reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

monia gratuluję 13 kg:tak::tak::tak::tak::tak: no i taki bystrych córeczek:tak::tak::tak: Fajnie, że mają okazję w taki bezpośredni sposób uczyć się języka no i ty przy tym korzystasz:tak::tak::tak: A jak tam twoje lekcje??? O ile dobrze pamiętam to jakiś czas temu zapisałaś się na kurs???

piwonia to chociaż troszkę spokoju masz od rana:tak: Korzystaj;-)

U nas dziś też zimowo, pruszy drobniutki śnieżek:tak: Trzeba będzie się zebrać i ruszyć na jakiś spacerek:tak:

reklama
Piwonia dobre i to;-);-):tak::tak:

U mnie też spokój. Kuba nadal u babci, Mati z tatą na spacerku, obiadek ugotowany więc można trochę poleżeć a potem muszę trochę bałagan ogarnąć;-);-)

Własnie z Łodzi wróciłam.......od alergologa:sorry2:

wpadłam tylko Asik zakomunikować ze forumową ciotką nie będzie:-D:-D:-D:-D
ufffffff tona ze mnie spadła........a dzis juz sny ze ja z brzuchem....... ło matko;-):szok:

potem poczytam bo mykam ćwiczyć:tak:

No patrz a szkoda, bo myślałam, że chociaż forumową ciotką zostanę:-:)-(;-);-):-D Cieszę się Paula, że wszystko potoczyło się po twojej myśli no i mam nadzieję samopoczucie teraz masz już lepsze?;-):-p
A co tam u alergologa?

Asiulka szczerzę współczuję, bo faktycznie nizły szpital ci się w domu utworzył:szok::szok::szok:
Szybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki:tak::tak::tak:

Witam! Widzę, że wątek dzieci urodzonych w 2002 roku niezbyt się rozwija:no: A szkoda bo to takie fajne dzieciaczki:tak: Mój Kubuś urodził się w sierpniu 2002r i obecnie jest już "dorosłym" szkolnym zerówkowiczem:tak: ;-) Pozdrawiam wszystkie mamay rocznika 2002!:-)
witam ja mam syna z 2002r i 2003 sa naprawde bardzo kochani

kingaj witaj i udzielaj się u nas jak najczęściej!!!
Zapraszamy!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

asiulka oj to ci się bidulko narobiło:-:)-:)-(
A ten twój mały gad;-) to widzę taki sam mądrala jak mój- naje się słodyczy lub innych rzeczy z mlekiem i jajami a potem w nocy zamiast spać to ryczy i drapie się prawie do krwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Buziaczki dla chłopaków:tak:

reklama
Do góry