jestem.......
nadrabiając.......
Doris no ja to chyba bym wolała ten dzień naleśnikowy niz zajadanie się paczkami u nas......no ale ja tak mam ze np. jak tłusty czwartek to mi sie pączków odechciewa jak Wielkanoc to jakoś na jajka nie mam ochoty
Bodzio czemu tabsy w grę nie wchodzą? ja bym popytała u innego gina moze ile ta spiralka......u mnie wiem ze duzo taniej niz Ty pisałas
No u mnie własnie to samo co u Ciebie dostaialismy góre.......mielismy mały domek parterowy ( ok 60m 2 , a teraz landara ze hej) nie wiem kto to sprzątać bedzie;-)no licze na moje dwie córy jak podrosną....... bo teraz to tylko syf robią
No a u Was juz poddasze całkiem wyszykowane???//;-)
Ja mam słabośc do ciuchów........ale dla dziewczyn.......one tez mają full ale u nas mnóstwo naprawdę fajnych ciucholandów więc rzeczy jak nówki za pare złotych
Bodzio super ze Błazejowi się na basenie podobało:-):-):-)
Moja wczoraj była z zerówką dziś ja z nią ide. Faktycznie basen mam blisko......płacę 40 zł na miesiąc i za to ma 2 razy w tygodniu po 45 minut zajęcia z instruktorem.
Dzieciaków jest w grupie ok 6 więc facet naprawdę sie wszystkimi zajmuje.....ona chodzi z Julką ( swoja psiapsiółką), więc jej jest rażniej i ja mam lepiej, bo siedze sobie z Julki mamą i gadamy albo jak jest problem to sama zabieram laski lub kolezanka jak ja nie mogę;-)
A konkretnie gdzie pod Kielcami mieszkacie.....?
Monia jak tam? mam nadzieje , ze sampopoczucie lepsze?
A z zakupami mam tak jak Ty Monia......"
mi jak sie cos podoba to ja dlugo musze sie namyslac czy cos kupic a jak wkoncu pojde po to cos to przewaznie juz tego nie ma,"To sie tyczy rzeczy dla mnie bo z dziećmi nie mam problemu.......chyba ze cena jest zaporowa
Doris no co brokuł tez ładny kwiatuszek
No moj niby wkurzony ze tak pobalowałam......ale róze i seksi majteczki dostałam
Kuzyni co roku do nas przychodzą z kwiatami......my mieszkamy po sasiedzku przez siatke.....więc zawsze mój mąz do niednego z nich żony idzie ( bo drugi nie ma) no i ciotki, babci......( choć w tym roku nie był bo babcia juz nie czai nic
)no i sasiadki na przeciwko.....
spirala na 6 miechów ja myślałam ze na 5 lat
Monia kochana ja to mam formę.......przeciez A6W skonczyłam to co tam dla mnie brama......moj wilczur stał pod i mnie asekurował ........jak cos bym miała miękkie ladowanie hi hi
I jak spowiedz......stresuje się?
Bodzio tyle kassy za aparat??///
ja pitole az sie wystraszyłam.......pewnie mnie to tez czeka z Wiki:-( no ale jeszcze troszkę.......
Mój chrześniak 17 maja komunie ma ale o spowiedzi tez nic jeszcze nie słyszałam........
tyle ze co niedziela muszą być w kosciele zawsze na 16 wtedy jest msza dla dzieciaków co do komunii idą.......i musi po mszy ksiądz wpisac ze były.......bo katechetka sprawdza......to juz dla mnie głupota
Bodzio na ile osób przyjecie komunijne szykujesz?
Piwonia na czym byłas w kinie?
Nie masz nikogo do pomocy? sama ciązy? uuuuu podziwiam.......ja bym chyba odpuściła......
Asiulka iwłaśnie weszłam na linki co masz w podpisie......kurcze biedny ten chłopczyk Ernest.......kurcze niestety u mnie ciuchy po dwóch laskach:-(
Doris ja to samo pomyślałm juz Tati zapisze to 4 lata jak znalazł będzie z tym aparatem