reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam:-):-):-):-)
Oj dziewczyny to Wam spolczuje z tym aparatami:-(to przykre:-(4 lata sie czeka:szok::szok::szok:to powinno sie juz dziecko zapisac jak sie urodzi:baffled::baffled:Paranoja:no:

Ja wam moge troche wiosny przeslac:tak:u mnie slonecznie nie jest ale cieplo i juz ptaszki cwierkaja i juz takie ladne kwiatki kwitna ,az sie lepiej oddycha:-):-):-)

reklama
Oj laski jak ja miałam czas to pustki były teraz zagapiłam się a Wy tyle napisałyście:szok::-D

własnie młoda śpi i kawkę popijam......i mam zamiar sobie poczytać.....

o kurcze zapomniałam.........dzis idziemy do mojej siostry ciotecznej na urodziny. Kończy 3 latka:tak::-) Prezenty mam w aucie.......czekałam jak Tatianka zaśnie, zeby je zapakować bo tak to by mi w życiu nie dała:no: .......to zaraz wracam tylko pedem zapakuje;-)

Ostatnia edycja:
witam

pogoda straaaasznnna deszcz wiatr brrrrrrrr gdzie ta wiosna chyba o nas zapomniała
Piwonia witam po dłużej przerwie u nas na wizyte do ortodoty czeka sie 4 lata obdzwoniłam wszyskich ortodontów w kielcach i u każdego takie kolejki i w końcu musiałam iść prywatnie kolejną mam wizyte 24 marca bedzie miała robiony wycisk kolejna 7 kwiecien i 21kwiecien i na ostatniej założą jej aparat jakiś elastyczny a co to za aparat to niewiem bo sie nie spytałam:no::no::no:.a jeżeli chodzi o komunie daż rade ja też sama robie komunie i do tego u mnie gabi bedzie miała rok to przy takim szkrabie to dopiero wyzwanie bo wszedzie wejdzie oj dopiero trzeba bedzie pilnować.... a jak samo poczucie

asiulka
ciebie również witam po przerwie ....oddałam głos na męża podobni są do niego to jak by skóre z niego ściągnął
wiem,że dam rade oby tylko z ciąż do tego czasu wszystko dobrze było,bo jakos ciezko mi bedzie,to jednak dodatkowe obciążenie i nie wszystko mozna robic

jestem.......

nadrabiając.......

Doris no ja to chyba bym wolała ten dzień naleśnikowy niz zajadanie się paczkami u nas......no ale ja tak mam ze np. jak tłusty czwartek to mi sie pączków odechciewa jak Wielkanoc to jakoś na jajka nie mam ochoty:-D

Bodzio czemu tabsy w grę nie wchodzą? ja bym popytała u innego gina moze ile ta spiralka......u mnie wiem ze duzo taniej niz Ty pisałas:sorry2:
No u mnie własnie to samo co u Ciebie dostaialismy góre.......mielismy mały domek parterowy ( ok 60m 2 , a teraz landara ze hej) nie wiem kto to sprzątać bedzie;-)no licze na moje dwie córy jak podrosną....... bo teraz to tylko syf robią:wściekła/y:No a u Was juz poddasze całkiem wyszykowane???//;-)
Ja mam słabośc do ciuchów........ale dla dziewczyn.......one tez mają full ale u nas mnóstwo naprawdę fajnych ciucholandów więc rzeczy jak nówki za pare złotych:tak:
Bodzio super ze Błazejowi się na basenie podobało:-):-):-)
Moja wczoraj była z zerówką dziś ja z nią ide. Faktycznie basen mam blisko......płacę 40 zł na miesiąc i za to ma 2 razy w tygodniu po 45 minut zajęcia z instruktorem. :tak: Dzieciaków jest w grupie ok 6 więc facet naprawdę sie wszystkimi zajmuje.....ona chodzi z Julką ( swoja psiapsiółką), więc jej jest rażniej i ja mam lepiej, bo siedze sobie z Julki mamą i gadamy albo jak jest problem to sama zabieram laski lub kolezanka jak ja nie mogę;-)
A konkretnie gdzie pod Kielcami mieszkacie.....?

