reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Hej hej :-):-)ja caly dzien u mamuski bylam ,ale juz jestem,zaraz kolacje chlopakom zrobie,potem pojda spac i wieczor wolny:-):-)

No to ja na szczescie nic nie musze spiewac bo nie rozwijam takiej predkosci:-D:-D:-D

Hej hej:-):-)
Nie ,no na autostardzie sie rozpedze do 80:tak:ale rzadko jezdze autostrada:-D:-Draczej wtedy moj J jezdzi:tak:a w Anglii,uliczki sa waskie i wiecznie sa zakrety i gorki ze nie mam gdzie taka przedkoac rozwinac:tak:

Na szczescie tutaj sie pitow nie robi:tak:wiec mam problem z glowy:-)
Ja dzisiaj jade do ikei kupic Dawidkowi kolderke ,bo jego mala sprzedalam:tak:i biedak spal pod moja wielka,a w ikei sa takie fajne dla niego akurat i lekkie:tak:

Doris wstaw koniecznie zdjęcie kołderki..... a może na coś jeszcze się skusisz;-)
w Ikei duzo fajnych rzeczy........:tak:

Tylko w Polsce taka cholerna biurokracja jest chyba:dry: tysiące rodzajów pitów.......żebyś czasem złotówki za mało Państwu nie oddała:crazy:

Dobra mykam idziemy z Tati po Wiki do przedszkola i potem od razu Wiki ma basen........a ja znowu się umęczę ganiając po całym obiekcie młodą:sorry2:
No cóż tatuś w pracy......no ale w sobotę babski wypad to sobie odbije:-D:-)

A Wy gdzie ???????Monia, Asik, Asiuka, Bodzio ,Małaulka, Alicja, Piwonia????????????????//

W koncu do was dotarlam:-) WITAJCIE DZIEWCZYNY!!!

Mezus byl ale sie zmyl,a kiedy znow do nas zawita to nie wiadomo:szok::szok::szok::szok::szok:.
U nas od wczoraj zimno 1 stopien i nawet sniegiem posypywalo:szok:.
Z tym spiewaniem,oj to ja bym musiala i to glosno spiewac:-),czasem fajnie sobie depnac jak na drodze pusto:dry:.
Bylam dzis umowic Karoline i Kinge na wizyte u okulisty i o dziwo mam termin na jutro na 15:30,z czego bardzo sie ciesze:tak:. Siebie umowilam na wizyte w poradni planowania rodziny na 23 marca,bede zakladac implant antykoncepcyjny(na 3 lata zakladaja).
A to nasi nowi domownicy: Ten z dlugim wlosem to SKUBI,a ten drugi TUTI:-)

Ide do lozeczka jestem dzis padnieta,buziaki;-) do jutra

Załączniki

• P1010321.jpg
    P1010321.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 74
Witam mam sekundkę bo ze skarbówki wracam i padnięta jestem.........
Monia nic na focie nie widzę:-(moze spróbuj inna metodą jest tam kilka w pomocy opisanych.........

reklama
Monia a ta wizyta u okulisty z dziewczynami to tak kontrolnie? czy coś się dzieje z oczami.......? trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.......:tak:

To jednak laski tatusia naciągnęły na zwierzaki??????:szok::-D

Ten implant to co to takiego coś ala spiralka?:dry: Fajnie i masz 3 latka luz.........:tak:A ja to juz nie wiem......spirali się boje , tabsy to szprycowanie hormonami......( a co za tym idzie spadek libido:baffled:) gumki są bleeeeeee.........czyli coż mi zostaje?:-D:-(

a tak w ogóle to dziś DZień TEściowej

Znacie ten dowcip: Syn mówi matce, że zakochał się i chce się żenić. Matka na to: „No dobrze, ale muszę ją poznać.” Na co syn zaproponował: „Przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.” Następnego dnia przyprowadza dziewczyny, a każda piękna i inteligentna. Sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta: „Dobrze mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.” „Tę w środku” - odpowiada bez wahania. - „Zgadza się. Skąd wiedziałaś?” - „Bo już jej nie lubię”.

Ostatnia edycja:
Do góry