do jazdfy autem ale rzadko zakładam
Doris i jak z pazurkami zastanowiłas się? zakładasz? ja mam teraz koszmar po zdjęciu :-(
Atfk właśnie miałam pytać jak tam szkoła.......?ile Ci zostało? i kto z dzieciakami wtedy zostaje?
Kupiliscie nowe auto???to powodzonka......oj ja pamiętam jak zmienialismy samochód z małego na sporo wiekszy......to byłam wściekła myslałm ze sie wzyciu nie przyzwyczaję.......a teraz luz blus
Zreszta mój pierwszy wyjazd samodzielnie autem po otrzymaniu prawka zakonczył się zatrzymaniem przez policje
wracałam z pracy była 23........a ja tempa pała świateł nie zapaliłam......no ale latrnie świeciły więc się nie zorientowałam
ale obeszło się na grożbach i strachu.......;-)nie dostałam mandatu
no ale nie ma tego złego.......od tego czasu nigdy o światłach nie zapomniałam:-)
Monia to tak dla rozrywki
ksiądz do ksiedza, patrząc mu na buty:
- zamszowe??
- nie! za własne!
lekcja angielskiego; ( to specjalnie dla Asik)
nauczycielka, pokazując długopis:
- Repet - my pen is...
uczeń:
-My penis?! is normal!