reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam:-):-):-):-)
Oj dziewczyny to Wam spolczuje z tym aparatami:-(to przykre:-(4 lata sie czeka:szok::szok::szok:to powinno sie juz dziecko zapisac jak sie urodzi:baffled::baffled:Paranoja:no:

Ja wam moge troche wiosny przeslac:tak:u mnie slonecznie nie jest ale cieplo i juz ptaszki cwierkaja i juz takie ladne kwiatki kwitna ,az sie lepiej oddycha:-):-):-)

reklama
Oj laski jak ja miałam czas to pustki były teraz zagapiłam się a Wy tyle napisałyście:szok::-D

własnie młoda śpi i kawkę popijam......i mam zamiar sobie poczytać.....

o kurcze zapomniałam.........dzis idziemy do mojej siostry ciotecznej na urodziny. Kończy 3 latka:tak::-) Prezenty mam w aucie.......czekałam jak Tatianka zaśnie, zeby je zapakować bo tak to by mi w życiu nie dała:no: .......to zaraz wracam tylko pedem zapakuje;-)

Ostatnia edycja:
witam

pogoda straaaasznnna deszcz wiatr brrrrrrrr gdzie ta wiosna chyba o nas zapomniała
Piwonia witam po dłużej przerwie u nas na wizyte do ortodoty czeka sie 4 lata obdzwoniłam wszyskich ortodontów w kielcach i u każdego takie kolejki i w końcu musiałam iść prywatnie kolejną mam wizyte 24 marca bedzie miała robiony wycisk kolejna 7 kwiecien i 21kwiecien i na ostatniej założą jej aparat jakiś elastyczny a co to za aparat to niewiem bo sie nie spytałam:no::no::no:.a jeżeli chodzi o komunie daż rade ja też sama robie komunie i do tego u mnie gabi bedzie miała rok to przy takim szkrabie to dopiero wyzwanie bo wszedzie wejdzie oj dopiero trzeba bedzie pilnować.... a jak samo poczucie

asiulka
ciebie również witam po przerwie ....oddałam głos na męża podobni są do niego to jak by skóre z niego ściągnął
wiem,że dam rade oby tylko z ciąż do tego czasu wszystko dobrze było,bo jakos ciezko mi bedzie,to jednak dodatkowe obciążenie i nie wszystko mozna robic

jestem.......

nadrabiając.......

Doris no ja to chyba bym wolała ten dzień naleśnikowy niz zajadanie się paczkami u nas......no ale ja tak mam ze np. jak tłusty czwartek to mi sie pączków odechciewa jak Wielkanoc to jakoś na jajka nie mam ochoty:-D

Bodzio czemu tabsy w grę nie wchodzą? ja bym popytała u innego gina moze ile ta spiralka......u mnie wiem ze duzo taniej niz Ty pisałas:sorry2:
No u mnie własnie to samo co u Ciebie dostaialismy góre.......mielismy mały domek parterowy ( ok 60m 2 , a teraz landara ze hej) nie wiem kto to sprzątać bedzie;-)no licze na moje dwie córy jak podrosną....... bo teraz to tylko syf robią:wściekła/y:No a u Was juz poddasze całkiem wyszykowane???//;-)
Ja mam słabośc do ciuchów........ale dla dziewczyn.......one tez mają full ale u nas mnóstwo naprawdę fajnych ciucholandów więc rzeczy jak nówki za pare złotych:tak:
Bodzio super ze Błazejowi się na basenie podobało:-):-):-)
Moja wczoraj była z zerówką dziś ja z nią ide. Faktycznie basen mam blisko......płacę 40 zł na miesiąc i za to ma 2 razy w tygodniu po 45 minut zajęcia z instruktorem. :tak: Dzieciaków jest w grupie ok 6 więc facet naprawdę sie wszystkimi zajmuje.....ona chodzi z Julką ( swoja psiapsiółką), więc jej jest rażniej i ja mam lepiej, bo siedze sobie z Julki mamą i gadamy albo jak jest problem to sama zabieram laski lub kolezanka jak ja nie mogę;-)
A konkretnie gdzie pod Kielcami mieszkacie.....?

