reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Hej hej :-):-)ja caly dzien u mamuski bylam ,ale juz jestem,zaraz kolacje chlopakom zrobie,potem pojda spac i wieczor wolny:-):-)
No to ja na szczescie nic nie musze spiewac bo nie rozwijam takiej predkosci
No to ja na szczescie nic nie musze spiewac bo nie rozwijam takiej predkosci
Paula 13
mama Wiki i Tati
Doris no nie mów ze 80 nigdy nie jeździsz
U mnie laski śpią robię mamie pit/.......
U mnie laski śpią robię mamie pit/.......
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Hej hej:-):-)
Nie ,no na autostardzie sie rozpedze do 80ale rzadko jezdze autostradaraczej wtedy moj J jezdzia w Anglii,uliczki sa waskie i wiecznie sa zakrety i gorki ze nie mam gdzie taka przedkoac rozwinac
Na szczescie tutaj sie pitow nie robiwiec mam problem z glowy:-)
Ja dzisiaj jade do ikei kupic Dawidkowi kolderke ,bo jego mala sprzedalami biedak spal pod moja wielka,a w ikei sa takie fajne dla niego akurat i lekkie
Nie ,no na autostardzie sie rozpedze do 80ale rzadko jezdze autostradaraczej wtedy moj J jezdzia w Anglii,uliczki sa waskie i wiecznie sa zakrety i gorki ze nie mam gdzie taka przedkoac rozwinac
Na szczescie tutaj sie pitow nie robiwiec mam problem z glowy:-)
Ja dzisiaj jade do ikei kupic Dawidkowi kolderke ,bo jego mala sprzedalami biedak spal pod moja wielka,a w ikei sa takie fajne dla niego akurat i lekkie
Paula 13
mama Wiki i Tati
Doris wstaw koniecznie zdjęcie kołderki..... a może na coś jeszcze się skusisz;-)
w Ikei duzo fajnych rzeczy........
Tylko w Polsce taka cholerna biurokracja jest chyba tysiące rodzajów pitów.......żebyś czasem złotówki za mało Państwu nie oddała
Dobra mykam idziemy z Tati po Wiki do przedszkola i potem od razu Wiki ma basen........a ja znowu się umęczę ganiając po całym obiekcie młodą
No cóż tatuś w pracy......no ale w sobotę babski wypad to sobie odbije:-)
A Wy gdzie ???????Monia, Asik, Asiuka, Bodzio ,Małaulka, Alicja, Piwonia????????????????//
w Ikei duzo fajnych rzeczy........
Tylko w Polsce taka cholerna biurokracja jest chyba tysiące rodzajów pitów.......żebyś czasem złotówki za mało Państwu nie oddała
Dobra mykam idziemy z Tati po Wiki do przedszkola i potem od razu Wiki ma basen........a ja znowu się umęczę ganiając po całym obiekcie młodą
No cóż tatuś w pracy......no ale w sobotę babski wypad to sobie odbije:-)
A Wy gdzie ???????Monia, Asik, Asiuka, Bodzio ,Małaulka, Alicja, Piwonia????????????????//
Paula 13
mama Wiki i Tati
Alutek wskakuj tutaj na nasz wątek........tam na tabelki rzadko ktoś zagląda;-)
monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
W koncu do was dotarlam:-) WITAJCIE DZIEWCZYNY!!!
Mezus byl ale sie zmyl,a kiedy znow do nas zawita to nie wiadomo.
U nas od wczoraj zimno 1 stopien i nawet sniegiem posypywalo.
Z tym spiewaniem,oj to ja bym musiala i to glosno spiewac:-),czasem fajnie sobie depnac jak na drodze pusto.
Bylam dzis umowic Karoline i Kinge na wizyte u okulisty i o dziwo mam termin na jutro na 15:30,z czego bardzo sie ciesze. Siebie umowilam na wizyte w poradni planowania rodziny na 23 marca,bede zakladac implant antykoncepcyjny(na 3 lata zakladaja).
A to nasi nowi domownicy: Ten z dlugim wlosem to SKUBI,a ten drugi TUTI:-)
Ide do lozeczka jestem dzis padnieta,buziaki;-) do jutra
Mezus byl ale sie zmyl,a kiedy znow do nas zawita to nie wiadomo.
U nas od wczoraj zimno 1 stopien i nawet sniegiem posypywalo.
Z tym spiewaniem,oj to ja bym musiala i to glosno spiewac:-),czasem fajnie sobie depnac jak na drodze pusto.
Bylam dzis umowic Karoline i Kinge na wizyte u okulisty i o dziwo mam termin na jutro na 15:30,z czego bardzo sie ciesze. Siebie umowilam na wizyte w poradni planowania rodziny na 23 marca,bede zakladac implant antykoncepcyjny(na 3 lata zakladaja).
A to nasi nowi domownicy: Ten z dlugim wlosem to SKUBI,a ten drugi TUTI:-)
Ide do lozeczka jestem dzis padnieta,buziaki;-) do jutra
Załączniki
monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
kurcze nie wiem dlaczego moje zdjecia sa takie male,a nic nie zmniejszam
Paula 13
mama Wiki i Tati
Witam mam sekundkę bo ze skarbówki wracam i padnięta jestem.........
Monia nic na focie nie widzę:-(moze spróbuj inna metodą jest tam kilka w pomocy opisanych.........
Monia nic na focie nie widzę:-(moze spróbuj inna metodą jest tam kilka w pomocy opisanych.........
reklama
Paula 13
mama Wiki i Tati
Monia a ta wizyta u okulisty z dziewczynami to tak kontrolnie? czy coś się dzieje z oczami.......? trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.......
To jednak laski tatusia naciągnęły na zwierzaki??????
Ten implant to co to takiego coś ala spiralka? Fajnie i masz 3 latka luz.........A ja to juz nie wiem......spirali się boje , tabsy to szprycowanie hormonami......( a co za tym idzie spadek libido) gumki są bleeeeeee.........czyli coż mi zostaje?:-(
a tak w ogóle to dziś DZień TEściowej
Znacie ten dowcip: Syn mówi matce, że zakochał się i chce się żenić. Matka na to: „No dobrze, ale muszę ją poznać.” Na co syn zaproponował: „Przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.” Następnego dnia przyprowadza dziewczyny, a każda piękna i inteligentna. Sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta: „Dobrze mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.” „Tę w środku” - odpowiada bez wahania. - „Zgadza się. Skąd wiedziałaś?” - „Bo już jej nie lubię”.
To jednak laski tatusia naciągnęły na zwierzaki??????
Ten implant to co to takiego coś ala spiralka? Fajnie i masz 3 latka luz.........A ja to juz nie wiem......spirali się boje , tabsy to szprycowanie hormonami......( a co za tym idzie spadek libido) gumki są bleeeeeee.........czyli coż mi zostaje?:-(
a tak w ogóle to dziś DZień TEściowej
Znacie ten dowcip: Syn mówi matce, że zakochał się i chce się żenić. Matka na to: „No dobrze, ale muszę ją poznać.” Na co syn zaproponował: „Przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.” Następnego dnia przyprowadza dziewczyny, a każda piękna i inteligentna. Sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta: „Dobrze mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.” „Tę w środku” - odpowiada bez wahania. - „Zgadza się. Skąd wiedziałaś?” - „Bo już jej nie lubię”.
Ostatnia edycja: