reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

czesc:-):-)No ja sproboje zdjecia wstawic ale sa robione telefonem:-(a ja nie umiem z telefonu zgrac zdjec:wściekła/y:musze mojego lubego poprosic:-)

reklama
Jola &Tomek witam na forum!!!!!
oooooo super pasja.....pochwal się swoim synkiem na galeryjce no i jego Dinozaurami;-)
A Dawidek rodzeństwo ma??????;-)napisz coś więcej o Was......

Czesc kobitki!!:-)
po spowiedzi ok,oj ale ja chyba mialam wiekszego stresa jak kinga,napewno wyglada inaczej niz w polsce dzieci spowiadaly sie na oltarzu trzech ksiezy bylo i rodzice patrzyli jak dzieciaki sie spowiadaja dla mnie to szok:szok::szok::szok:
Paula...ale niespodzianka za oknem,a my na wiosne czekamy ha:baffled::baffled:.
Witam jola&tomek,to chyba jak wiekszosc chlopcow lubi dinozaury,napisz cos wiecej:-):-):-):-);-)
U nas w szkole wczoraj mielismy przedstawienie z okazji dnia Patryka,a poniedzialek,wtorek i sroda wolne od szkoly imprezy i parady,szykuja sie w miasteczku na jakas duza impreze,nie wiem czy slyszalyscie o ty zamachu co polak zginal(dostawca pizzy) tutaj tez jakis czas temu byl zamach,mam nadzieje ze nic sie nie szykuje na ta parade:szok::szok:.

Wpadne pozniej poczytac;-);-);-);-)

Jola mam nadzieje ze nie uciekniesz od nas tylko zostaniesz na dłużej:-)pisz pisz kochana........

Monia żartujesz :szok: na głos się spowiadały?????????:baffled:ale jaja......

oooooo parady super.......rób dużo fotek.......dla ciekawskich takich jak ja bo ja nie mam pojęcia jak to wygląda:-( a chętnie coc na zdjęciach i z Twojej relacji się dowiem;-)
ja nic nie słyszałam o tym Polaku:szok::baffled:

Doris fotki ściągnęłaś?

Bodzio na 40 osób??????? no to roboty będziesz miała .......i w domku wszystkich pomieścisz......?
Co do mieszkania to my sami mieszkamy......teściową mam ok 60 km od nas ;-)

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy

Jak tam dziś u Was?????

U mnie za ciepło to nie jest.......byłyśmy w parku z Tatianą a ta świnka mi sie w błocie dosłownie! wytarzała........ja juz sił do tego dziecka nie mam:szok::no:

No ale jak moją mamę rzeczywiście od czerwca zwolnią to do pracy będę musiała pójść:baffled: az się boję........ale z drugiej strony trochę od niej odpocznę;-)

Asik a Ty gdzie???????????/

reklama
Czesc a u nas wiosna na calego przesylam Wam troche wiosny,to moze u Was cos sie pokaze:-):-)
902268.jpg
A tu moj Kuba na Red nose day:tak:tak nie za bardzo widac te jego czerwone wlosy:baffled::baffled:
902266.jpg

Do góry