reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Dzien dobry kobitki:-):-):-)
Ale u nas wieje:szok::szok::szok:Dawid mi sie dzisiaj od tego wiatru przewrocil:wściekła/y::wściekła/y:
No wlasnie Wszystkiego Najlepszego w dniu Kobiet:-)ja to dowiedzialam sie popoludniu od mojeje siostry ze to 8 marzec jest:-D:-DMoj kochany mas oczwiscie zapomnial:-(ale dal mi kwiatka potem,po obiedzie,zgadnijcie jakiego??
Brokula:crazy::crazy::crazy::crazy:taki dowcipas z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ALE przynajmniej KUBA wyjal z wazonu gozdzika i dal mamusi:tak:moj dzentelmen:-):-)
PAULA-no to fajnie ze sie imprezka udala:-)oj jak ja dawno na takiej babskiej imprezce nie bylam:tak:ale sobie odbije latem jak pojade do polski,jedna przynajmniej musze zaliczyc:-)
No i super masz kuzynow,a oni tak do kazdej kabitki z rodzinki z kwiatkami pojechali??jak tak to super:-)
BODZIO-tak apropo tej spirali,kolezanka mi mowila ,ze lekarka ja uswiadowmila ze jak ta spirale sie zaklada na 6 miesiecy,to 3 tygodnie przed jej scignieciem jest juz sie plodnym:baffled::baffled::baffled:nie wiem ile w tym prawdy,bo nie interesowalam sie tym nigdy,wiec jak bedziesz u lekarza spytaj sie dla pewnosci:-)
MONIA-i jak tam jeziorko zaliczone dzisiaj??jak tam zwierzaki??doskwieraja??czy sa kochane??

reklama
Witajcie kobitki!!
U nas zimnoooooooo,a wczoraj rano jak wstalam do kosciola to za oknem niespodzianka,nasypalo sniegu i to nie malo:szok::szok::szok:,ale dzis uz ani sladu.
Paula...Super ze imprezka udana,ale chyba dlugo chorujesz jak cie dzis nie ma:-p,ha chcialabym zobaczyc jak wspinasz sie po bramie i to jeszcze po piweczku,a jak tam cialo nie naruszone siniakow zadnych nie ma z tych wyczynow kaskaderskich,i tak masz niezla forme:-):-)

doris...nad jeziorkiem nie bylam juz trzeci dzien,kurcze strasznie zimno sie zrobilo ale mysle ze jeszcze z dwa dni i zpowrotem zaczne lazic.Zwierzaczki sa slodziutkie i musze wam powiedziec ze nawet jest cicho w nocy,nie rozrabiaja:-)

Odebralysmy dzis okulary dla Kingi,podobaja sie jej i chetnie zaklada no i mowi ze lepiej widzi bo wieksze wszystko jest,jutro mamy pierwsza spowiedz przed komunia,douczalysmy sie dzis,zobaczymy jak jej pojdzie :confused:
Wlasnie sie szykuje do lozka z angielskim trzeba cos pocwiczyc:-)
Dziewczyny a gdzie wy sie wszystkie podziewacie,cos ruchu tu nie ma czyzby jakis KRYZYS;-);-);-);-);-)
Buziaki

witam kobitki

my już po wizycie u ortodonty i jestem w lekkim szoku werka musi mieć aparat za aparat musze zapłacić 600 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i oczywiści zaczym jej załążą to musze zaliczyć trzy wizyt co dwa tygodnie :szok::szok::szok: i oczywiście wszystko prywatnie niewiem czy 1000 mi wystarczy i o spirali jak narazie musze zapomnieć :angry::angry::angry:

Paula to czadowo że impreza sie udała oj jak ja lubie piwko:-D:-D:-D i z kumpelami posiedzieć :rofl2::rofl2:

monia już macie spowiedz przed komunią:baffled::baffled::baffled: u nas to cisza a też mamy komunie 30 maja ....to super że kinga chetnie chodzi w okularach bo umnie werka to jak jej nie włoże na nos to pójdzie do szkoły bez okularów

witam,dawno mnie ie było,ale jestem deczko zagoniona,w sobote miałam mała imprezke,potem w niedziele w kinie,a od poniedzialku znowu w ruchu i jakos tu do was zaglądnać nie mogę
ja ze swoja młodszą tez do ortodonty sie wybieram,bo jej sie szczęka rozjechała,a dodatkowo ma pod jednym zębem zgorzel i ortodontka ma zdecydować czy można jej tego zęba usunąć czy nie
ja teraz jestem zagoniona,a co bedzie dopiero przed komunia,tym bardziej ze ja organizator jestem i wszyskie te sprawy musze pozałatwiac:wściekła/y:

Czesc dziewczyny fajnie ze sie odezwalyscie:-)bo juz myslalam ze zapomnialyscie o nas:-:)-:)-(

BODZIO,PIWONIA-wlasnie tak piszecie o tym zebach,ja juz wlasnie o tym pisalam ze sie tego boje jak u Kuby zaczna tak rosnac zeby stale:-:)-(a tutaj ja nie wiem jak to wszystko dziala:-:)-(
Oj faktycznie to wszystko drogie,ja jakbym dalej mieszkala w Polsce i bym miala taka sytuacje materialna jak przed wyjazdem to bym na taki aparat musial wziac kredyt:-:)-:)-(1000 zl:szok::szok::szok::szok::szok:
MONIA-no to super ze chce Kindze podobaja sie okulary,bo dzieci przewaznie nie chca nosic:baffled:I jak tam po spowiedzi??irlandzka spowiedz jest taka sama jak polska????
ASIULKA-oddalam glos:-)ale na twojego meza:-D:-Doj do niego sa strasznie podobni:-)a Emilek to jakby z oka mu wypadl:-D:-D:-D

witam
ja w sprawie dentysty dodam,że ja chodze na Kase chorych i w sumie pójdziemy pierwszy raz,napisze jak było po 25 marca,ale wiem,że na aparaty są zapisy i czeka sie około 4 lat,to dla mnie czysta paranoja bo przez 4 lata moze byc juz tylko gorzej,wiem,ze napewno to aparat nie na stałe bo w tym wieku stalych sie nie zakłada tylko taki wyciągany,jak na razie mnie przeraza to,a szwagier za swoj aparat w zeszłym roku dał tylko 1400zł a mnie poprostu nie stac,żeby wydac tyle na głupi aparat

reklama
witam

pogoda straaaasznnna deszcz wiatr brrrrrrrr gdzie ta wiosna chyba o nas zapomniała
Piwonia witam po dłużej przerwie u nas na wizyte do ortodoty czeka sie 4 lata obdzwoniłam wszyskich ortodontów w kielcach i u każdego takie kolejki i w końcu musiałam iść prywatnie kolejną mam wizyte 24 marca bedzie miała robiony wycisk kolejna 7 kwiecien i 21kwiecien i na ostatniej założą jej aparat jakiś elastyczny a co to za aparat to niewiem bo sie nie spytałam:no::no::no:.a jeżeli chodzi o komunie daż rade ja też sama robie komunie i do tego u mnie gabi bedzie miała rok to przy takim szkrabie to dopiero wyzwanie bo wszedzie wejdzie oj dopiero trzeba bedzie pilnować.... a jak samo poczucie

asiulka
ciebie również witam po przerwie ....oddałam głos na męża podobni są do niego to jak by skóre z niego ściągnął

Do góry