reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczynki!;-)
Pogoda do niczego,deszcz:-(,anglia zasypana,pol irlandii tez do nas ma dojsc.
Ale mialam dzis koszmarna noc usnelam chyba cos kolo 3,tak sie dzis meczylam,a jak usnelam to zadzwonil budzik:wściekła/y:.
Asiulka...a co to Maciusia dopadlo jakies przeziebienie????
U mnie karolina sie zna dobrze na zegarku,kinga cos kombinuje,a patrycja idzie na latwizne jak ja pytam ktora godzina to leci do komputera albo na telefon patrzy i mi mowi np(jeden zero,kropka dwa dwa) ona to jest kombinatorka,ale ucza sie w szkole, zdaza sie nauczyc:-),tak jak Patrycja jest w trzeciej P to ma strasznie duzo na zadanie,czasem jak przynosi to ja nie wiem o co chodzi.:szok:
Milego dzionka;-);-);-);-);-)

reklama
ja go nigdy nie dostałam ,bo brakło mi tygodnia do stażu pracy
ale trudno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,nie narzekam

Dzień doberek:-):-)
Ja właśnie po spotkniu z forumowymi koleżankami:-)ostanie przed wyjazdem:tak:
Kuba oczewiście znowu nie był w szkole:wściekła/y::wściekła/y:Będzie miał 3 tygodnie prawie ferii:-)
ASIULKA-a co się stało Maciusiowi jak był mały???/
MONIA-a co twoja ma teraz w 3 klasie??co przerabia??
ASIK-nic nie mów o tej zimie:no:tutaj normalnie miasto zamarło,sklepy pozamykane ,szkoły poprostu śmiech na sali:-D:-D:-D
No i trochę się mó J wkurzył,ale dzisiaj piachu kupił i posypał i wyjechał:-)a daleko nie miał samochod postawiony,ulice dalej:-)
PAULA-my teraz mieszkamy w bloku i bardzo nad tym ubolewam:tak:bo zawsze w domku mieszkałam ,ale to było wynajete,teraz mamy mieszkanie socjalne i mało płacimy czynszu:tak:
A le niedługo chcemy coś swojego kupić:-)no i oczewiście domek ,bo bloku to ja mam dosyc

Jak przelecial wam dzien dziewczyny???:-)
Ja wlasnie siadlam do kom,zalozylam sobie farbe na wlosy i pelny relax,zapisalam sie dzis na lekcje angielskiego,w kazda srode na 9.30-11.30,jutro zaczynam:szok::szok::szok:.Moze cos mi to da;-).
Piwonia...wyobraz sobie ze mi do pelnego roku braklo 4 dni,i zasilek sie nie nalezal,zakichana biurokracja:crazy:.
Doris...moja patryska uczy sie teraz jak sie buduje zdanie,laczenie i takie tam,ona ma troszke inny program jak pozostale dzieci bo oni nigdy wczesniej nie mieli polskich dzieci w szkole,ale sobie radzi.
Aha musze wam powiedziec jak mnie dzis Karolina zaskoczyla,zapukal do nas do domu jakis facet i cos belkotal ja go nie zrozumialam a moje dziecko wyskoczylo i zaczelo z gosciem nawijac:szok::szok:facet do mnie juz nic nie powiedzial tylko z karolina rozmawial.:-) A on sie pytal jak ma gdzies dojechac bo kogos szukal.
Dzieci sa niezastapione:-):-):-)

oj to miałas z malutkim przejscia rzeczywiscie,my tylko w 8 miesiącu życia młodszej przerabialiśmy sepse,2 tygodnie w szpitalu koszmar,ale też wszystko dobrze sie skończyło

Witam wieczorową porą!:-)

Piwonia u nas też mało śniegu i lekki mrozik ale wieje jak na Syberii:szok::szok::szok: Brrr... Nosa się nie chce wystawiać:no: O kurcze to troszkę przeszłaś z córeczką:szok:

asiulka jak Maciuś? Byliście u lekarza?

monia to chyba tak jakoś telepatycznie męczyłyśmy się dzisiaj w nocy:-D bo ja też męczyłam się chyba do ok 3:szok: Jak byśmy wiedziały to można się było "spiknąć" na jakąś kawusie na bb:-D:-D:-D:-D:-D Oooo to faktycznie pełen relaksik:-D A jaki kolorek sopie zafundowałaś? Trzymam kciuki za twój angielski i czekamy na relacje jak ci idzie;-) No i gratuluję tak mądrej córki:tak::tak::tak: Nieźle sobie poradziła z tym "obcym":tak:

doris kiedy wyjeżdżasz?
Podobno nieźle Anglię sparaliżowało:szok: U nas śmieją się, że w Londynie minus jeden i życie zamarło bo Angole nie radzą sobie z takimi ogromnymi mrozami;-):-D

Dobra znikam narazie, bo moje dzieciaczki znów mi żyć nie dają:wściekła/y:

reklama
Do góry