reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam

Monia
Ty kuchareczko:-D powinnaś nas tu z rana z rogalami przywitać do kawki;-) podziwiam za zapał kulinarny:tak:
Moja to by chciała najbardziej królika miniaturkę.......no ale ja mam dośc do niedawana dwa psy mieliśmy.......no teraz juz jeden:-( no i rybki mamy.....które teraz w akwarium a na wiosnę do oczka je przeniesiemy tradycyjnie:-)
No ale może na kota się skusze:sorry2: ale to takiego by mi w kotłowni myszki łapał:-D

Asiulka ja juz tez dawno miałam pierwsze podejście:zawstydzona/y: do prawka......chyba z 17 lat miałam....i wtedy nie miałam kasy na wykupienie godzin i tak jakoś odkładałam odkładałam......nawet do końca wszystkich godzin nie wyjeździłam nie mówiąc o egzaminie:-( no ale potem starsza mądrzejsza to sie zawzięłam i zrobiłam:-):tak: więc tez powdzonka życzę:tak:

Dziewczyny zna się któras na pitach??????
Wczoraj robiłam......i mam dylemat:sorry2: Rozliczamy się z męzem razem u nas ......tyle ze on jest zameldowny u rodziców w innym miescie.....ja tu.....no i nie wiem kogo pierwszego trzeba wpisac? kolezanka mówi ze jego bo on ma dochody pracuje........a mam mówi ze mnie......bo to "mój" urząd skarbowy:dry:

reklama
Witam sie niedzielnie:-):-):-):-)Ale wczoraj nudna sobote mialam jak nigdy i nawet nie mialam co napisac:-D:-D:-D
Dzisiaj wybieramy sie do parku wiec cos sie bedzie dzialo:-D:-D:-D

Dziewczyny ja mam pytanie apropo molodszych dzieci.Czy juz uczycie na nocnik sadzac?/albo juz moze umieja:-)jak tak to macie jakis zlote rady:-)bo wiecie co moj Kuba nauczyl sie jak mila 2 lata i jakies 2-3 miesiace,a chcialabym zeby Dawid nauczyl sie szybciej:tak::tak:nie wiem czy mi sie uda,bo wogole nie chce siedziec na nocniku ,juz kupilam takie majteczki do nauki i czekam az mi przyjda:-)
Milej niedzieli dziewczynki:-):-):-)

ASIULKA-U NAS Dawid siada na nocnik ale w ubraniu i za diabla nie chce sciagnac rzeczy albo sadza misia :-D:-D:-D
PAULA-jak tam po weekendzie??
MONIA-A Ty???

Witam
Juz po weekendzie:sorry2:
U nas zleciało szybko........oj trochę goście a to spacerki........
Doris a jak u Was w parku byliście?

Co do nocnikowania to moja chyba nie ma cierpliwości do siedzenia na nocniku......:baffled: Tatiana mówi ze robi kupkę......ale jak ściągnę- spodnie, rajstopki, odepnę body zdejmę pieluszkę......to najczęściej juz jest po:-(
fakcie.:sorry2:Ja ją nie namawiam uważam ze przyjdzie lato i się nauczy.......bo z drugiej strony jak by mi ktoś tak na kibelku kazał siadać i robić na zawołanie tez bym się wkurzyła:-) :tak: Wiktoria miała 1,5 roku i juz pieluszek nie używała.......ale ją konsekwentnie od 6-7 miecha na nocnik sadzałam ( jak tylko potrafiła siedzieć) no i się szybko nuczyła.Zresztą nauka w lato wypadła.....dlatego ja zakupie sobie majteczki spodenki i bez pieluszki bedzie chodzić:tak: taki mam plan bynajmniej;-)
Jakie majteczki do nauki Doris zamówiłaś?:szok:przyszły?

Nocnikiem się nie przejmuje, bo mam nadzieję , ze w lato ja nauczę........ale smoczek mi sen z powiek spędza......kiedy się go pozbedę jak ona kocha tak swojego dida:crazy:

Witam z rana ja po "cięzkich przejściach" :-D :-D :-D

wpadłam do Carrefoura po drodze wracając z przedszkola.........a tam :shock: :shock: :shock: :shock: tłumy!!!!!!!! bija się prawie :twisted:
Dziś promocja........kupujesz jeden produkt drugi za 1 gr
ale oczywiście na wybrane produkty.......dosłownie kilka tego było......i jeden klient mógł kupić jeden produkt danego gatunku z promocji :-? a ludzie w kosze ładowali ze hej Yellow_Light_Colorz_PDT_02

http://www.carrefour.pl/img/handlowy/katalogi_h/20090223_hiper_mini/katalog_hiper.pdf

Paula-U nas tez bedzie problem ze smoczkiem,bo Dawid jest smoczkowym potworem:-D:-D:-Djak zacznie plakac to tylko to go uspakaja:tak:
A z tymi promocjami sie usmialam,u Nas to jest na porzadku dziennym,jedno kupujesz drugie gratis,to jest fajne bo duzo rzeczy mozna tak kupic:-)

No wlasnie w tym nocnikowaniu trzeba byc konsekwentym:tak:a majteczki kupilam materialowe nie przemakalne,ze jak zrobi siusiu to czuje w majkach ze ma mokro,a przy okazjii nie zaleje wszystkich rzeczy:-)jeszcze mi nie przyszly
Bright Bots Washable Potty Training Pant 4pk Med-Unisex on eBay, also, Potty Training, Baby (end time 08-Mar-09 10:48:02 GMT)
ale sa takie

one mają taką ceratkę w środku? można je normalnie prac?
fajne.......;-)

Doris ja mojej nie daje jak płacze.......daje jej tylko do spania, no ale jest problem bo do spania musi dida mieć :baffled:i w nocy czasem wyje jak sobie go w łóżeczku wymacać nie może:dry:

Jutro u Wiki te badania na tą dysleksję :baffled: i się zastanawiam co tam wymodzą z tymi testami na dzieciach:dry: oby u Wiki wszystko dobrze było.........bo jak nie to harówka:-( nas czeka

Koleznka chce lecieć do Irlandii orientujecie się jak ceny biletów? i kiedy najlepiej wykupić i w jaki dzień lecieć?

Laski listę sprawdzam koniec leniuchowania!!!!!!!! wpisywać się!!!!!!!!!:confused:

Witajcie, ale sie za wami stesknilam!!!:-):-):-):-):-)
Ale musicie mi wybaczyc moja nieobecnosc,bo w koncu moj slubny zawital do domku,na krotko bo jutro znow jedzie ale chwilke byl.
No i mam przybyly mi w domu dwa stworzonka,chomiki,ale napisze jutro wiecej, bo tu szalenstwo sie dzieje!!!
Jutro sie melduje buziaki;-);-);-);-);-)

MONIA-no wkoncu bo juz jakos tutaj smutno bylo:-(Ale macie wesolo w domku i maz i chomiki:-D:-D:-D:-Dno i nacisz sie mezem dzisiaj bo jak zaraz wyjezdza:-)
PAULA-TAk one maja ceratke i mozna je prac,ja takie uzywalam przy Kubusiu i jak dla mnie byly super:tak:
A czemu masz obawy z tym jutrezjszymi badaniami??oni cos tak kombinuja??

reklama
Monia tak sobie właśnie pomyślałam.......jak Ciebie nie ma to pewnie Twój męzuś w domu:tak::tak: super naciesz się:-D i pochwal się gryzoniami;-)

Doris nie no ja się boję ze Wiki ma dysleksję bo się naczytałam i w związku z tym wiesz dużo problemów w szkole i tym się martwię.......:dry:

Do góry