reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wlasnie ktos mi mowil ze dzisiaj dzien tesciowej:-D:-Dsmieszne sweieta wymyslaja:-D:-D
Ale tutaj tez sa fajne- tlusty czwartek jak jest w Polsce,to tutaj jest nalesnikowy dzien:-D:-D:-D:-Dw nastepnym tygodniu Kuba w szkole ma dzien Czerwonego nosa:-D:-D:-Dmoga sie przebrac w czerwone rzeczy i ubieraja taki duzy czerwony nos i wygladaja jak klauny:-D:-D:-D:-D
Monia - u was tez jest ten Red nose day????
a zwierztka fajne,chociaz faktycznie troche niewyraznie je widac:dry::sorry2:no to macie teraz zajecie,dlatego Ciebie nie ma :-D:-D

reklama
Hej,Hej laski!!!
Paula...wizyta byla konkretna,Kinga ma astygmatyzm a Karola jakas drobna wade miala,ale dzis po wizycie u Karoli okazalo sie ze nie musi juz nosic okularow bo jest ok,jest bardzo szczesliwa:-):-) a Kinga troszke sie jej poprawilo ale okularki dalej niestety musi nosic,w poniedzialek do odebrania,a musze ci powiedziec ze wizyta byla za darmo choc w prywatnym gabinecie i na dodatek okulary tez za darmo:szok::szok::szok:.
Te dwa szczurki to mamusia,nie tatus:-):-):-).
A co do implanta to nie jest cos takiego jak spirala,wyglada to tak::jest wielkosci zapalki troszeczke ciensze,i umieszcza sie u lewej reki od srodka pod ramieniem pod znieczuleniem,zabieg trwa jakies 3 minuty,dowiadywalam sie o kazdy szczegol:-),w polsce jeszcze nie ma tych implantow:szok::szok::szok: a na dodatek tutaj dostaje za darmo:szok:,jak chodzi o spirale to ja tez sie boje:tak:,Paula a probowalas plastry tez dobra sprawa,w opakowaniu sa trzy po jednym plastrze na tydzien i przez tydzien nie musisz sie martwic. Haha pani w rejestracji u gin. zapytala czy chce gumki,myslalam ze sie skoncze zeby u nas tak dawali mlodym dziewczynom to nie bylo by tyle biednych dzieciaczkow.
Dowcip dobry ha ha.....

Doris...minelysmy sie postami,narazie nic mi nie wiadomo o czerwonym nosie okaze sie z czym dziewczyny przyleca jutro do domu haha,jakos po weekendzie nie moge wyrobic sie ciagle mi czasu brakuje:-):-):-):-)

Witam

Właśnie wróciliśmy z buszowania po sklepach.......:dry:Wczoraj Wiki zimowe buty się rozwaliły......ale byłam wściekała nawet sezonu nie pochodziła:no:
Spód normalnie odpadł prawie:szok: a teraz w sklepach wszystko na wiosnę:szok::baffled:
No i niestety musiałam jej adidasy kupić........:sorry2:wzięłam trochę większe aby skarpetkę zakładała dodatkowo, bo jakie inne wyjście?:sorry2:

Doris fajny ten dzien u Was

Wpadnę potem bo juz mnie wołają:angry:

Hej laski witam was

ostatnio niemam zbyt dużo czasu ostatnio ciągle biegam a to tu totam popołudniu oczywiście nauka pełną parą po feriach panie szaleją werka ma co dzień sprawdziany t
dyktanda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a błazej co dzień czytanka i pisanie w zeszycie :szok::szok::szok:
dziewczyny dlaczego boicie sie spirali ja mam zamiar sobie założyć tylko niewiem czy dobrze robie a koszt niemały 450 chyba wcześniej pisałam
Paula takie teraz mamy buty że zezonu niewtrzymają Werce też sie rozleciały ale miała drugą pare myśle że do trwa do wiosny ja w nasępną sobote planuje wieksze zakupy mąz wróci z delegacij to udamy sie na zakupowe szaleństwo musze dzieci ubrać na wiosne i M

jutro dzieci jadą na basen to bedzie spokoju do południa uffffffffff

Witam weekendowo:-)

My zaraz z Tati na basen mykamy........wczoraj spała u Wiki koleżanka.......A. wstawał po 2 do wc to te jeszcze nie spały:szok:
Rano za to o 8 już na nogach były:-D

Monia super ze Karola nie musi już okularów nosić........no a moja Wiki tez ma astygmatyzm jak Kinga no i niestety okulary:sorry2:
Oj zeby u nas tak tez wizyty za darmo były:-D w sumie wszędzie prywatnie chodzę (oprócz pediatry) bo jak państwowo to terminy oszałamiające albo traktują na "odwal się"
Taki implant to bym sobie założyła:tak: Plastry u nas ponoć drogie........nie na moją kieszeń niestety Monia:-(

Bodzio pytała czemu się boimy spirali........ja osobiście boje się ze to się gdzieś przesunie......zresztą samego założenia......no i tego ze moge byc uczulona na jakieś rzeczy w z którego jest ona złożona.......bo ja to alergiczka na maksa:dry:

Spróbuj Monia jeszcze foty inaczej wstawić chętnie zobacze nowych "członków rodziny"

