reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej hej z wieczorka:-):-)
ASIULKA-bardzo fane te okularki,bardzo twarzowe:-)
MONIA-oj straszne to co napisalas:-(ja tez mialam stracha jak dzieci byly male:tak:pamietam jak dluzej sapli,albo cicho oddychali to podchodzlam i sprawdzlam czy oddychaja:tak:

reklama
witam przed południem!!
jak humorki kochane mamuśki???pogoda pewnie do bani jak wszędzie...brrrr:angry:!!
za bardzo to dzisiaj nie będę miała czasu na bb:-(,robię wszystko na raz-obiad gotuję ,sprzątam..i do szkółki sie szykuję;-) wiec zaczął się dla mnie weekend!!jak to co tydzień bywa-od czwartku do niedzieli sie szkolę i reszte czasu za rodzinką spedzam wiec sorki za nieobecność!!
a dzisiaj mam pietra....bo jade nowym samochodzikiem do szkoły:baffled:...hihihi
pierszy mój samodzielny wyjazd tym autem!!ale co tam...pewnie niewiele sie rózni od poprzedniego:-D:-D:-D
pozdrawiam serdecznie!i miłego weekendu życzę jakbym nie zajrzała!!choć pewnie jutro luknę z rana...:-D

Witam.........

Ja dzis u dentysty sadysty balowałam........no moja dentystka taka drobna mała babeczka i na sadystkę nie wygląda:-D no ale jednak........jeden ząb zrobiony
jeszcze dwa do naprawy........:sorry2: kurde tak sobie myślę, nie mogło być u ludzi tak jak u wiewiórek????? im całe życie zęby rosną:cool2:

Monia a masz rację laseczka.......pisałaś i miałam ten temacik zrobić, ale pomyślałam ze moze zrobi inna bo ja tez za duzo do powiedzenia na ten temat nie mam:baffled: ale temacik bedzie.......tylko nazwe jakąs podrzućcie.......zdrowie.....czy jak?

Asiulka
fajne okulary i jak przyzwyczaiłas się do noszenia?:szok: ja mam do jazdfy autem ale rzadko zakładam:baffled:

Doris
i jak z pazurkami zastanowiłas się? zakładasz? ja mam teraz koszmar po zdjęciu :-(

Atfk właśnie miałam pytać jak tam szkoła.......?ile Ci zostało? i kto z dzieciakami wtedy zostaje?
Kupiliscie nowe auto???to powodzonka......oj ja pamiętam jak zmienialismy samochód z małego na sporo wiekszy......to byłam wściekła myslałm ze sie wzyciu nie przyzwyczaję.......a teraz luz blus:-D
Zreszta mój pierwszy wyjazd samodzielnie autem po otrzymaniu prawka zakonczył się zatrzymaniem przez policje:szok: wracałam z pracy była 23........a ja tempa pała świateł nie zapaliłam......no ale latrnie świeciły więc się nie zorientowałam:zawstydzona/y: ale obeszło się na grożbach i strachu.......;-)nie dostałam mandatu:-D no ale nie ma tego złego.......od tego czasu nigdy o światłach nie zapomniałam:-)

Monia to tak dla rozrywki:cool2:
ksiądz do ksiedza, patrząc mu na buty:
- zamszowe??
- nie! za własne!
icon_wink.gif
icon_wink.gif

lekcja angielskiego; ( to specjalnie dla Asik:-p)
nauczycielka, pokazując długopis:
- Repet - my pen is...
uczeń:
-My penis?!
icon_eek.gif
is normal!

