reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Dzien dobry kobitki:-):-):-)
Ale u nas wieje:szok::szok::szok:Dawid mi sie dzisiaj od tego wiatru przewrocil:wściekła/y::wściekła/y:
No wlasnie Wszystkiego Najlepszego w dniu Kobiet:-)ja to dowiedzialam sie popoludniu od mojeje siostry ze to 8 marzec jest:-D:-DMoj kochany mas oczwiscie zapomnial:-(ale dal mi kwiatka potem,po obiedzie,zgadnijcie jakiego??
Brokula:crazy::crazy::crazy::crazy:taki dowcipas z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ALE przynajmniej KUBA wyjal z wazonu gozdzika i dal mamusi:tak:moj dzentelmen:-):-)
PAULA-no to fajnie ze sie imprezka udala:-)oj jak ja dawno na takiej babskiej imprezce nie bylam:tak:ale sobie odbije latem jak pojade do polski,jedna przynajmniej musze zaliczyc:-)
No i super masz kuzynow,a oni tak do kazdej kabitki z rodzinki z kwiatkami pojechali??jak tak to super:-)
BODZIO-tak apropo tej spirali,kolezanka mi mowila ,ze lekarka ja uswiadowmila ze jak ta spirale sie zaklada na 6 miesiecy,to 3 tygodnie przed jej scignieciem jest juz sie plodnym:baffled::baffled::baffled:nie wiem ile w tym prawdy,bo nie interesowalam sie tym nigdy,wiec jak bedziesz u lekarza spytaj sie dla pewnosci:-)
MONIA-i jak tam jeziorko zaliczone dzisiaj??jak tam zwierzaki??doskwieraja??czy sa kochane??

reklama
Witajcie kobitki!!
U nas zimnoooooooo,a wczoraj rano jak wstalam do kosciola to za oknem niespodzianka,nasypalo sniegu i to nie malo:szok::szok::szok:,ale dzis uz ani sladu.
Paula...Super ze imprezka udana,ale chyba dlugo chorujesz jak cie dzis nie ma:-p,ha chcialabym zobaczyc jak wspinasz sie po bramie i to jeszcze po piweczku,a jak tam cialo nie naruszone siniakow zadnych nie ma z tych wyczynow kaskaderskich,i tak masz niezla forme:-):-)

doris...nad jeziorkiem nie bylam juz trzeci dzien,kurcze strasznie zimno sie zrobilo ale mysle ze jeszcze z dwa dni i zpowrotem zaczne lazic.Zwierzaczki sa slodziutkie i musze wam powiedziec ze nawet jest cicho w nocy,nie rozrabiaja:-)

Odebralysmy dzis okulary dla Kingi,podobaja sie jej i chetnie zaklada no i mowi ze lepiej widzi bo wieksze wszystko jest,jutro mamy pierwsza spowiedz przed komunia,douczalysmy sie dzis,zobaczymy jak jej pojdzie :confused:
Wlasnie sie szykuje do lozka z angielskim trzeba cos pocwiczyc:-)
Dziewczyny a gdzie wy sie wszystkie podziewacie,cos ruchu tu nie ma czyzby jakis KRYZYS;-);-);-);-);-)
Buziaki

witam kobitki

my już po wizycie u ortodonty i jestem w lekkim szoku werka musi mieć aparat za aparat musze zapłacić 600 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i oczywiści zaczym jej załążą to musze zaliczyć trzy wizyt co dwa tygodnie :szok::szok::szok: i oczywiście wszystko prywatnie niewiem czy 1000 mi wystarczy i o spirali jak narazie musze zapomnieć :angry::angry::angry:

Paula to czadowo że impreza sie udała oj jak ja lubie piwko:-D:-D:-D i z kumpelami posiedzieć :rofl2::rofl2:

monia już macie spowiedz przed komunią:baffled::baffled::baffled: u nas to cisza a też mamy komunie 30 maja ....to super że kinga chetnie chodzi w okularach bo umnie werka to jak jej nie włoże na nos to pójdzie do szkoły bez okularów

witam,dawno mnie ie było,ale jestem deczko zagoniona,w sobote miałam mała imprezke,potem w niedziele w kinie,a od poniedzialku znowu w ruchu i jakos tu do was zaglądnać nie mogę
ja ze swoja młodszą tez do ortodonty sie wybieram,bo jej sie szczęka rozjechała,a dodatkowo ma pod jednym zębem zgorzel i ortodontka ma zdecydować czy można jej tego zęba usunąć czy nie
ja teraz jestem zagoniona,a co bedzie dopiero przed komunia,tym bardziej ze ja organizator jestem i wszyskie te sprawy musze pozałatwiac:wściekła/y:

Czesc dziewczyny fajnie ze sie odezwalyscie:-)bo juz myslalam ze zapomnialyscie o nas:-:)-:)-(

BODZIO,PIWONIA-wlasnie tak piszecie o tym zebach,ja juz wlasnie o tym pisalam ze sie tego boje jak u Kuby zaczna tak rosnac zeby stale:-:)-(a tutaj ja nie wiem jak to wszystko dziala:-:)-(
Oj faktycznie to wszystko drogie,ja jakbym dalej mieszkala w Polsce i bym miala taka sytuacje materialna jak przed wyjazdem to bym na taki aparat musial wziac kredyt:-:)-:)-(1000 zl:szok::szok::szok::szok::szok:
MONIA-no to super ze chce Kindze podobaja sie okulary,bo dzieci przewaznie nie chca nosic:baffled:I jak tam po spowiedzi??irlandzka spowiedz jest taka sama jak polska????
ASIULKA-oddalam glos:-)ale na twojego meza:-D:-Doj do niego sa strasznie podobni:-)a Emilek to jakby z oka mu wypadl:-D:-D:-D

witam
ja w sprawie dentysty dodam,że ja chodze na Kase chorych i w sumie pójdziemy pierwszy raz,napisze jak było po 25 marca,ale wiem,że na aparaty są zapisy i czeka sie około 4 lat,to dla mnie czysta paranoja bo przez 4 lata moze byc juz tylko gorzej,wiem,ze napewno to aparat nie na stałe bo w tym wieku stalych sie nie zakłada tylko taki wyciągany,jak na razie mnie przeraza to,a szwagier za swoj aparat w zeszłym roku dał tylko 1400zł a mnie poprostu nie stac,żeby wydac tyle na głupi aparat

reklama
witam

pogoda straaaasznnna deszcz wiatr brrrrrrrr gdzie ta wiosna chyba o nas zapomniała
Piwonia witam po dłużej przerwie u nas na wizyte do ortodoty czeka sie 4 lata obdzwoniłam wszyskich ortodontów w kielcach i u każdego takie kolejki i w końcu musiałam iść prywatnie kolejną mam wizyte 24 marca bedzie miała robiony wycisk kolejna 7 kwiecien i 21kwiecien i na ostatniej założą jej aparat jakiś elastyczny a co to za aparat to niewiem bo sie nie spytałam:no::no::no:.a jeżeli chodzi o komunie daż rade ja też sama robie komunie i do tego u mnie gabi bedzie miała rok to przy takim szkrabie to dopiero wyzwanie bo wszedzie wejdzie oj dopiero trzeba bedzie pilnować.... a jak samo poczucie

asiulka
ciebie również witam po przerwie ....oddałam głos na męża podobni są do niego to jak by skóre z niego ściągnął

Do góry