Hej laseczki w końcu chwila wytchnienia
Diabły śpią
Paula mam ten sam problem z Matim- nie ma szans żebym położyła się z Kubą i poczytała mu książkę przed snem
A i ostatnio ciągle zdaza mi się zasnąć podczas usypiania Mateusza
Normalnie padam jak mucha
Ja na foru regionalne też próbowałam się wkręcić ale nikt się tam nie pojawiał a i forum dzieci ze stycznia 2007 takie już bardzo zgrane, że też jakoś się w nie nie wciągnęłam:-( dlatego cieszę się, że to nasze forum się rozwija i jest baaardzo sympatyczna atmosfera
A no i super, że Tati nareszcie zdrowa:-):-):-)
To masz w domu mały remoncik i pewnie niezłe w związku z tym zamieszanie
Dziewczyny z Anglii co tam u was pogoda wyprawia, bo u nas każde wiadomości zaczynają się od newsa, że Anglię zasypało???
Co do nauki to mój Kuba przynosi czasami zadanie domowe
Z reguły są to "czytanki" do poćwiczenia. Właściwie jest to grupa wyrazów związana z nowo poznaną literką
a czasami musi dokończyć pisać linijkę lub dwie jakiejś literki, czasem ma też jakieś zadania matematyczne w stylu: narysuj dwa kwiatki przed czerwonym domkiem a cztery przed niebieskim
W domu czasem ćwiczymy czytanie i pisanie ale nic na siłę
Jeśli chodzi o znajomość zegarka to mój Kuba niezabardzo się zna, ale jeszcze zdąży się nauczyć;-)
doris biedny ten twój Małżowinek
;-) To się pewnie musiał zdenerwować, że przez zaspy do domu musiał się przedzierać?
asiulka bardzo dobry pomysł z tą wyprzedażą na allegro i zarobek już całkiem niezły
Ja narazie magazynuję wszystko w piwnicy, bo pocichutku mam nadzieję, że jeszcze coś niedługo się przydazy
;-)