reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

DORIS zaczeło sie od aniny a skończyło sie na płucach i oczywiscie szpital i nie było zmiłuj sie :baffled: ale teraz jest ok

reklama
PIWONIA-a to Cie ginekolog skierował do kardiologa??bo nie zrozumiałam:baffled::baffled::baffled:
No i kwiecien faktycznie długi termin:-:)-(

PAULA-a co z Tobą?/wszystko ok???
tak,to ona przy wizycie badajac mnie uslyszala szmer w sercu i kazala z tym do internisty iść,a internista wypisał odpowiednie skierowanie

Witam!:-):-):-)
Doris...u nas tez dzis posypalo sniegu i lekcje odwolali,dziewczyny zachwycone, to jutro juz wyjazd,fajnie zycze udanego wypoczynku;-)
Asiulka...swietny ten kociaczek,ale sie dziewczyna podoba:-D
Bodzio...rany wracajcie do zdrowia:tak::tak::tak:.
Paula...a gdzie ty sie podziewasz,zasypalo was?:-):-):-):-):-)
Piwonia...faktycznie takie terminy do specjalisty to szok ,pewnie sie denerwujesz,ale napewno bedzie ok,moze to tylko na tle nerwowym;-)
Dziewczyny bylam wczoraj na tym kursie angielskiego,fajna sprawa chodzi 7 lasek prowadzi irlandka,nawet fajnie babka prowadzi,mysle ze moze cos z tego bedzie:-D:-D:-D:-D

PIWONIA-A byłaś w końcu u tego drugiego ginekologa??i co on powiedział???
MONIA-znowu odwołane lekcje???:szok::szok::szok:oni tutaj mają luzackie podejście do wszystkiego:-D:-D
Ja zanim urodziłam Dawidka chodziłam do collegu na angielski,powiem Ci że byłam średnio zadowolona,mi zależało na nauce mówienia,a nie gramatyki,tego to ja mogę się w domu nauczyć,nie??a mówienia nie za bardzo,a nas wałkowali ciągle z gramatyką,ale śmieszne jest to, że nauczyciele niektórych wyrazów pisać nie umieli:szok::szok::szok::szok:normalnie myślałam ,że padnę jak kobietka 4 razy zmywała na tablicy wyraz i go poprawiała aż wkońcu zajrzała w słownik jak się to pisze:-D:-D

PIWONIA-A byłaś w końcu u tego drugiego ginekologa??i co on powiedział???
tak byłam,bardzo niesympatyczna kobieta wiecej razy do niej nie pójdę,chcialamżeby zrobiła mi usg bo dziwnie sie czułam,no na szczęście po moim biadoleniu zrobiła,ale nie dała mi wydruku,na szczęście z dzidziusiem jest wszystko w porzadku ma 43 mm i ciąż jest o tydzień w sumie starsza niz by sie wydawało na poczatku,we wtorek idę do swojej lekarki

Piwonia- ciesze sie ze z Maleństwem wszystko ok, a z serduchem będzie dobrze- trzymam kciuki:tak:ja też w ciąży raz trafiłam na wredną doktor ginekolog:no:
Doris- udanej podróży i wypoczynku:tak:
Asiulka- super kotek:-D
Monia super że podoba Ci się na angielskim
A my w domku, pogoda brzydka zimno i tak czasem posypuje troszkę śniegu.....zaraz musimy robić zadanie domowe z Karolinką ale narazie jest moja imienniczka w tvn, BrzydUla:-D
Miłego wieczorku...................

Dzięki dziewczynki za życzonka co do urlopu:-):-)mam zamiar się fajnie bawić i na nartch nauczyć się jeżdzić:-D:-D:-D
Ja się żegnam na dwa tygodnie,jak wrócęnapewno się odezwę:tak::tak:
Ale będę maiła czytania:-D:-D:szok::szok:pa pa

Witam weekendowo:tak:
Ostatnio jakoś weny nie miałam i czasu......ale nadrobię, tyle ze nie dziś bo zaraz mykamy po Wiki. Zawiozłam ją w czwartek rano do chrzestnej......na ferie.
Jedziemy dziś i wracamy wieczorem jutro.
buziaki

reklama
Cześc laski a Wy gdzie?????????:szok::szok::szok::szok::szok:

Wpadłam tylko powiedzieć ze podłamana jestem.......Tatiana rano wymiotowała :evil: Pojechaliśmy po Wiktorię bo po południu Tati czuła się dobrze.....ale tam wieczorem miała 39, 4 o C :-( zbiliśmy i w niedzielę była w miarę oki bez gorączki.......choc brak apetytu u Tati zdradzał ze cos nie tak jest :-? wypiła tylko 2 czy 3 razy mleko w sumie.......dzis juz tez nic nie chciała tylko pić........i po piciu wodą zwymiotowała :-(
A. pojechał zawieźć Wiki do przedszkola......i smecte kupić :-(

Mykam.......nawet tydzien po antybiotyku nie minął :wsciekly: Yellow_Light_Colorz_PDT_21

Jak Tati pojdzie na drzemkę to wpadnę i moze nadrobię wreszcie.....:sorry2:

Do góry