reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam z kawusia,ale bez paczusia:-):-)
Asik...dziekuje,dziekuje jak spadne do odpowiedniej wagi to sie pochwale:-):-),a dziewczyny faktycznie zaskakuja mnie,na angielski chodze raz w tygodniu ale dobre i to wlasnie wczoraj bylam i mialam maly tescik:szok:z czasow przeszlych,
Asiulka...oj biedna ty jestes caly dom chory,wracajcie szybciutko do zdrowia;-),tesciowa temat rzeka,wypadaloby nowy watek otworzyc(hahahaha)ja ze swoja tez mialam przeboje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Paula...hm a juz myslalam ze bedziemy ci kibicowac przez 9 m,ale dobrze ze sie dobrze zakonczyly twoje obawy:-),a co tam u tego alergologa???
Kingaj...witaj wsrod nas,zapraszamy czesciej;-);-)
Dziewczyny jak podobaja sie wam moje wczorajsze wypieki,chyba troche zwariowalam narobilam tego jak dla wojska,ale i tak sie nie skusze:no::no::no::no::no::no:

Załączniki

• P1010273.jpg
    P1010273.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
witam
u mnie znowu choroby nawiedziły ...:szok::szok::szok:......byłam wczoraj z Błażejem i gabi u lekarza w przychodni a lekarz stwierdził że dzieci zdrowe a kaszlą że im sie buzie nie zamykają więc pojechałam prywatnie a tam jak powiedziałam lekarzowi co i jak to sie za głowe sie złapałam że co to za lekarz jak u błażeja zmiany w oskrzelach a u gabi angina:angry::angry::angry::angry:.......ach ta nasza służba zdrowia oni to zamiast leczyć to mogą człowieka do grobu wpędzić:baffled::baffled: są na antybiotyku i mam nadzieje że im przejdzie tylko sie modle żeby sie na szpitalu nie skończyło...

asiulka tobie i twoim dzieciaczką życze dużo zdrówka....:blink::blink:

Paula to kamień z serca

monia gratuluje zdolnych dzieci...

a teraz zmykam do moich chorowitków

Kurde laski kiedy ja mam nadrabiać???????/

jejku:crazy: zaglądam jednak;-)

Monia:szok::szok::szok::szok::szok: nie załamuj mnie:-D:-D:-D ja tylko kupiłam

Bodzio no ale dr to ślepy i głuchy w tej poradni badał?????????
ja pitole takie rzeczy......zdrówka dla Błażej i Gabrysi:baffled:

Tyle mnie ni było a tu żadnego posta:szok::szok::szok:

Asik co do forum to nie mam pojęcia o co takim ludziom chodzi.......mi np. koleżanka opowiadała ze czytała kiedyś o 17 latce, która weszła na forum dla rodziców chorych na raka - jako matka chorej 14 - latki
icon_cry.gif
i ta jej niby córka po dwóch latach walki zmarła....wszyscy jej wspólczuli, a potem sie wydało...ci o rodzice strasznie to przezywali, bo byli bardzo zżyci w swoim cierpieniu
icon_cry.gif
a laska zrobila to, bo potrzebowała zainteresowania
icon_confused.gif
zastanawaiali sie jaka jest kwalifikacja prawna takiego czynu i czy można w ogóle za to karać
icon_question.gif

Monia ja tez ciekawa jestem jak się Doris bawi:tak: pewnie szusuje na nartach jak tyle śniegu:-D a właśnie kiedy wraca w piatek juz chyba co? mówiła o 2 tyg:sorry2:

Bodzio i jak to zamrażanie nadżerki bolała Cię?:baffled: ale dr kasę ciągną......jasne ze kontrola gratis być powinna:wściekła/y:
U mnie taniej za spiralę powiedział.......a o tej mirenie mówił Ci?
ale ja alergiczka jestem a tam jakies metale tez są i się bałam ze cos uczulac bedzie i klops wyjąć by trzeba było:szok: zresztą pękam się....włożyć jak włożyć sekundka ale potem to wyciagać:szok: zreszta to moze się przesuwac.....:baffled:
a i co zredydowana jesteś? wiesz spory koszt na początek, no ale i tak się zwraca bo taniej niz tabsy wychodzi przez te 5 lat:dry:

a właśnie która bierze tabletki anty? i jakie? bo chce zmienić i porady szukam.....:baffled:

Asik oj niepewnośc podnosi adrenalinkę :-D:-D:-D

Monia :szok::szok::szok::szok::szok: 13 kg szacun!!!!!!
i powodzenia dalej;-)
Co do niepewnosci.....ja wiesz tez sobie z mojego jaja robiłam ale do śmiechu mi nie było......wyc nie wyłam bo w duchu wiedziałam ze nadejdzie ten dzien......i morze wyleje:-D:-D:-D
Mój zrobił ufffffff ale potem mówi a szkoda myslałm ze bedzie synuś a ja do niego no co Ty jak juz to Lenka:-D:-)
OOOOO nowe metody nauki czytania:nerd:...... w sumie fajne.....i mobilizujące bo wiesz ze codzinnie trzeba.
Jakie tam przeboje miewałaś ze swoja tesciówka? ile chcesz o tym pisać rzecz jasna:confused:
Monia Twoje wypieki mnie powaliły.........serio to wszystko zrobiłas?????????

Piwonia jak bal???????

Asiulka no i jak Emilek? lepiej? kurcze oby sie Maciek nie zaraził.........katar minał?
Mieszkasz w jednym domu z tesciami?:baffled:
Kurde jak ja nie lubie jak ja cos mówi a ktoś po swojemu......moje dzieci nie uczulone na czekoladę ale wiesz jak jest zjadłyby zaraz cała a potem probelmy kupkowe:sorry2: dlatego tez ostatnio mówie do tesciowej jak chcesz im cos kupić to soczek nie czekoladę......
No ale jakby uczulone były i by im babcia dawała to bym jej dała do wiwatu:wściekła/y:

Asik Monia
u alergologa......oj przepisał szczepionkę .......bo ja mam na kurze i wszelkie roztocza domowe:wściekła/y: szczepionka kosztuje ok 270 zł i starcza na 3-4 miechy w sumie pytam a on się konkretnie nie okreslił na ile a to przeciez wazne bo o spora kase chodzi........bo to ma trwac od 3 lat do 5:szok:
To produkuja we Francji ponoc i jest indywidulanie dla klienta robiona.....moze sobie kogos tam znależć a nie przez Polskę załatwiac hi hi i by taniej było:-(
O tyle to dobre ze to się aplikuje dosustnie jakies granulki i kłuć się nie trzeba nigdzie po przychodniach tułac.....

Paula dostałaś @ gratuluję,
Witajcie ale czytania nie dam rady dziś wszystkiego , nie było mnie kilka dni bo coś mi dolega tzn boli mnie cały krzyż a do tego tak czasem dziwnie kłuje gdzieś na plecach z lewej strony nie wiem co to, musiałam zrezygnować z moich ćwiczeń a miałam już zaliczone 23 dni:no::no: mam jednak nadzieję że to szybko minie:tak::tak::tak::tak:.
Ja dziś kupiłam parę małych pączków w polskim sklepie tak oby było tradycyjnie...
Piszecie o Mirenie no to ja ją dostałam tu za darmo i za założenie też nic nie będę płacić:tak:tylko muszę czekać na @ bo jeszcze po porodzie nie dostalam;-) także polecam tu przyjechać kto chce to mieć:-)
Lecę do łóżka bo oczy mi się już zamykają....... pa....

Witam,
Małaulka to zycze zdrówka......mnie tez szczyka ale z prawej strony:dry:
no ale na szczęście jak ćwiczę to nie doskwiera.........szkoda tyle dni pracy......:baffled: oby szybko minęło:tak:a wybierasz się do dr czy czekasz az minie?:-(
Czyli jestes zdecydowana na ta mirenę?;-) U nas tez powinno byc za darmo a nie tyle kasy:szok: zresztą wszystko u nas jest do du... :wściekła/y: drozyzna ze hej.........

Mykam na kawkę poranna:-)

witam zimowo

mam dość tej cholernej zimy i tych chorób błażej czuje sie lepiej Gabi kaszle buzia jej sie nie zamyka w nocy niespała tylko przepłakała nocka koszmarna:szok::szok::szok::szok: dzisiaj do nich dołączyła weronika wstała z gorączko kaszle i gardło ją boli.....już niewiem co mam robić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na dodatek dostałam @ i wszystko mnie boli i jestem rozdrażniona....:dry::dry::dry:

Paula zamarażanie nadżerki to nic strasznego ból jak przy@ więcej miałam strachu niż tego bólu a o spirali to mi mówił o jakieś miedzianej jeszcze raz mam sie pokazać za trzy tygodnie czy już dobrze sie zagoiło po zamrażaniu i wtedy umówimy sie na zakładanie spirali ...troche się boje ale myśleże przeżyje trzy porody przeżyłam to i to przeżyje ..mam nadzieje że nic mi sie niepopszesówa bo koszt taki o tu sie okaże że klops....a co do tabsów tojakiś czas temu brałam femoden ale musiałam odstawić ze wzglendów zdrowotnych i płaciłam 30 zł za opak
Asiulka a jak twoje dzieciaczki lepiej

monia skusiłaś się wczoraj na pączka bo ja tak a póżniej skakałam na skakance i zrobiłam 200 przysiadów żebyto spalić bo wiosna tuż tuż i jakoś trzeba wyglądać

Paula- dzięki do lekarza nie idę bo czekam aż przejdzie,
co do tej Mireny to jestem zdecydowana, pani dr po porodzie mi powiedziała że jak karmie to tabletek nie poleca a powiedziała właśnie o spiralce, porozmawiałam z Mężem i on też jak najbardziej za:-D, no to poczytałam o niej i w sumie czemu nie? Mam nadzieję że jednak się nie poprzesuwa bo już 3 go nie planujemy:no:
Bodzio- no to nie wesoło w domu macie, życzę zdrówka

Do nas miała dziś wpaść koleżanka no ale niestety nie zadzwoniła że jej córka kaszle a że my mamy we wtorek szczepienie Maleństwa to lepiej nie ryzykować..
A pogoda dziś piękna bo słoneczko widać to spacerek napewno będzie, Karolinka wczoraj i dziś ma wolne bo szkoła zamknięta, i nudzi sie w domku.....
Ide cos posprzątać w domku póki Lena śpi.....

Bodzio ja pitolę to masz szpital w domu:szok::baffled: współczuje bardzo i zdrówka zycze dla dzieciaczków:tak:

Asiulka jak chłopaki?

ja mykam bo dziś do mojej babci i cioci w odwiedziny jadę bo męzulek w pracy na popołudnie , wiec co bede sama z nimi siedzieć........tam tez 2 takich urwisów to sie pobawią;-)

miłego dnia

reklama
Witam !!!:-)
Bodzio...rany kurujcie sie kochana i wracajcie szybciutko do zdrowia:tak::tak::tak:,oj skusilam sie wczoraj na jedna oponke i dwa chrusty,ale powiem wam ze moj brzuch nie byl nastawiony na takie slodkosci i nie zaciekawie sie czulam.
Paula...serio serio napieklam sie dziewczynki wziely do szkoly i sasiadom pozanosily haha,jak chodzi o tesciowa oj duzo pisania,miesiac po slubie chciala doprowadzic do rozwodu,ale opowiem wam nie dzis bo nie chce mi sie pisac;-);-);-)
Malaulka...a co to spac nie mozesz,ze po nocach siedzisz???:-):-):-) w jednym masz racje antykoncepcja za darmo tutaj pod kazda postacia,to jest genialne bo w sumie to nie kazdego stac na takie srodki,tymbardziej mlode dziewczyny,a slyszalyscie moze jak kilka dni temu 13 letni chlopiec zostal tatusiem dziewczynki:szok::szok::szok::szok::szok::szok:a mamusia ma 15 lat, szokkkkk:szok::szok::szok:
Moja Karolina na urodziny pojechala dzis po lekcjach i wraca jutro o 18,jakos nie moge przyjac do wiadomosci ze mi dziecko rosnie:szok::szok::szok:,a wczoraj z sasiadka i jej mama byla w kinie i mc donalds,wrucily o 22:szok::szok:.
No i jeszcze to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu w weekend sama,maz nie wraca:angry::angry:
odezwe sie jutro buziaczki:elvis:

Do góry