reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

czesc:-):-)No ja sproboje zdjecia wstawic ale sa robione telefonem:-(a ja nie umiem z telefonu zgrac zdjec:wściekła/y:musze mojego lubego poprosic:-)

reklama
Jola &Tomek witam na forum!!!!!
oooooo super pasja.....pochwal się swoim synkiem na galeryjce no i jego Dinozaurami;-)
A Dawidek rodzeństwo ma??????;-)napisz coś więcej o Was......

Czesc kobitki!!:-)
po spowiedzi ok,oj ale ja chyba mialam wiekszego stresa jak kinga,napewno wyglada inaczej niz w polsce dzieci spowiadaly sie na oltarzu trzech ksiezy bylo i rodzice patrzyli jak dzieciaki sie spowiadaja dla mnie to szok:szok::szok::szok:
Paula...ale niespodzianka za oknem,a my na wiosne czekamy ha:baffled::baffled:.
Witam jola&tomek,to chyba jak wiekszosc chlopcow lubi dinozaury,napisz cos wiecej:-):-):-):-);-)
U nas w szkole wczoraj mielismy przedstawienie z okazji dnia Patryka,a poniedzialek,wtorek i sroda wolne od szkoly imprezy i parady,szykuja sie w miasteczku na jakas duza impreze,nie wiem czy slyszalyscie o ty zamachu co polak zginal(dostawca pizzy) tutaj tez jakis czas temu byl zamach,mam nadzieje ze nic sie nie szykuje na ta parade:szok::szok:.

Wpadne pozniej poczytac;-);-);-);-)

Jola mam nadzieje ze nie uciekniesz od nas tylko zostaniesz na dłużej:-)pisz pisz kochana........

Monia żartujesz :szok: na głos się spowiadały?????????:baffled:ale jaja......

oooooo parady super.......rób dużo fotek.......dla ciekawskich takich jak ja bo ja nie mam pojęcia jak to wygląda:-( a chętnie coc na zdjęciach i z Twojej relacji się dowiem;-)
ja nic nie słyszałam o tym Polaku:szok::baffled:

Doris fotki ściągnęłaś?

Bodzio na 40 osób??????? no to roboty będziesz miała .......i w domku wszystkich pomieścisz......?
Co do mieszkania to my sami mieszkamy......teściową mam ok 60 km od nas ;-)

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy

Jak tam dziś u Was?????

U mnie za ciepło to nie jest.......byłyśmy w parku z Tatianą a ta świnka mi sie w błocie dosłownie! wytarzała........ja juz sił do tego dziecka nie mam:szok::no:

No ale jak moją mamę rzeczywiście od czerwca zwolnią to do pracy będę musiała pójść:baffled: az się boję........ale z drugiej strony trochę od niej odpocznę;-)

Asik a Ty gdzie???????????/

reklama
Czesc a u nas wiosna na calego przesylam Wam troche wiosny,to moze u Was cos sie pokaze:-):-)
902268.jpg
A tu moj Kuba na Red nose day:tak:tak nie za bardzo widac te jego czerwone wlosy:baffled::baffled:
902266.jpg

Do góry