Paula 13
mama Wiki i Tati
Witam
Monia Ty kuchareczko
powinnaś nas tu z rana z rogalami przywitać do kawki;-) podziwiam za zapał kulinarny
Moja to by chciała najbardziej królika miniaturkę.......no ale ja mam dośc do niedawana dwa psy mieliśmy.......no teraz juz jeden:-( no i rybki mamy.....które teraz w akwarium a na wiosnę do oczka je przeniesiemy tradycyjnie:-)
No ale może na kota się skusze
ale to takiego by mi w kotłowni myszki łapał
Asiulka ja juz tez dawno miałam pierwsze podejście
do prawka......chyba z 17 lat miałam....i wtedy nie miałam kasy na wykupienie godzin i tak jakoś odkładałam odkładałam......nawet do końca wszystkich godzin nie wyjeździłam nie mówiąc o egzaminie:-( no ale potem starsza mądrzejsza to sie zawzięłam i zrobiłam:-)
więc tez powdzonka życzę
Dziewczyny zna się któras na pitach??????
Wczoraj robiłam......i mam dylemat
Rozliczamy się z męzem razem u nas ......tyle ze on jest zameldowny u rodziców w innym miescie.....ja tu.....no i nie wiem kogo pierwszego trzeba wpisac? kolezanka mówi ze jego bo on ma dochody pracuje........a mam mówi ze mnie......bo to "mój" urząd skarbowy
Monia Ty kuchareczko

Moja to by chciała najbardziej królika miniaturkę.......no ale ja mam dośc do niedawana dwa psy mieliśmy.......no teraz juz jeden:-( no i rybki mamy.....które teraz w akwarium a na wiosnę do oczka je przeniesiemy tradycyjnie:-)
No ale może na kota się skusze

Asiulka ja juz tez dawno miałam pierwsze podejście

Dziewczyny zna się któras na pitach??????
Wczoraj robiłam......i mam dylemat