reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam

Monia
Ty kuchareczko:-D powinnaś nas tu z rana z rogalami przywitać do kawki;-) podziwiam za zapał kulinarny:tak:
Moja to by chciała najbardziej królika miniaturkę.......no ale ja mam dośc do niedawana dwa psy mieliśmy.......no teraz juz jeden:-( no i rybki mamy.....które teraz w akwarium a na wiosnę do oczka je przeniesiemy tradycyjnie:-)
No ale może na kota się skusze:sorry2: ale to takiego by mi w kotłowni myszki łapał:-D

Asiulka ja juz tez dawno miałam pierwsze podejście:zawstydzona/y: do prawka......chyba z 17 lat miałam....i wtedy nie miałam kasy na wykupienie godzin i tak jakoś odkładałam odkładałam......nawet do końca wszystkich godzin nie wyjeździłam nie mówiąc o egzaminie:-( no ale potem starsza mądrzejsza to sie zawzięłam i zrobiłam:-):tak: więc tez powdzonka życzę:tak:

Dziewczyny zna się któras na pitach??????
Wczoraj robiłam......i mam dylemat:sorry2: Rozliczamy się z męzem razem u nas ......tyle ze on jest zameldowny u rodziców w innym miescie.....ja tu.....no i nie wiem kogo pierwszego trzeba wpisac? kolezanka mówi ze jego bo on ma dochody pracuje........a mam mówi ze mnie......bo to "mój" urząd skarbowy:dry:

reklama
Witam sie niedzielnie:-):-):-):-)Ale wczoraj nudna sobote mialam jak nigdy i nawet nie mialam co napisac:-D:-D:-D
Dzisiaj wybieramy sie do parku wiec cos sie bedzie dzialo:-D:-D:-D

Dziewczyny ja mam pytanie apropo molodszych dzieci.Czy juz uczycie na nocnik sadzac?/albo juz moze umieja:-)jak tak to macie jakis zlote rady:-)bo wiecie co moj Kuba nauczyl sie jak mila 2 lata i jakies 2-3 miesiace,a chcialabym zeby Dawid nauczyl sie szybciej:tak::tak:nie wiem czy mi sie uda,bo wogole nie chce siedziec na nocniku ,juz kupilam takie majteczki do nauki i czekam az mi przyjda:-)
Milej niedzieli dziewczynki:-):-):-)

ASIULKA-U NAS Dawid siada na nocnik ale w ubraniu i za diabla nie chce sciagnac rzeczy albo sadza misia :-D:-D:-D
PAULA-jak tam po weekendzie??
MONIA-A Ty???

Witam
Juz po weekendzie:sorry2:
U nas zleciało szybko........oj trochę goście a to spacerki........
Doris a jak u Was w parku byliście?

Co do nocnikowania to moja chyba nie ma cierpliwości do siedzenia na nocniku......:baffled: Tatiana mówi ze robi kupkę......ale jak ściągnę- spodnie, rajstopki, odepnę body zdejmę pieluszkę......to najczęściej juz jest po:-(
fakcie.:sorry2:Ja ją nie namawiam uważam ze przyjdzie lato i się nauczy.......bo z drugiej strony jak by mi ktoś tak na kibelku kazał siadać i robić na zawołanie tez bym się wkurzyła:-) :tak: Wiktoria miała 1,5 roku i juz pieluszek nie używała.......ale ją konsekwentnie od 6-7 miecha na nocnik sadzałam ( jak tylko potrafiła siedzieć) no i się szybko nuczyła.Zresztą nauka w lato wypadła.....dlatego ja zakupie sobie majteczki spodenki i bez pieluszki bedzie chodzić:tak: taki mam plan bynajmniej;-)
Jakie majteczki do nauki Doris zamówiłaś?:szok:przyszły?

Nocnikiem się nie przejmuje, bo mam nadzieję , ze w lato ja nauczę........ale smoczek mi sen z powiek spędza......kiedy się go pozbedę jak ona kocha tak swojego dida:crazy:

Witam z rana ja po "cięzkich przejściach" :-D :-D :-D

wpadłam do Carrefoura po drodze wracając z przedszkola.........a tam :shock: :shock: :shock: :shock: tłumy!!!!!!!! bija się prawie :twisted:
Dziś promocja........kupujesz jeden produkt drugi za 1 gr
ale oczywiście na wybrane produkty.......dosłownie kilka tego było......i jeden klient mógł kupić jeden produkt danego gatunku z promocji :-? a ludzie w kosze ładowali ze hej Yellow_Light_Colorz_PDT_02

http://www.carrefour.pl/img/handlowy/katalogi_h/20090223_hiper_mini/katalog_hiper.pdf

Paula-U nas tez bedzie problem ze smoczkiem,bo Dawid jest smoczkowym potworem:-D:-D:-Djak zacznie plakac to tylko to go uspakaja:tak:
A z tymi promocjami sie usmialam,u Nas to jest na porzadku dziennym,jedno kupujesz drugie gratis,to jest fajne bo duzo rzeczy mozna tak kupic:-)

No wlasnie w tym nocnikowaniu trzeba byc konsekwentym:tak:a majteczki kupilam materialowe nie przemakalne,ze jak zrobi siusiu to czuje w majkach ze ma mokro,a przy okazjii nie zaleje wszystkich rzeczy:-)jeszcze mi nie przyszly
Bright Bots Washable Potty Training Pant 4pk Med-Unisex on eBay, also, Potty Training, Baby (end time 08-Mar-09 10:48:02 GMT)
ale sa takie

one mają taką ceratkę w środku? można je normalnie prac?
fajne.......;-)

Doris ja mojej nie daje jak płacze.......daje jej tylko do spania, no ale jest problem bo do spania musi dida mieć :baffled:i w nocy czasem wyje jak sobie go w łóżeczku wymacać nie może:dry:

Jutro u Wiki te badania na tą dysleksję :baffled: i się zastanawiam co tam wymodzą z tymi testami na dzieciach:dry: oby u Wiki wszystko dobrze było.........bo jak nie to harówka:-( nas czeka

Koleznka chce lecieć do Irlandii orientujecie się jak ceny biletów? i kiedy najlepiej wykupić i w jaki dzień lecieć?

Laski listę sprawdzam koniec leniuchowania!!!!!!!! wpisywać się!!!!!!!!!:confused:

Witajcie, ale sie za wami stesknilam!!!:-):-):-):-):-)
Ale musicie mi wybaczyc moja nieobecnosc,bo w koncu moj slubny zawital do domku,na krotko bo jutro znow jedzie ale chwilke byl.
No i mam przybyly mi w domu dwa stworzonka,chomiki,ale napisze jutro wiecej, bo tu szalenstwo sie dzieje!!!
Jutro sie melduje buziaki;-);-);-);-);-)

MONIA-no wkoncu bo juz jakos tutaj smutno bylo:-(Ale macie wesolo w domku i maz i chomiki:-D:-D:-D:-Dno i nacisz sie mezem dzisiaj bo jak zaraz wyjezdza:-)
PAULA-TAk one maja ceratke i mozna je prac,ja takie uzywalam przy Kubusiu i jak dla mnie byly super:tak:
A czemu masz obawy z tym jutrezjszymi badaniami??oni cos tak kombinuja??

reklama
Monia tak sobie właśnie pomyślałam.......jak Ciebie nie ma to pewnie Twój męzuś w domu:tak::tak: super naciesz się:-D i pochwal się gryzoniami;-)

Doris nie no ja się boję ze Wiki ma dysleksję bo się naczytałam i w związku z tym wiesz dużo problemów w szkole i tym się martwię.......:dry:

Do góry