Bodzio super ze wreszcie zanalzałs chwilkę dla nas:tak:;-)
Oj w szkole nie przelewki......chcą te dzieciaki zamęczyć ta nauką widzę:sorry2:
Fajnie masz z zakupową sobotą.......to za tydzien jak się obkupisz to się pochwal koniecznie..........tez bym tak chciała.......no ale u nas budowa więc wiadomo ciągle funduszy brakuje:crazy: więc o nowych ciuchach moge zapomniec:wściekła/y:

myak buziaki

witam sie sobotnio

dzieci wróciły z basenu błażej jest zachwycony basenem może to głupio zabrzmi ale on był dopiero pierwszy raz na basenie:szok::szok::szok: bo najbliszy basen mamy pod kielcami i pierwszy raz mogła jechać zerówka bo do tej pory jeżdziły starsze klasy ........niewiem czy pisałam werka też ma astygmatyz wrodzony i musi mieć okulary do pisania czytania i do komao i teleizora .....w wtorek mam z werką wizyte u ortodąty bo jej krzywo rośnie ząb i oczywiście prywatnie bo na NFZ musiałabym czekać 3 4 lata takie są kolejki :szok::szok::szok: zastanawiam sie po co płacimy składki skoro leczymy sie prywatnie bo na ubezpieczenie to kolejki gigant to do tego czasu można umrzeć i przyjmują na odczepnego.......dziewczyny niewiem co mam teraz zrobić czy zakładać spirale u mnie tabsy raczej nie wchodzą wgre

Paula z budową to nie przelewki coś wiem na ten temat my jakiś czas temu podwyszali domi robili mieszkania w poddaszu to kasu poszło że głowa boli a ile latania po urzedach .....a co do ciuchów to ja mam słabość jak cośmi sie spodoba to kupuje a póżniej to leży w szafie tydzień temu kupiłam sobie marynarke spodnie i trzy bluzki co oczywiście nie miałam w planach a dzieci to mają tyleubran ze dla piątki by wystarczyło ale ja nie umie sie oprzeć ja mi sie spodoba to kupuje a po tem puski w portfelu to wtedy mały debecik:-):-):-).............paula ty chyba masz bliziutką basen bo czesto z wiki chodzisz na base zazdroszcze ci nie tak jak u nas dziura zabita dechami:dry::dry::dry:

Czesc dziewczyny!!!
Mnie dzis dopadla chandra mam dola,a na dodatrek leje i zimno:-:)-(
Paula...oj ja tez sie ciesze ze karola juz nie bedzie nosic okularow a pozatym to ona wogule sie buntowala i nie chciala zakladac wiec mamy klopot z glowy,a kinga sie chyba przerazila bo teraz wogule nie sciaga nawet do spania idzie musze jej przypominac o sciagnieciu,no i nie moze sie doczekac na nowe okulary:-),ja w polsce tez ciagle prywatnie na wizyty ale tutaj ten plus ze zadarmo osobiscie uwazam ze w polsce tez powinny byc dla dzieci free iokulary tez ale nasze niedoczekanie:no::no:.
ja w polsce jak bylam to ciagle tabletkami sie faszerowalam a jak wiadomo rozne skutki maja,na spirale sie nie zdecydowalam a w sumie moglam,ja osobiscie nie zdecyduje sie bo niewyobrazam sobie ze bede miala w sobie jakies cialo obce,a pozatym kto mi da gwarancje ze sie gdzies nie przesunie czy cos tam innego,dokladnie takie mam obawy jak ty Paula,opinie sa rozne jedni polecaja inni znow odradzaja chyba musialybysmy sie przekonac na wlasnej skorze ale ja niestety nie zaryzykuje:-) Mam cykora.
Z tymi zakupami,wczoraj chodzilam bo chcialam sobie spodnie kupic nic fajnego nie bylo,ale na koniec wkoncu kupilam dzinsy,fura kasy i nic tylko po sklepach lazic,ale tak jak Paula mowisz jak sie ma cel czyli tak jak ty budowa to trzeba cierpliwe doczekac konca.
Bodzio...mi jak sie cos podoba to ja dlugo musze sie namyslac czy cos kupic a jak wkoncu pojde po to cos to przewaznie juz tego nie ma,ja nie jestem tak spontaniczna z zakupami jak ty:happy:

Ja tez sie witam weekendowo:-):-)
My dzidiaj na urodzinach bylismy ,znaczy sie Kuba byl a my mu towarzyszylismy:-D:-D:-D:-DDzieci sie wylataly,no i Dawid tak ladnie zaczal sam sie bawic,szok,sam sobie wchodzil do basenu z pilek i na taki jezdzik,wczesniej to jak ja tylko odsunelam sie kawalek to byl ryk:-(

MONIA-u nas tez sa te implanty i te dziewczyny co znam i maja sobie chwala je:tak::tak::tak:
PAULA-no to kiepskie te buciki teraz robia:-:)-:)-(ale tutaj tez czasem mozna taki szmelc dostac,ze glowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
BODZIO-witaj po przerwie:-)to Ty ladnie szalejesz w sklepach:-D:-D:-D
Ja to nie lubie sama kupowac nic,bo jak cos mi sie spodoba na wieszaku a potem to przymierzam to kipesko wyglada ,a jak pojde z siostra to zawsze mi doradzi:tak::tak:

reklama

Laski umieram:baffled:.......tak wczoraj pobalowałam przed 20 wyszłyśmy wróciłam po 2 ;-) oj ubawiłam się bardzo.......było nas 11 kobitek :-D ......karaoke jest super!!!!!:-):-):-)
.mój wczoraj chyba nie pomyślał i zamknął bramę i musiałam uskuteczniać swoje zdolności kaskaderskie :-D
No ale ból głowy jest i czuje się bleeeeee choć wypiłam tylko 3 piwka..... :oops: :oops: :oops:
Ja w szlafroku jeszcze.........a tu pukanie do drzwi.......rozmazany makijaż, włosy potargane......otwieram a tam moi kuzyni z kwiatami dla mnie ze słodyczami dla dziewczynek......
Dobrze ze tylko na chwilkę wpadli bo nie miałabym siły gości zbawiać ;-) :-D

poczytam pozniej.....bo rozumiecie......głowa........

Do góry