Monia
jak tam? mam nadzieje , ze sampopoczucie lepsze?:confused:
A z zakupami mam tak jak Ty Monia......"mi jak sie cos podoba to ja dlugo musze sie namyslac czy cos kupic a jak wkoncu pojde po to cos to przewaznie juz tego nie ma,"To sie tyczy rzeczy dla mnie bo z dziećmi nie mam problemu.......chyba ze cena jest zaporowa:-p

Doris no co brokuł tez ładny kwiatuszek:-D:-D:-D
No moj niby wkurzony ze tak pobalowałam......ale róze i seksi majteczki dostałam:zawstydzona/y:
Kuzyni co roku do nas przychodzą z kwiatami......my mieszkamy po sasiedzku przez siatke.....więc zawsze mój mąz do niednego z nich żony idzie ( bo drugi nie ma) no i ciotki, babci......( choć w tym roku nie był bo babcia juz nie czai nic:()no i sasiadki na przeciwko.....
spirala na 6 miechów ja myślałam ze na 5 lat:szok:

Monia kochana ja to mam formę.......przeciez A6W skonczyłam to co tam dla mnie brama......moj wilczur stał pod i mnie asekurował ........jak cos bym miała miękkie ladowanie hi hi:-D:-D
I jak spowiedz......stresuje się?

Bodzio tyle kassy za aparat??///:szok::szok::szok: ja pitole az sie wystraszyłam.......pewnie mnie to tez czeka z Wiki:-( no ale jeszcze troszkę.......
Mój chrześniak 17 maja komunie ma ale o spowiedzi tez nic jeszcze nie słyszałam........:dry: tyle ze co niedziela muszą być w kosciele zawsze na 16 wtedy jest msza dla dzieciaków co do komunii idą.......i musi po mszy ksiądz wpisac ze były.......bo katechetka sprawdza......to juz dla mnie głupota:szok:
Bodzio na ile osób przyjecie komunijne szykujesz?

Piwonia na czym byłas w kinie?
Nie masz nikogo do pomocy? sama ciązy? uuuuu podziwiam.......ja bym chyba odpuściła......:dry:

Asiulka iwłaśnie weszłam na linki co masz w podpisie......kurcze biedny ten chłopczyk Ernest.......kurcze niestety u mnie ciuchy po dwóch laskach:-(
Doris ja to samo pomyślałm juz Tati zapisze to 4 lata jak znalazł będzie z tym aparatem:-D

w kinie byłam na Kochaj i tańcz
a co do pomocy to raczej nie ma mi zbytnio kto pomagac,jestem od 8-18 sama z dziećmi,moja siotra pracuje tez ,moi rodzice wnukiem sie zajmują,ale jakos dam rade zawsze sama dawałam sobie ze wszystkim rade to i teraz jakos dam

Piwonia-WOW pelan podziwu jestem dla ciebie:-):-)a WLASNIE jak film???tez bym sobie poszla na to do kina,ale u nas tego nie ma:-D:-D:-D:-D
PAULA-ale zes sie rozpisalala:-D:-D:-D

ASIULKA-ja niestety sie nie rozliczam w Polsce,ale juz dawno mowilam ze fajnie zrobili z tym 1% :))))

witam wieczorową porą

coś mnie gardło zaczyna boleć czy znowu jakieś choróbsko nieeeee mam dość chorób

doris prześlij nam chociasz namiastke wiosny bo u nas ciągle szaro buro i ponuro :angry::angry:

asiulka ja też sie już rozliczyłam

Paula u mnie tabsy nie wchodzą w gre bo mam problemy z krążeniem mgło by dojść do zakrzepicy narazie dam sobie spokój ze spiralką moze kolo czerwca jak już bede miała wieksze wydatki za sobą bo teraz niewydole na spiralke i werce na aparat z jednej pensij ........ zeby ważniejsze niż spiralka a jeśli chodzi o innego gina to niewchodzi w gre to jest jeden z lepszych i dlatego tak sie ceni a kobitek do niego multum...:tak::tak: poddasze mamy wykończone mieszkamy trzy lata a teście nadole u nas też ładny domek wyszedłi tyle samo pomieszczeń wyszło co na dole to znaczy trzy pokoje kuchnia łazienka i przedpokój ... komunie szykuje ok 40 osób:szok::szok::szok: musze spadać mała płacze jutro dokończe

reklama
Do góry