reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczynki!!!

Wlasnie niedawno wrocilam z jeziorka,dwa okrazenia przeszlam,tylko dzis zimno jak diabli.
Paula...zgadza sie,babcia moglaby pomyslec,ale widocznie nie zalezy jej zeby byc na komunii wnuczki(ale to tesciowa) a ja z nia mam okropne stosunki i nie wydaje mi sie zeby to sie moglo kiedys zmienic:no::no:,a jesli chodzi o ten kryzys to tak samo jak w polsce jest tutaj wiec,wiec sytuacja jest wyrownana.To moj mail: pati7@op.pl
Paula jak tam twoje gardlo jakas poprawa jest?????????

Doris...jeziorko mam jak rzut beretem,dlatego chodze bo pewnie dalej nie chcialo by mi sie;-);-),zgadzam sie z toba bilety wcale nie sa tanie a niby to tanie linie,ja w polsce jeszcze nie bylam,czyli od czerwca i w sumie to nawet mnie nie ciagnie:szok:
Doris tylko pogratulowac synusia:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:,swietnie ze nie masz z nim problemow i ze tak dobrze sobie radzi,a jak to czlowiek czuje sie swietnie jak sie na slucha samych dobrych rzeczy o dzieciaczkach.

Opowiem wam cos smiesznego,bylam dwa dni temu w szkole po dziewczyny i zaczepila mnie Karoliny Pani,cos tam do mnie mowi i poglaskala sie po brzuchu i cos tam powiedziala,a ja wypalilam WOW, bo myslalam ze ona w ciazy a jej chodzilo ze dobre chrusty byly.Zupelnie nie zrozumialam co ona powiedziala jeszcze na korytarzu bylo glosno.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Monia wysłałam Ci na maila to w pdf jest:tak:
Z gardłem ciut lepiej :baffled:ważne ze nie gorzej:sorry2:
Oj nie przejmuj się teściową......a Twoi rodzice?
Monia uśmiałam się z Twojego spotkania z pania Karoliny:-D:-D:-D:-D
a w końcu skąd wiedziałaś co powiedziała?:sorry2:

Paula...dzieki wielkie za ksiazke;-);-);-);-)
Dobrze ze gardlo powoli przechodzi:-),Tesciowa juz od dawna sie nie przejmuje,tylko troszke mi zal moich dzieci,choc w sumie o nia nie pytaja ani nie chca dzwonic do niej,wiesz jeszcze jak w polsce bylysmy same jak moj M siedzial tu to nawet nas nie odwiedzala,ktoregos dnia moja Karolina zadala mi pytanie dlaczego babcia kocha bardziej Tomka, Dawida i Oliwke a nas nie( to sa dzieci mojego meza rodzenstwa)powiem ci tylko tyle ze mnie zamurowalo,wytlumaczylam jej ze ona je kocha ale nie ma czasu przychodzic:szok::szok::szok::szok::szok:(w tak perfidny sposob oklamalam wlasne dziecko)ale nie moge jej powiedziec ze faktycznie babcia bardziej zrzyta jest z tamtymi dziecmi:szok::szok::szok:,ach kiedys wam jeszcze opowiem te moje opowiesci o tesciowej:szok::szok::szok::szok:,a moi rodzice niestety juz nie zyja,zostal mi tylko brat:-(.
A spotkanie z Pania Karoli faktycznie bylo smieszne.Na koncu mi powiedziala MNIAM MNIAM i o czwartku wiec sie domyslilam ze nie w ciazy tylko o ciastkach mowila,tak to jest z tym angielskim...Do konca dnia mialam wielki ubaw:-D:-D

Hej dziewczyny:-):-):-)
MONIA-oj ja czasem mam takie problemy z dogadaniem:-D:-D:-Djeden wyraz ma kilka znaxczen czasem i ja skojarze jakos inaczej i lipa:-:)-:)-(nie kumam potem:-:)-(
a nad te jeziorko to tak chodzisz sportowo???czy z pieskiem moze??
PAULA-oj u mnie tez sie bitwy zaczynaja o auta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale tez nie wyobrazam sobie zeby Kuba byl jedynakiem,zupelnie inny jest jak Dawid sie urodzil,bardziej weselszy i juz mnie mu sie w domu nudzi:tak:
ASIULKA-to fajnie ze chlopacy maja sie lepiej:tak::tak:No i powodzenia na jazdach i trzymam kciukasy na zdanie egzaminu:tak:
U nas Dawid na Kube wola -Nana:-D:-D:-D
ASIK-A Tobie chyba juz sie ferie skonczyly,co???nic nie piszesz:-(
BODZIO-Co tam u Ciebie???

post mi zniknął:wściekła/y::szok:

Asiulka zapomniałam........to powodzonka......a jak się czujesz w miarę pewnie? a nie mozna teorii i praktyki razem egzamin tego samego dnia?

Doris moja na siebie mówi Nana:-D kto coś zrobił to nie Tatiana tylko Nana

Właśnie gdzie reszta?

Nowe widzę jakoś nie mają ochoty pisać ......jeden post i znikają szkoda:baffled:

Jestem i Ja!!!:-):-)
Przelecial mi dzien bardzo szybko,wlasnie niedawno skonczylysmy z Kinga i Patrycja piec rogaliki,powiedzmy ze rogaliki bo po zwinieciu nie bardzo przypominaja [rogale],nie umie zawijac hehe:szok:.
Doris...ja nad to jeziorko dla sportu :tak::tak::tak:,niestety pieska nie mamy ale jest tu kilka kotow,ktore do nas przychodza na wyzerke,no a moje dzieci wymyslily sobie ze chca chomiki,albo swinke morska:-)musza poczekac na tatusia:-).
Paula...Poczytalam wlasnie na temat tej naszej klasy,robia przekrety na kazdym kroku:szok:.
U mnie trzy dziewczyny a ja czasem sobie mysle ze w pokoju obok jest ze 16 chlopcow:szok::szok::szok::szok:,jak sie ladnie bawia to ok ale czasem ktoras cos ktorejs zabierze i WOJNA:szok::szok::szok:,nawet mam nie da im rady.
Asiulka...No wlasnie a dlaczego nie mozesz miec obu egzaminow w jednym dniu???dziwnie tak,ale powodzenia Ci zycze;-);-);-);-)!!!Dobrze ze juz koniec z tymi chorobami:tak::tak:
Zagladne wieczorkiem,buziaki:-)

reklama
Do góry