reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc kobitki!
A ja znowu po nocy siedze cos ostatnio spac nie moge:-(
Paula...
zdjec z parady to raczej nie bedzie bo sie nie wybieram,:baffled:,tak zakladalam tipsy i robilam sobie zelowe,kupilam caly sprzet na ebayu to cos takiego jak allegro,i zamierzam sie wziasc ostro za robienie,zdjecie wstawiam ale zrobilam sobie sama zdjecie jednej reki,i pozatym ja mam klopot z wstawianiem tych zdjec zawsze mi wychodza takie male,a robilam wszystko wedlug twoich wskazowek,

Piwonia...to zycze szybkiego powrotu do zdrowia malutkiej;-);-);-)

Witam w naszym gronie nowe twarzyczki:-):-):-) As...wesolo macie ,duzo zwierzatek dzieciaczki pewnie zachwycone,u nas dwa chomiki;-)Moja Patrycja tez jest milosniczka koni,wszystko zo z nimi zwiazane musi miec no prawdziwego konika to raczej sobie nie zafundujemy ale jest na biegunach haha:-) Jeszcze raz witam!

Załączniki

• P1010347.jpg
    P1010347.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 35
reklama
cześć kobietki

wreszcie znalazłam chwilke czasu u nas pogoda brrrrrr zimno śnieg pada
paula to super że mężowi lepiej........ a co do komunii to robie w domu gości spokojnie pomieszcze a tym bardziej komunie jest u kuzynki w tym samym dniu bo my należymy do jednej parafii to goście bedą dochodzące i odchodzące żby być u mnie i u kuzynki..........u mnie werka też tak mówi że bardziej lubie Błażeja niż ją ach z tymi dziećmi to urwanie głowy

monia bidulko coś cierpisz na besenność............ tipsy superr ja sobie zamiaruje zrobić na komuniea jak myśkisz które są lepsze akrylowe czy żelowe........... no to z dziećmi od sąsiadki miałaś urwanie głowy:tak::tak::tak:

Piwonia życze dużo zdrówka

As witaj
twój Kuba też z grudnia błażej jest z 26 te nasze łobuzt troche poszkodowane bo mają cały rok dopisany ........... to w domu masz niezłe zoo

ale sie rospisałam

Piwonia a próbowałaś jakich nie konwecjonalnych sposobów leczenia?
Takich sposobów typowo domowych wspomagających leczenie?
Jeśli jesteś zainteresowana to mogę Ci podac taki 100% ,ale trzeba się trochę do tego przyłożyć.
Na pewno nie zaskodzi a pomóc może.

Hej dziewczyny:-):-)
AS 76- bardzo fajnie i wyczerpujaco o sobie napisalas:-):-)usmialam sie z tej pracy:-DNo i wesolo masz w domku bardzo:tak:I z fajnej miejscowosci pochodzisz:-)
Moj Kuba to tzw Jakub,wiesz nawet nie wiedzialam ze jest takie imie jak Kuba,zawsze wydawalo mi sie to samo:tak:a tu taka niespodzianka:tak:
PIWONIA-oj zdrowka dla malej:-):-)oj oby obeszlo sie bez szpitala:-(
BODZIO-no to bedziecie miec wesolo z dwiema komuniami:-D

Dziewczyny a slyszalyscie o paznokciach jedwabnych??wyczytalam ze sa lepsze od tych akrylowych i zelowych:-)co wy o nich sadzicie?

No to przedstawiam się dalej
my szczęsliwie zakochani

tak wyglądam na co dzień

Kubuś

Klaudia

Duet

tropheusy icola

Orgia (po domowemu Ori)

Dukat

Tolek

i moja największa miłość Nil

To już znacie całe nasze TOWARZYSTWO.:rofl2::-):-D

Hej laseczki........

no i do nas tez dotarło choróbsko :-( Tati zasmarkana........nad ranem kaszel ją dusił.......Wiki o 4 mnie obudziła bo się źle czuła .......bolała ją głowa...... :-? dałam jej nurofen i gorączka minęła......ale osłabiona od rana w łóżku leży nie poszła do przedszkola :-( nic nie je.....

Ja wczoraj @ dostałam i tez dziś jakaś osłabiona jestem ( jakby mi krwi upuścili hi hi ;-) )

Byłam rano na rynku.....ale nic nie kupiłam bo raz ze nic nie było ciekwego , dwa ze pogoda (śnieg z deszczem) wszystkich kupujących i sprzedających wykurzył)Mierzyłam bluzki ale nic na mnie mi się nie podobało....no i w czym ja w sobotę na tą imprezę pójdę:-:)dry:

.AAAAAa i znalzłam dla siebie sukienkę.....co bym mogła na komunię założyć.....prosta princeska , szara.....rozmiar 36 :shock: :shock: :mrgreen: przed kolanko tyle ze rozpierdak z tyłu ( nie wiem po co :evil: ) i jest taki ze mi prawie dupę widać :-? i nie wiem czy jak sie zaszyje to ładnie by wyglądało :-? no i w sumie cena w miarę więc się zastanawiam.....:baffled:

Widzę ze mamy kolejną nową mamuskę:-)
Witaj Aneta!!!!!!!!:-):-):-):-)

Piwonia
zapalenie płuc?:-(o kurna współczuje.......no i jak mała dziś??????

Doris ja mam to samo jak przyjdą do Tati "znajomi" w jej wieku nic nie kumam........:-Dhi hi no 2 latka to cięzko zrozumieć:szok:;-)Oj bariera językowa to jest to:rofl2: no ale wazne ze dzieciaki się super dogadują........mam kolezankę we Włoszech......ona tam wyszła za mąż, maja córkę jej mąż nic po polsku nie rozumie.......i ich córka tez nie........:baffled:( choc to dla mnie dziwne ze matka nie uczy swojego ojcczystego jeżyka:szok:) Jak była u mnie jej córka miała jakieś 5 lat.......i jakos się z Wiki dogadywały........bawiły razem.......:blink:az w szoku byłysmy;-)
Dobrze ze Twój męzus tez lepiej......:tak:no ale powinien do dr .......kurde wiadomo co za licho....:dry:

As 76 pisałas o zawodzie......ale nie napisałaś jaki masz;-)
Super masz duza rodzinkę:szok:
Aby ułatwic zapamietanie.........nas i dzieciaczków mamy tabelke.......oczywiście dopisze Ciebie jesli chcesz;-)
Ja kapiele tez stosuje przy gorączce........no ale bez octu......jakoś bym się bała ze młoda sobie do oczu cos kapnie jak mała była......a okłady z octem jak najbardziej:tak:

Monia oj mało widac......a dasz radę pazurków z bliska?:confused:kurcze to ja nie wiem czymu wszystkim wchodza normalne ( forum i tak pomniejsza samo do standardu) foty a Tobie nie......wiesz co wyslij mi na maila jakies ;-)
zdjęcie......paulasaj@wp.pl spróbuje ja.......

Bodzio ja miałam żelowe......;-)Doris tu o jedwabnych wspomniała.....ale ja nie słyszałam.......kurde Polska to sto lat za Murzynami:-(

As to się nazywa przedstwienie.......a nie połowy lasek ja na oczy nie widziałam........ a całe przedstwienie rodziny:szok::tak: super!!!!!!!! Laskie bierzcie przykład!!!! Wstawiać swoje foty;-)No Doris juz widziałam, Monię tez.....no i Asiulke......
Rodzinke masz super:tak: Tez mam owczarka niemieckiego.....mój się wabi Iło:-) ile masz wzrostu jesli mozna spytać?

reklama
Do góry