Witam się po krótkiej przerwie;-) ale niestety wstąpiłam na wojenną ścieżkę z moim m a poszło oczywiście o komputer bez którego mój m nie potrafi sobie życia zorganizować
i trochę potrwało zanim się dostałam do kompa
monia kurcze dziewczyno faktycznie naprodukowałaś tych pyszności jak dla całej armii
no i jednak się skusiłaś
coś niesamowitego, że organizm potrafi odzwyczaić się od takiego jedzenia i źle na nie reagować
Z racji zawodu;-) mocno trzymam kciuki za twój angielski
no i oczywiście daj znać jak poszedł test z czasów przeszłych;-)
Z tą antykoncepcją w UK to coś niesamowitego
U nas to chyba nigdy nie nastąpi
Przecież to taki katolicki kraj, szkoda tylko, że u nas zacięcie broni się życia poczętego i niedopuszcz antykoncepcji a potem nagle nie ma nikogo kto by pomógł życiu narodzonemu i biedne dzieciaczki trafiają do domu dziecka, na śmietniki albo są maltretowane przez tzw "rodziców"
Gdzie wtedy są ci wszyscy obrońcy życia????
A to Polska właśnie!!!
Bidulko nie zazdroszczę ci tych rozstań z mężem, bo również tego doświadczałam przez 7 lat i też zdarzało się, że m zjeżdżał do domu na urlop po 4-5 miesiącach
A Kuba prawie proszę pana do niego mówił
Naszczęście mamy to już za sobą
A co do teściowych- to naprawdę temat rzeka, na osobny wątek
bodzio kolejny temat rzeka- polska służba zdrowia
Naprawdę nie chcę mi się wierzyć w to co napisałaś!!!!
Kto tym ludziom pozwala zajmować się zdrowiem i życiem innych
Mam nadzieję, że teraz twoje dzieciaczki czują się już troszkę lepiej?
Przykre jest tylko to, że aby postawić trafną diagnozę musiałaś za to zapłacić
Buziaczki dla dzieciaczków
Kurcze kobiety dobijacie mnie tym waszym samozaparciem w odchudzaniu
;-)
Ja się za diabła nie mogę zmobilizować choć mój brzuch zaczyna już przypominać ten z 8 miesiąca ciąży
;-)
Może w Wielkim Poście...;-)
A ja tam spirali się boję
małaulka jak tam twoje dolegliwości??? Może się przeforsowałaś, albo gdzieś cię zawiało???:-(
paula no to niewesoło masz z tą alergią
Zwłaszcza finansowo
A bardzo jest taka alergia dokuczliwa? Bo przecież kurzu i roztoczy to chyba ciężko się wyzbyć?
Aż mi się wierzyć nie chce, że można być tak okrutnym i podszywać się pod matkę chorej nastolatki tylko po to żeby skupić na sobie czyjąś uwagę
Co się dzieje z tym światem????
Gratuluję udanego wczorajszego wieczoru!;-) Fajnie jest zmęczyć dzieciaki tak żeby po powrocie do domu nie miały już siły palcem ruszyć
U nas wczoraj podobnie- Mati wyszalał się na sankach, poskakał z psami i wieczorem padł przed 21 pomimo tego, że w dzień spał równe 3 godziny
A Kuba zamienił jedną babcie na drugą- od wczoraj śpi u teściowe łajza jedna;-);-)
Paula zdrówka dla mamy
Szkoda, że tak się stało, bo byś troszkę odsapnęła jakby Wiki do babci poszła:-
tak:
Zazdroszczę weekendowego wypadu do kolezanki!!!
Tylko grzecznie tam!!!;-);-);-)
Naprawdę od czasu do czasu potrzeba takich wypadów, bo inaczej człowiek na głowę by dostał
Ja planuję taki wypad w poniedziałek ale bez większych ekscesów, bo koleżanka w końcowej ciąży jest ale przynajmniej oderwę się od tych diabłów a i tatuś zauważy, że w domu nietylko stoi komputer i telewizor ale jest jeszcze dwójka dzieci
Ale się rozpisałam!!!
Dobra narazie uciekam- dopóki w domu nikogo nie ma idę się zrelaksować w wannie;-) bo potem wieczorem to tylko ekspresowe mycie, bo zawsze ktoś czegoś ode mnie chce
;-)