reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

z:rofl2::rofl2: teraz znowu ma faze siedzenia pod drzwiami,chyba mu się spodobały nowe drzwi i pilnuje żeby mu ich nikt nie wyniósł.:-D:-D
Ale się uśmiałam z tego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ile Ci Emilek śpi w dzień?więcej niż jeden raz???
Zdrówka dla Emilka:tak::tak:

MONIA-NO dzieci są nie zastąpione,moja znajoma z synem do lekarza nawet chodzi i jej tłumaczy:-D:-Da przyjechał tutaj to nic nie umiał,jednak szkoła dużo daje ,to wkońu jest 6 godzin dziennie.
Gratulcje dla córci,jako tłumaczki:-D:-D

ASIK=ja już w piątek rano lecę:-):-)hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaa:tak::tak:Oj żebuś wiedziała,że Anglia zamrła przez to,ale wiecie co nie widziałam żeby chociaż jeden pług czy piaskarka tu jeżdziła:baffled::baffled:może oni czegoś takiego tutaj nie mają:-D:-D:-Dalbo nie wiedzą co to jest:-D:-D:-D
Ciekawe czy Kuba jutro do szkoły pójdzie???:baffled:

ASIULKA-oj to przeżyłaś kochana:-:)-:)-:)-(
PIWONIA=-Ty też się pewnie starchu najadłaś jak dowiedziałaś się ,że to sepsa,tymbardziej że trąbią o tym wszędzie że jest niebezpieczna:-(

Oj te choróbska czemu one sobie nie pójdą w pi....u:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

PAULA,MALAULKA,ALICJA23,BODZIO=A CO TAM U WAS???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam a znowu dziś baardzo zajęta bylam, noi dopiero teraz chwilka przed kompem:tak:, dzieciaczki już spią, martwię się o Karolinkę bo dziś rano jęczała że ją boli gardło a po południu była na urodzinach i się przyznala ze były...lody:szok: no a ona oczywiście nie umiała odmówić, dałam jej nurofen na noc i zobaczymy co będzie jutro, mam nadzieję, że nic się nie rozwinie:tak:
U nas też dziś rano było biało ale po południu już było na + i topniał snieg:tak:
Monia - super masz córę-pomocnicę
Doris- dzięki za pamięć;-) a co do wylotu to nie obawiasz się??bo caly czas trąbią zeAnglia sparaliżowana, loty odwołanę lub opóznione-trzymam jednak kciuki żeby było ok:tak:
Piwonia to musiałaś przeżyć taką chorobę swojego dziecka:no:

Zdrówka dla chorowitków:tak::tak:

witam dzisiaj spóźniona,bo u doktorka byłam
ja każdą chorobę swoich dzieci bardzo przeżywam bo obie maja astmę i non stop chorują

Witam się z ranka:-):-)
PIWONIA-I co lekarz powiedział???No i możemy sobie podać rękę bo mój Kuba też ma astmę:-(bałam się,żeby Dawid nie miał,ale on mało choruje,więc może nie będzie miał:-(chociaż ostatnio wiecznie mu z nosa leci:wściekła/y::wściekła/y:
MALAULKA-obawiałam się w poniedziałek jak tak sypało zapowiadali że tak mam być cały tydzień,ale wczoraj juz nie sypało i na lotniskach jest już ok:-)

U nas wkońcu szkoły otworzyli i Kuba poszedł ,cicho w domku jest :-D:-D

ja byłam ze sobą,bo mam jakies szmery w sercu i niestety dostałam skierowanie do kardiologa,a tam termin dopiero na kwiecień,masakra i tyle muszę wytrzymac:-(
popołudniu idę do gina innego coby mi usg zrobił,zebym rzestała sie denerwowac;-)

hej wszystkim czy mnie ktoś jeszcze pamięta :-):-) oraz witam nowe mamusie na forum:blink::blink::blink: troszke tu niezaglądałam bo miałam urwanie głowy dzieci miałam chore i oczywiście bez szpitala sie nie obeszło ale sytuacja jak narazie opanowana uffffffff teraz spadam póżniej coś więcej napisze

reklama
hej hej:-)A u nas znowu pada i to nieżle:wściekła/y::wściekła/y:Znowu sie biało robi,ciekawe jak jutro będzie,bo jak dalej tak będzie sypało jeszcze nie odlecimy:baffled::baffled::baffled:ale byłby numer:wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj wieczorem sobie z Kubą zrobiliśmy kino,oglądaliśmy MAMA MIA poraz 5:szok::szok::szok:Kuba uwielbia ten film,dzisiaj rano już też mnie namawiał żebym włąćzyła:-D:-D:-D
BODZIO-WITAj po przerwie:-):-)to dobrze ,że już jest wszystko wporządku.A co za choróbstko was dopadło,że wylądowaliście w szpitalu???
ASIULKA-ten kotek jest czadowy,mój Kuba jak to widzi to aż pęka ze śmiechu
PIWONIA-a to Cie ginekolog skierował do kardiologa??bo nie zrozumiałam:baffled::baffled::baffled:
No i kwiecien faktycznie długi termin:-:)-(

PAULA-a co z Tobą?/wszystko ok???

Do góry