HALO:-):-):-)U nas pogoda do bani,kolejny dzien w domu,bo tak wieje ze nie warto wychodzic:-(
PAULA-Tak mi sie przypomnialo,ze pyatlas sie mnie o te odczulanie,wiesz ja jak teraz pojade latem do polski to zrobie mu jeszcze raz testy,bo wtedy jak mial 3 lata robilismy i mial 3 stopien alergii,wiec nie bylo to az takie duze.
Zreszta on nie maa tak duzych objawow,ta sie z tym zyc,jak zaczyna brzoza kwitnac,to leci mu troche z nosa ale wtedy dam mu zirtec i jest ok,albo jak jakas pkrywka mu wyskoczy:-):-)
ale ten drugi kawal jest dobry:-D:-D:-D:-D

A my tez teraz palnujemy zmienic auto,bo wybieramy sie do Polski walsnie samochodem i raczej przydalby sie wiekszy:tak:i sa wielkie dyskusje jaki??:tak:bo ja to nie jestem pzrekonana do duzego,boje sie troche,tutaj takie uliczki waskie sa,parkingi male i jak ja wjade jakas taka duza landara:baffled::baffled:
Na razie jestesmy w trakcie szukania,ciekawe na czym sie skonczy:-D:-D

Asiulka to ja na czerwiec mojemu kupię:-D oj fajnie by było......ale niestety u nas remonty.....az mi się niedobrze robi.....do tego pismo ze skarbówki dostałam ze mam jakś kase za tatę spłacać kurrrrr teraz im się przypomniało ze ryczałtu nie zapłacił w 2004 i to spora suma.......jak dla mnie zapora totalna.......:szok::wściekła/y:

Doris u nas tez jakaś taka dziwna pogoda........wiatru nie lubię......:sorry2:
a samochód większy to fajny........zobaczysz przyzwyczaisz się jak kupicie daj znac jaka decyzja była;-)
oj te cholerne alergie.....:dry:
takie teksty z JOBa wczoraj filmik był w tv;-)

Oglądałam go wczoraj,ale już któryś raz bo mam na płycie ,ale i tak się uśmiałam.

Dowiedz się Paula u prawnika ,o tą spłatę za ojca,moja znajoma załatwiała i udało jej się uniknąć spłaty za swojego tatę

Witam Panie:-):-):-):-)
U nas pogoda uuuuuuuuuuuu slonce swieci,ale wiatr jest taki ze glowe chce porwac,az mi antene poprzestawialo i teraz nie ma co ogladac:wściekła/y:.
Paula...oj to nie za wesolo masz z tym splacaniem moze faktycznie warto popytac prawnikow jak pisze asiulka,a noz sie uda badz dobrej mysli;-)
Doris...nie ma sie co martwic ze duzy samochod i sie nie pomiescisz u nas tez sa takie waskie drogi koszmar,ale nie jest zle usowaja sie z drogi ja jezdze duzym autem bo pikupem poczatki byly straszne a teraz luzik,w polsce maz byl po nas samochodem oj dluga byla droga do irlandii i to z dziecmi:szok:.Moj m sie wscieka ze ja caly czas jezdze a on sobie autko kupil,pewnie mi w krotce zabierze:zawstydzona/y:
Asiulka...piekny prezent,to ja na moje 30 w maju tez sobie fure zprezentuje hihi:szok:,ale tak powaznie to piekny samochod sobie kupiliscie ja mam slabosc do tych opli u mnie stoi opel calibra ale nie jezdze bo na polskich blachach a tu sie faflunia,a vectra ma niektore podobne elementy do calibry wiec gratuluje wyboru,i przyjemnej jazdy zycze
Moja Karolcia dzis na wycieczce,ciekawe jakie wrazenia a tak nie chciala jechac:szok:

Asiulka a masz kontakt z tą znajomą? w sensie takim czy bym mogła z nia na gg pogadać.....:sorry2:
Oj akurat u nas nie jest tak łatwo bo była sprawa spadkowa i ja brat i mama przyjęliśmy spadek.....a co za tym idzie nie tylko dom samochody, ale i długi jak jakies są:baffled:

Monia i jak Karolcia??????? wrażenia jakie?

Piwonia jak dzieciaki?
aaaaaa właśnie z miasta wróciliśmy.......kupiliśmy laską pantofelki na święta....... oby pododa się tylko poprawiła;-)

a i lokatora przywieżliśmy....

reklama
Do góry