reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
No tak zapomniałam ,że w Polsce póżniej się idzie:baffled::baffled::baffled:
Mój Kuba ,trochę się zna na zegarku,czyli potrafi powiedzieć pełną godzinę i połówki czyli troche mało:tak:
Paula-NO to faktycznie masz problem z tym czytaniem,jak Tatianka chodzi póżniej spać:-Da O której ona chodzi spać???

Super,że już jest zdrowa Tati:-)

A u nas sypie i sypie i końca nie widać:no:mój J zakopał się autem i muisał zostawic na drodze:crazy::crazy::crazy:

Doris to dlatego później wrócił do domu???? ale daleko od Was?:dry:ale lipa.......i co teraz?

np. teraz Wiki juz spi dawno a Tati bryka.......ona idzie wtedy jak my się kładziemy........a jak próbuje wcześniej ją uśpić to usypiam z nią :crazy:

A Wy w domu mieszkacie?

Hej laseczki w końcu chwila wytchnienia:tak: Diabły śpią:szok:

Paula mam ten sam problem z Matim- nie ma szans żebym położyła się z Kubą i poczytała mu książkę przed snem:no::no:
A i ostatnio ciągle zdaza mi się zasnąć podczas usypiania Mateusza:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Normalnie padam jak mucha:szok:
Ja na foru regionalne też próbowałam się wkręcić ale nikt się tam nie pojawiał a i forum dzieci ze stycznia 2007 takie już bardzo zgrane, że też jakoś się w nie nie wciągnęłam:-( dlatego cieszę się, że to nasze forum się rozwija i jest baaardzo sympatyczna atmosfera:tak::tak::tak:
A no i super, że Tati nareszcie zdrowa:-):-):-)
To masz w domu mały remoncik i pewnie niezłe w związku z tym zamieszanie:tak:

Dziewczyny z Anglii co tam u was pogoda wyprawia, bo u nas każde wiadomości zaczynają się od newsa, że Anglię zasypało???:szok::-D
Co do nauki to mój Kuba przynosi czasami zadanie domowe:tak: Z reguły są to "czytanki" do poćwiczenia. Właściwie jest to grupa wyrazów związana z nowo poznaną literką:tak: a czasami musi dokończyć pisać linijkę lub dwie jakiejś literki, czasem ma też jakieś zadania matematyczne w stylu: narysuj dwa kwiatki przed czerwonym domkiem a cztery przed niebieskim:-D W domu czasem ćwiczymy czytanie i pisanie ale nic na siłę:tak:
Jeśli chodzi o znajomość zegarka to mój Kuba niezabardzo się zna, ale jeszcze zdąży się nauczyć;-)

doris biedny ten twój Małżowinek:zawstydzona/y:;-) To się pewnie musiał zdenerwować, że przez zaspy do domu musiał się przedzierać?:-D

asiulka bardzo dobry pomysł z tą wyprzedażą na allegro i zarobek już całkiem niezły:szok::tak:
Ja narazie magazynuję wszystko w piwnicy, bo pocichutku mam nadzieję, że jeszcze coś niedługo się przydazy:zawstydzona/y::-p;-)

Witajcie jejku 2 dni mnie nie bylo i tyle naskrobałyście:szok: i przepraszam ale nie nadrobię dziś bo muszę lecieć do spanka, mieliśmy zajętą niedzielę najpierw my w gościach potem u nas goście, a dziś ja z Lenką miałam mnóstwo zalatwień a ew międzyczasie do domku nakarmić przebrać o mało co po Karolinkę się nie spóżniłam, jutro znów po szkole Karolina idzie na urodziny do koleżanki z klasy ojej........ zwolniłam się z pracy a nie mam na nic czasu:-D
Jeszcze ten nasz mały brzdąc nie chce być ani na chwilkę sama bo jak jej znikniemy z pola widzenia to już się jej nie podoba:-D
Postaram się jutro nadrobić i odpisać tymczasem dobrej nocki życzę:tak::tak:

Ale nawet u nas śniegu napadało choć mieszkamy na południu IRL:szok::szok:, a zimno jak nie wiem... temperatura poniżej zera..

witam wtorkowo i jak tam dzisiaj,u nas pogoda bez zmina,mało śniegu lekki mrozik,my w domku siedzimy,bo młodsza znów cos mi pokasłuje

reklama
Do góry