Monia
jak tam? mam nadzieje , ze sampopoczucie lepsze?:confused:
A z zakupami mam tak jak Ty Monia......"mi jak sie cos podoba to ja dlugo musze sie namyslac czy cos kupic a jak wkoncu pojde po to cos to przewaznie juz tego nie ma,"To sie tyczy rzeczy dla mnie bo z dziećmi nie mam problemu.......chyba ze cena jest zaporowa:-p

Doris no co brokuł tez ładny kwiatuszek:-D:-D:-D
No moj niby wkurzony ze tak pobalowałam......ale róze i seksi majteczki dostałam:zawstydzona/y:
Kuzyni co roku do nas przychodzą z kwiatami......my mieszkamy po sasiedzku przez siatke.....więc zawsze mój mąz do niednego z nich żony idzie ( bo drugi nie ma) no i ciotki, babci......( choć w tym roku nie był bo babcia juz nie czai nic:()no i sasiadki na przeciwko.....
spirala na 6 miechów ja myślałam ze na 5 lat:szok:

Monia kochana ja to mam formę.......przeciez A6W skonczyłam to co tam dla mnie brama......moj wilczur stał pod i mnie asekurował ........jak cos bym miała miękkie ladowanie hi hi:-D:-D
I jak spowiedz......stresuje się?

Bodzio tyle kassy za aparat??///:szok::szok::szok: ja pitole az sie wystraszyłam.......pewnie mnie to tez czeka z Wiki:-( no ale jeszcze troszkę.......
Mój chrześniak 17 maja komunie ma ale o spowiedzi tez nic jeszcze nie słyszałam........:dry: tyle ze co niedziela muszą być w kosciele zawsze na 16 wtedy jest msza dla dzieciaków co do komunii idą.......i musi po mszy ksiądz wpisac ze były.......bo katechetka sprawdza......to juz dla mnie głupota:szok:
Bodzio na ile osób przyjecie komunijne szykujesz?

Piwonia na czym byłas w kinie?
Nie masz nikogo do pomocy? sama ciązy? uuuuu podziwiam.......ja bym chyba odpuściła......:dry:

Asiulka iwłaśnie weszłam na linki co masz w podpisie......kurcze biedny ten chłopczyk Ernest.......kurcze niestety u mnie ciuchy po dwóch laskach:-(
Doris ja to samo pomyślałm juz Tati zapisze to 4 lata jak znalazł będzie z tym aparatem:-D

w kinie byłam na Kochaj i tańcz
a co do pomocy to raczej nie ma mi zbytnio kto pomagac,jestem od 8-18 sama z dziećmi,moja siotra pracuje tez ,moi rodzice wnukiem sie zajmują,ale jakos dam rade zawsze sama dawałam sobie ze wszystkim rade to i teraz jakos dam

Piwonia-WOW pelan podziwu jestem dla ciebie:-):-)a WLASNIE jak film???tez bym sobie poszla na to do kina,ale u nas tego nie ma:-D:-D:-D:-D
PAULA-ale zes sie rozpisalala:-D:-D:-D

ASIULKA-ja niestety sie nie rozliczam w Polsce,ale juz dawno mowilam ze fajnie zrobili z tym 1% :))))

witam wieczorową porą

coś mnie gardło zaczyna boleć czy znowu jakieś choróbsko nieeeee mam dość chorób

doris prześlij nam chociasz namiastke wiosny bo u nas ciągle szaro buro i ponuro :angry::angry:

asiulka ja też sie już rozliczyłam

Paula u mnie tabsy nie wchodzą w gre bo mam problemy z krążeniem mgło by dojść do zakrzepicy narazie dam sobie spokój ze spiralką moze kolo czerwca jak już bede miała wieksze wydatki za sobą bo teraz niewydole na spiralke i werce na aparat z jednej pensij ........ zeby ważniejsze niż spiralka a jeśli chodzi o innego gina to niewchodzi w gre to jest jeden z lepszych i dlatego tak sie ceni a kobitek do niego multum...:tak::tak: poddasze mamy wykończone mieszkamy trzy lata a teście nadole u nas też ładny domek wyszedłi tyle samo pomieszczeń wyszło co na dole to znaczy trzy pokoje kuchnia łazienka i przedpokój ... komunie szykuje ok 40 osób:szok::szok::szok: musze spadać mała płacze jutro dokończe

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry